HAITI ÉS A ZÜRZAVAROS CSOMÓ

 

HAITI ÉS A ZÜRZAVAROS CSOMÓ

A Hathorok 2010 január 13-ai üzenete

Tom Kenyon csatornázásában

A közelmúlti szeizmikus esemény Haitiban az utolsó üzenetünkben elörejelzett Zürzavaros Csomó kezdetének a hirnöke. 

Egész nyiltan meg vagyunk lepödve, hogy ez az esemény enyhén az általunk elörelátott idökereten kivül történt. Ez azt mutatja nekünk, hogy az „újszerüség” (ami az elöreláthatatlanság  felerösödését jelenti) gyorsabban terjed mint ahogy azt reméltük.  Ennélfogva méginkább nehéz, és nehéz lesz  hajszálpontosan eltalálni az ehhez hasonló jövöbeli történéseket.

Azomban, az általános benyomás egyike a planetáris állapototokról a szélsöséges illékonyság. Az Északi Mágneses Pólusotok rendhagyó és kiszámithatatlan módon változtatja helyzetét.  A fotoszféra (a Nap légköre, a forditó megjegyzése) is szokatlan aktivitások jeleit mutatja, amelyeket még nem fedeztek fel a tudósaitok.  Mindez várható, mert a bolygó a Felemelkedésbe lépésen megy keresztül, és mi mindezt a Föld felsöbb dimenziókba való születésének a  születési gyötrelmeihez hasonlitjuk.

Nem az a szándékunk ebben az üzenetben, hogy jóslatokat adjunk a Zürzavaros Csomó kibontakozásáról, mert teljes alázatosságunkkal be kell vallanunk, hogy technológiánk többé nem képes pontosan elörelátni az elöttetek kibontakozó zürzavaros eseményeket.

Amiröl beszélni szeretnénk, mint mindég, a multi-dimenzionális tudatosság gyakorlati alkalmazása.

Vibrációs mezötök állapota az ami meghatározza bármely esemény tapasztalását.  Legegyszerübb formájában, életetek legapróbb dolgainak a nagyrabecsülését ha müvelitek, az adja majd a legnagyobb eredményt.  A külömbözö belsö technológiák melyeket elözöleg adtunk át nektek, szintén segitenek benneteket az átmenetel alatt navigálni, de megértjük, hogy nem mindenki képes a multi-dimenzionális tudatosságba belépni.  Hogyha te is ezek a személyek közé tartozol, ne nyugtalankodj miatta.  Egyszerüen az életetekben lévö dolgok nagyrabecsülése gyorsabban és hatékonyabban emeli vibrációs mezötöket mint akármelyik szakrális geometria.

Az egyik feladat tehát egy magasabb vibrációs szintet elérni.  Mi nem a fizikai vibrációról – a fizikai testetek vibrációs szintjéröl – beszélünk, hanem a szubtilis (finom) energia testek azaz a KA-tok vagyis éteri hasonmásotok vibrációs szintjéröl. 

Amint bolygótok mélyebben belép energetikai folyamatába, több illékonyságot várhattok az idöjárási mintákban, de megnö az elöreláthatatlan föld változások száma is.  De valahogyan a külsö eseményekkel könnyebben boldogultok, mint a belsö változásokkal amelyekkel szembesülni fogtok.

Azok közületek akik érzékenyebbek az energetikai szubtilitásokra, „levertnek” találhatják magukat a dimenzionális és fizikai váltások által, amelyek történni fognak.  Kisebb – nagyobb mértékben, vibrációs szintetektöl függöen, egyre több és több egyén fog alvási zavarokat tapasztalni, és furcsa álmokat – némelyikük természetében prófétikus lesz. Több mint valószinü, hogy megnö a furcsa fizikai gyengélkedések száma, amire nincs logikus magyarázat.  Ezek gyakran a kora reggeli órákban jönnek elö, amikor az energetikai testetek a belsö utazásról vissza váltja tájolását a fizikai formátokra.  Az efajta fizikai kellemetlenségek a belsö szerveitek és a külömbözö testi rendszerek reakciója a felgyorsitott változások végbemenetelére.  Más szóval, fizikai testeitek számára kihivás a bolygó változások gyors kiterjedése.

Hirtelen és váratlan periódusait tapasztalhatjátok a túlzott kimerültségnek és gyengeségnek, de még az egyidejü ébrenlét és álom nagyon szokatlan állapotát is.  Ismételten, mindezek a kihivások a földeteken végbemenö gyors változások eredményei.  Hogyha megvan az a luxus, hogy van idötök , és ilyen energetikai zuhanást éreztek, hirtelen kimerültség rohamot, a legjobb ha lepihentek, ha van rá lehetetöség – szó szerint, feküdjetek le.  Hogyha ezt nem tudjátok megtenni, azt szorgalmazzuk, hogy legyetek éberek, ha vezettek, ha fontos döntéseket és választásokat hoztok, föleg ha a technológiával kapcsolatban.  Lehetséges – és mi arra számitunk, hogy ez igaz – az ingerlékenység általános növekedése a lakosság körében, apró negativ összeakadások könnyen valami sokkal nagyobbá erösödhetnek.

Elözö üzenetünkben felajálottuk a Toboz Mirigy Dimenzionális Behangolását.  Ez még mindég egy nagyon hatásos hang eszköz, ezen perióduson való áthaladásotok segitségére.  Napi pár perc hallgatása ennek a behangolásnak, segithet rendszereteknek „felhangolnia” önmagát, hogy az elöttetek lévö változások kevésbé stresszesek legyenek.

Ismételten, a kulcs összetevöje ennek az egésznek a vibrációs szintetek, és a Dimenziós Behangolás a Toboz Mirigynek a Fény felsöbb birodalmaihoz való hangolása által segiti az idegrendszereteket.  Úgy gondoljatok rá mint egy „akkusztikus mentötutaj”-ra.

Tapasztalhatjátok azt is, hogy nagy számú egyén válassza a Föld sikjának az elhagyását.  Ezek a távozások váratlan balesetek, elöreláthatatlan betegségek és természetesen föld változások és idöjárási anomáliák következtében történnek majd.  Amit mondani szeretnénk nektek ezzel kapcsolatban, hogy ahogy a Föld dimenzionalitása változik, a dimenziók közötti fátylak vékonyabbá válnak, és sokak számára igaz lesz, hogy barátaikat és szeretteiket sokkal tisztábban érzékelik a fátyol túloldaláról, mint bármikor azelött. 

Valamiképpen a fátylak az élet és halál között felemelkednek, és a fátylak a dimenziók között pedig szétválnak.  Ennek következtében, egyeseknek közületek szokatlan és különleges találkozásai lehetnek állati szellemekkel, a Föld Déváival és a természet más szellemeivel, melyek az elmúlt néhány ezer év alatt feledésbe merültek.

Habár nehéz és kihivásokkal teli peródus, ez egy különleges alkalom, hogy megtestesülve legyetek most.  Tekintet nélkül arra, hogy mi fog kibontakozni elöttetek az életetekben, vagy a körülöttetek lévök életében, azt tanácsoljuk, hogy müveljétek a nagyrabecsülést a legkisebb dolgokért is az életetekben.  Osszátok meg szereteteteket és vonzalmatokat a hozzátok közelállókkal. 

És a hatalmas „miasma”-ban (ártalmas kigözölgés) amit Nyugati Civilizációnak neveztek, az egyéni kapcsolatok fogják túlélni a közeledö vihart. 

Amint elengeditek a kultúráitok által teremtett torzulásokat és ráébredtek létezésetek egyszerü igazságára, mint egy megtestesült lény a térben és idöben, látni  fogjátok, hogy a nagy kaland csak most kezdödött.

A Hathorok

Január 13, 2010

Forditotta: Sári Izabella

Szerzöjogi Közlemény

2009 Tom Kenyon.  Minden jog fenntartva.

Az üzenet szabadon másolható és megosztható bármelyik médián keresztül, mindaddig mig semmilyen változtatást sem eszközöltök rajta, tüntessétek fel a szerzö nevét, a szerzöjogi közleményt és a web cimet ahol az eredeti szöveg megtalálható.

Az eredeti üzenetet a http://tomkenyon.com/Haiti-and-the-Chaotic-Nod weboldalon található.

Weboldal: http://tomkenyon.com Contact: office@tomkenyon.com

Share

Vélemény, hozzászólás?