Attekintes 2008

2008 az új kezdet éve volt.

Számisztikailag 2008 az egy egyes és ennél fogva az új kezdet energiáit hordozza. Ez az az év amikor a 9-9-9 (2007, Szeptember 18) beteljesülés energiában megtörtént tudatosságbeli kvantum ugrás eredményeként az új lehetoségek, a folyékony energiák végtelen potenciáljai átszivárognak és megnyilvánulnak a fizikai síkon.

Ebben az évben vált lehetové a boség energiának a lehorgonyozása a 8-8-8 (2008 augusztus 8). Energiáiban és a szegénység tudat elengedése egy harmonikus, folyékony több dimenziós szinten. Ebben az évben vált lehetové, hogy a víz mint “kézzel fogható” csodálatos, folyékony energia áramlása elmossa a rögzült, merev matrix fellazult részeit és helyébe az új dinamikáját hordozó energiák áramoljanak.

Masaru Emoto Augusztus harmadikán amit Szibériában teljes napfogyatkozás elozöt meg, Bajkál tavi Sámánkönél tartott vízceremóniáját sok-sok másik követte a világ összers táján, amelyek közül kulcs fontosságú volt a Niagarai augusztus 27 én egy kilences azaz beteljesüési energiában.

Október 22 és 29 között megtörtént az Aranypatkó 44 folyékony rácsának az aktiválása, amit a csodák csodájánakis jellemezhetnék, de felismerve az élo víz mint multi dimenzionális folyékony energia dinamikáját a Niagarai valamint Torontóban a High Parkban történt aktiválásokat emelném ki, ugyanis analog aktiválás történt a Victoria zuhatagnál is Afrikában.

Az eddigi energia lehorgonyozások és aktiválások lehetové lettek november 11 és 13 között azon portálok lezárását ahol a félelmek energiához jutottak. A felgyorsult lineáris tér-ido pergo változásainak, melyek a 2012 ig történo dimenzió váltáson atröpítenek bennünket mindannyian szemtanúi vagyunk.

Tanfolyamok és eloadások a fenti témákrol 2009 januárjában indulnak.

Share

Vélemény, hozzászólás?