2011 – Elörejelzések Uriel Arkangyal Üzenete

2011 –  Elörejelzések

Jennifer Hoffman által

Újra egy következö év hajnalán vagyunk, ami egy újabb lehetöség számunkra, a leckék beintegrálásának finomabbá hangolására, melyeket több évtizeden, söt több létidön át tanultunk. Amit 2011 hoz, az a mgasabb szintü tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig,  mig a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelitjük meg a történéseket.  Ezek lesznek a nagy leckéink ebben az évben, mert bármilyen téren ahol még ragaszkodunk, ahol még belebonyolódunk, ahol még képtelenek vagyunk a megbocsájtásra, ahol még nincs meg az elfogadás és az elengedés, az a hely az, ahol az újabb leckéket kapjuk amelyek rámutatnak arra, hogy hogyan integráljuk be ezeket a dolgokat az életünkbe. Nem tettetthetjük tovább, hogy nem tudjuk mit csinálunk – önmagunk mesterévé válunk és itt az ideje, hogy felvállaljuk  a vele járó felelöséget is.

2011 Kihivásokkal teli év lesz? Az attól függ, hogy miként határozzuk meg a kihivás jelentését. Kihivásokkal teli év lesz, ha attól rettegünk, hogy mit veszitünk, ahelyett, hogy úgy tekintenénk minden veszteségre mint elengedésre, hogy valami más foglalhassa el a helyét. Amikor szándékainkat az átalakulásra irányitjuk, mindaz ami nem rezonál azzal amivé szeretnénk válni, lekapcsolódik rólunk.  Ez érzelmileg nagyon fájdalmas lehet, de a Szellem szintjén ez összhangban van kérelmeinkkel.  Itt az ideje, hogy teljes egészében szemléljük önmagunkat, összes aszpektusainkkal, testünkkel, elménkkel, érzéseinkkel és Szellemünkkel együtt, hogy minden lépésre mint, az  elengedés és a régi helyébe lépö új,  folyamatára tekinthessünk.  A régi elengedése 2011 legnagyobb témája lesz, akár csak az új beintegrálásának a képessége.

Befogadókká kell válnunk annak érdekében, hogy magunkénak tudjuk jutalmainkat amikor önmagunk mesterévé válunk. Ebben az évben fel kell ismernünk fenségünket, hogy úgy tekintsünk önmagunkra mint csodálatos, eröteljes, áldott, Isteni lényekre akik megérdemlik az összes áldást amelyeket visszautasitottunk, mert eröltennek és érdemtelennek éreztük magunkat. Minden amit kivánunk az lehetöségeink mezejének a része és hozzánk tartozik. Az egyetlen módja, hogy mindazt megkapjuk és beintegráljuk életünkbe, az, hogy tudatában vagyunk annak, hogy megérdemeljük.

2011 egyvelege lesz az áldásoknak azok számára akik eddig még nem fedezték fel gyógyulási lehetöségeiket, mások számára viszont ez az év olyan sokat fog hozni a régen dédelgetett álmok megnyilvánitásában és az eddig zárt kapuk megnyitásában.  Tudni fogjuk ki gyógyitotta meg önmagát és ki nem, azáltal, hogy mi történik az életében. Akiknek még gyógyulniuk kell, az általuk választott  fájdalom és kihivásokon keresztül tanulják meg leckéiket. A mi kihivásaink pedig abban rejlenek majd, hogy segitsük öket anélkül, hogy a szolgáikká váljunk, meg kell tanulnunk adni anélkül, hogy valaki fájdalmának a mártirjává válnánk.  Együttérzö tanitók pédát mutatva lehetünk arról, hogy hogyan engedjük be az áldások áramlását, s nem azáltal, hogy lekorlátozzuk növekedésünket mások fájdalma elött.

És itt van néhány általános téma erre az évre vonatkozóan:

A Szivek Megnyitása

Bár 2010-ben elkezdödött, mégis ebben az évben válunk tudatosabbá arra, hogy miként tört össze az emberek szive a létidök fájdalma alatt. Sok lehetöség nyilik majd az emberek számára, hogy megnyissák szivüket akár az együttérzés energia örvényeiben, egy új kapcsolatokban, hatalmi pozicióban vagy Istenségünk megértésével és önmagunk mesterévé válásunk elfogadásával.  Minden fájdalmas tapasztalat egy lehetöség, hogy mégtöbb szeretetnek  nyissuk meg magunkat. Hogy kinek adjuk szeretetünket az kevésbé fontos kérdés – a kérdés amire igaz, öszinte választ kell adnunk az, az, hogy mit is akarunk és mire van szükségünk másoktól, hol keressük a szeretetet külsöleg ahelyett, hogy kapcsolódnánk a bennünk lévö szeretet forrásához. Maga a szeretetté válás, amit keresünk, a globális méretü lecke és ez kiterjed életünk összes területére.

Az Energia Átjárók és Örvények

Tanúi leszünk sok új energia átjáró megnyilásának, mig néhány régi bezárul majd az elkövetkezö 2 évben. Ez a folyamat 2001-ben kezdödött.  Három ösi energia örvény zárul be az év végéig Közel Keleten,  Ázsiában és Afrikában, ami azt jelenti, hogy még több eröszakot, vérontást, háborút, természeti és ember által kiváltott csapást meg nyugtalanságot látunk majd ezeken a területeken, mivel azok akik az emlitett örvényeket nyitva szeretnék tartani, ellenállnak bezárásuknak. Mi mindannyian az Új Örvények hordozói vagyunk, és ha az átalakulásra irányitjuk fókuszunkat az emlitett területeken, akkor segitséget nyújthatunk az Új Energiák behozatalában, amelyek lehetövé teszik végre, a romboló energiákat behozó örvnyek végleges lezárását.

FöldAnya Változásai

Félünk FöldAnya változásaitól, mert azok sok traumát és széthullást hozhatnak életünkbe.  2011-ben kevesebb lesz a vihar, a földrengés, tüzhányó kitörés  és FöldAnya azon változásai amit mi katasztrófának nevezünk, mint 2010-ben, de kettö a 2011-es mozgások közül veszélyesebb és pusztitóbb lehet mint amilyeneket eddig tapasztaltunk. FöldAnya is a saját felemelkedési folyamatán megy keresztül és 2011-ben “nagytakaritás” lesz, emlékeztetve bennünket, hogy mi társteremtök vagyunk a Földdel és örzöi FöldAnya kincseinek.  FöldAnya érzö lény, akárcsak bármi vagy bárki más a bolygón, és idöröl idöre szükségünk van, hogy emlékeztessen bennünket  erre. Amikor szeretetünket és megbecsülésünket fejezzük ki FöldAnya irányában, akkor erösitjük öt felemelkedése útján.  Ez az év sok tisztitást és energetikai változást hoz a Föld bizonyos részeire, föleg oda, ahol az örvények zárulnak.

A Folyamatos Felemelkedés

A felemelkedés az nem egy misztikus esemény ami 2012-ben és utána fog megtörténni, hanem most TÖRTÉNIK. Minden nap egy új nap felemelkedésünk útján ésv minden pillanat tartalmazza Istenségünkbe való felemelkedésünk áldását, tapasztaljuk ennek örömét és tanuljuk az öröm állapotába létezést.  Amikor a jelen pillanatra összpontositunk, akkor tapasztaljuk felemelkedésünket. Nem teremthetjük a jövöt anélkül, hogy mögöttünk hagynánk a múltat, és 2011-ben sok alkalmunk és választási lehetöségünk nyilik, hogy elengedjük a múltat.  El tudjuk engedni a csalódásokat és mindazt amiröl azt gondoljuk, hogy elveszitettük és eröteljesen a jelenbe legyünk? Ez az amit meg kell tanulnunk, mert az egyetlen hely ahol bármilyen hatalmunk van az a jelen.

Szerelem és Kapcsolatok

Olyan régen volt már, hogy töbségünk romatikius kapcsolatban élt, már azon tünödtünk megtörténik az valaha is?  2011 megnyitja ezt az ajtót, de egy fordulattal.  Választanunk kell majd, és nagyon fontos, hogy szándékunkban legyen a kapcsolatban élés.  Gyógyitó leszel vagy hajlandó vagy egy olyan valakivel élni akinek nincs szüksége a gyógyitásodra? Nyitott vagy befogadni a szerelmet amelyet annyira készen állsz valakinek adni?  Még akkor is, ha nem látod miként jöhet egyáltalán valaki az életedbe, készülj fel azáltal, hogy tudod mit akarsz illetve szándékodat irányits rá, mert ez meg fog történni amikor a legkevésbé várod.  Az év végéig, de jóllehet augusztus végéig sok új, hosszútávú potenciálokkal rendelkezö kapcsolat fog létrejönni.

Energetikailag jelentös Idöszakok

Ezek azok az idöszakok amikor olyan energia hullámok érkeznek a Földre melyek nagyon külömböznek a számunkra ismertektöl.  Ezek gyakran ütköznek a saját energetikai vibrációinkkal miáltal kényelmetlenlenül érezhetjük magunkat, de még fizikailag betegnek is.  Ezt mi felemelkedési tüneteknek nevezzük, és ezek részei a felemelkedés útjának, mert szükségünk van az új energiák behozatalára a Földre, mivel az része a küldetésünknek a Földi Mennyország megteremtésében.  Ezekben az energetikailag jelentös idöszakokban láthatjuk a FöldAnya változásait, erös viharokat, áradásokat, földrengéseket vagy szokatlan idöjárási viszonyokat.  Saját életünkben váratlan befejezödéseket, széthullást, szivbéli és elme béli változásokat de még fizikai betegséget is tapasztalhatunk.

2011-ben hét Energetikailag Jelentös Idöszak lesz:

Január 15 és 20 között: Ebben az idöszakban egy tsunami-szerü energia lezudulást tapasztalunk majd, ami az új ráeszméléseket, megértéseket hozza el mint megennyi “ahá” momentumot. Egyesek számára ez azonnali váltás lesz az 5-ik dimenzióba az érzelmi és az elmebeli szinteken.  Mások dönthetnek úgy, hogy befejezik itteni idejüket és csak utána jönnek át.

Március: A Tavaszi Napéjegyenlöség még több békés energiát fog hozni, amint elkezdjük tapasztalni valóságunk új lehetöségeit.  Az azonnali megnyilvánulást egyre többször fogjuk tapasztalni amikor alkalom nyilik rá, hogy megtapasztaljuk milyen eröteljesen vagyunk képesek az energiákat mozgatni. Bánjatok óvatosan szavaitokkal és gondolataitokkal ebben az idöszakban.

Júniustól augusztus végéig: Ez a három energetikailag jelentös idöszak egybe lett csoportositva, mert az egész idöszakon át folyamatosan fog történni az energia hullámok beáramlása, az átalakulás, a fizikai-érzelmi-tudati felfordulás, mert ezek az új energiákba és a növekedés folyamatába vezetö lépcsö kövek, és minden egyes elöre lépés akkor fog megtörténni, amikor hajlandók vagyunk elengedni az elözöt.  Sok ember fogja elvesziteni a munkáját, sok kapcsolat fog széthullani, sokan költözni fognak egyik helyröl a másikra, de eröteljes változásokat fogtok tapsztalni gondolkodás módotokban is ebben az idöszakban.

Október: Ez már 2012 döntési pontja lesz a Föld és az emberiség számára. “Merre, hová szeretnénk menni erröl a pontról tovább?” –  lesz a kérdés,  amire válaszolnunk kell majd.  Hajlandóak vagyunk-e tartani a változások energiáit függetlenül a mi elképzeléseinktöl, hogy minek kellene történnie?   Ebben az idöszakban fel leszünk kérve, hogy társteremtöi legyünk a Földi Mennyországnak és tartsuk fókuszpontunkat ennek látomásán, tekintet nélkül arra, hogy mi történik az illúzió világában.

November 21 és 30 között: Ez az utolsó energetikailag jelentös idöszak 2011-ben, és csalóka módon könnyünek fog tünni, ám a valóságban az energia áramlását fogjuk megtapasztalni és azt, hogy az valójában mennyire könnyü.  Fel kell dolgoznunk az év folyamán összegyüjtött tapasztalatokat és megértenünk miként müködik az Isteni rend.  Ez kulcs fontosságú idöszak lesz  2012 energiáinak a megállapitásában, illetve, hogy mi történjék ebben az idöszakban, s ez sokak számára egy újabb döntési pont lesz.  Sok halálhirt fogunk hallani, mert sokan fognak úgy dönteni, hogy itteni idejük lejárt.  Azomban szokatlanul nagy lesz a születések száma is, drámai életmód változások lesznek meg hirtelen történö kormány váltások, a politikai és gazdasági körülmények hirtelen megváltozása.

Az Év Kulcs Témája

Az év kulcs témája: a legcsodásabb és legjobb kimenetelt várjuk minden teremtésünkhöz, a reménykedés állapotából a tudás állapotába lépünk,  amikor már tudjátok, hogy amit kivántok az megnyilvánul, illetve valami még jobbat kaptok.  Szándékaitokat úgy irányitsátok, hogy “ez vagy valami még ettöl is jobb” igy felkészülhettek az összes kimenetelre. És legyetek készek a befogadásra, mert az a megnyilvánulás másik fele, amiröl gyakran megfeledkeztek.  Meg kell tanulnunk kérni azt amit szeretnénk, s akkor a befogadás állapotába lennünk, mert az teszi lehetövé, hogy a megnyilvánulás megtörténjék. Tehát, kérjetek és utána tudjátok, hogy vagy az amit kértetek, vagy valami még attól is jobb eljö hozátok.

A Fennség és a Hála éve

Uriel Arkangyal 2011-et az évnek nevezi, amikor felismerjük fennségünket és hálásakká válunk, nem olyan értelemben, hogy külömbnek érezzük magunkat bárki másnál (egyébként is mindannyian össze vagyunk kötve, tehát az lehetetlen), hanem, hogy felismerjük önmagunkat és, hogy kik vagyunk a világban.  Mi Isteni Lények vagyunk, nem kisebbek vagy kevesebbek mint bárki más az Univerzumban. Mi Isten és a Fény Gyermekei vagyunk, hatalmunk messze meghaladja az emberi felfogó képesség határait, valóságunk társteremtöi vagyunk de ugyanakkor a világ és az Univerzum társteremtöi is. Hogy miként fejezzük ki ezt a fennséget az életeinkben, ez teljes mértékben tölünk függ.   Angyalok légiói vannak körülöttünk a támogatásunkra, de ök addig nem segithetnek mig nem kérjük meg öket erre, és nem adhatnak többet mint amennyit hajlandóak vagyunk elfogani és befogadni.  Amikor emlékezünk rá, hogy hatalmasak és valóságunk összes – belsö és külsö – aszpektusának irányitói vagyunk, akkor válunk mesterévé önmagunknak és lépünk a csodák vibrációjába.

Boldog 2011-et, és kivánom mindannyiatoknak szivetek vágyainak az áldását, böséget, örömteli és csodás évet.

Sok-sok Áldást,

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

Szerzöjogi közlemény:

Copyright ©2010 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. Ez a cikk az USA és a nemzetközi szerzöi jog által védett, teljességében szabadon terjeszthetö, de kötelezö feltüntetni a szerzö nevét és web cimét www.urielheals.com

Forditotta: Sári Izabella

Share

Vélemény, hozzászólás?