A Felemelkedes Holonja

A Hathor Planetaris uzenet Tom Kenyon csatornazasa altal.
Januar 28, 2009

Egy nagyon illekony periodus kezdeti szakaszaban vagytok most, amely tele van rendkivuli potencialis lehetosegekkel, de ugyanakkor telve van kockazattal is.
Tavaly marciusban jeleztuk, hogy Foldetek magneses mezejeben valtozasok tortennek, hogy valtozik a magneses mezo konfiguracioja. A tudosaitok azota felfedeztek, hogy ez a teny valosag.

A legegyszerubben fogalmazva egy hasadas tortent a magnetoszferaban amely korbeoleli a Foldet es vedelmet nyujt a nap szel hatasai ellen. Termeszetes ciklusonkent tortennek hasadasok a magnetoszferaban, azomban a mostani hasadek merete es magnitudoja figyelemre melto. Ez a hasadek lehetove teszi, hogy nagy mennyisegu nap plazma keruljon a magnetoszferaba. Ezaltal novekszik a magneses viharok szama es ereje, telekommunikacios zavarok eszlelhetok majd, zavarok johetnek letre a bio-elektrikus korokben (mint az emberi ideg rendszer) es az eghajlati valtozasok is fokozodhatnak. A hasadas eredmenyekent a magnetoszfera fokozott toltodese az elkovetkezo evekben erosodni fog.

Az uzenetunk kozeppontjaban azomban nem a hasadek negativ hatasai allnak, hanem azok a pozitiv lehetosegek melyek ezaltal elerhetove valnak azok szamara akik keszen vannak ra.
Finom energia testetek melyet az osi egyiptomiak KA testnek a yogik pedig eteri testnek neveztek igen szenzitiven erzekeli es reagal a nap plazma hatasaira. A nap aramlatok novekvo aramlasa es minosege megemeli a KA test rezges szintjet. Ez igen jotekony es kedvezo lehetoseg azok szamara akik tudatosan is reszt kivannak venni a felemelkedesi folyamatban. Had mondjuk el azomban, hogy mit is ertunk mi (Hathorok) pontosan a felemelkedesen, mert a kifejezes sok jelentessel bir, tobb nezopontbol szemlelve.

A felemelkedes szamunkra egyszeruen azt jelenti, hogy feljebb lepni a tudatossagban. TE nem “mesz” sehova. TE nem “tavozol” sehova. Azomban a tavlataid, az erzekelesed, az eszlelesed gyokeresen modosul. Elkezdesz atlatni a maya-n azaz az evilagi illuziokon, ami a szubatomi reszecskek tanca altal teremtodott es alakult anyagga. A felemelkedesi folyamat soran megerted, hogy TE teremted mind azt a tapasztalatot amit “vilag”-nak nevezel. A felemelkedes nem azt jelenti, hogy tavozol ebbol a vilagbol, hanem azt, hogy tulleptel a korlatain azaz atlenyegitetted – habar a resze maradtal – de mar egy olyan lencsen keresztul erzekeled, amelyen at latod, hogy az elet egy szinjatek amit TE vetitesz ki.

Azt mondhatjuk, hogy keresztuthoz ertetek.

Amint a nap aramlatok belepnek a magnetoszferaba megemelkedik minden ember KA testenek a vibracioja. Mig egyeseknel ez zavarodottsagot okozhat es bomlasztoan hathat addig masoknal a felemelkedeshez vezethet, azaz feljebb lephetnek a tudatossagban. Ez az uzenet azokhoz szol akik a felemelkedo spiralt valasztottak. A kihivas ez ido tajt az, hogy engedelyt adjatok KA testetek aktivalasara, amely felfele emel benneteket meg akkor is, ha sokan korulottetek a lefele iranyulo spiralon haladnak. Ez lenyegeben rezges szint kerdese amellyel tiszta szandek es hit parosul. E harom minoseg eggyuttesen hozza letre az uj sorsotok teremto impulzusat.

Mit ertunk mi ez alatt?

Hatalmas mennyisegu energiara van szukseg ahhoz, hogy atalakitsatok illetve atlenyegitsetek a ratok nehezedo negativ allapotokat vagy korlatozasokat. A kollektiv tudatossagotok a valosag rogzult, kenyszeruen elkulonult, korlatozo – ugymond fogsagba tarto – latasmodjaba let hipnotizalva. Amikor mar atlattok a hazugsagokon, a manipulaciokon a regi vilagot maskent fogjatok latni, de a hazugsagok eszlelese meg senkit sem szabadit meg toluk. A hazugsagoknak sajat eletuk van es azt folytatni is akarjak. Ahhoz, hogy kilepjetek a letargiabol es a tehetetlensegbol amely kulturalis korlatozasaitok benso lenyege, uj, megnovekedett rezges szintu energiara van szukseg. A nap aramlatok ajandeka a nap plazma, amely egyre nagyobb mennyisegben aramlik be a magnetoszferaba es megemeli KA testetek rezges szintjet.

De it a “kereszt szal” ugymond a sorsotok latomasan.

Azok szamara akik elfogadjak, vagy legalabb is ebredeznek azaz kezdenek atlatni a korlatozas hazugsagain amik ratok lettek kenyszeritve es a felemelkedesi folyamatot valasszak, a KA test aktivalasa gyonyoru, tokeletes csodakent nyilvanul meg, hiszen az eletetek felekesul a hatalommal, hogy olyan modon lenyegitsetek at a korlataitokat amilyenre eddig nem volt lehetosegetek. Ez olyan lesz mintha az Univerzum veletek eggyutt ropna szabadsagotok tancat.

Azok szamara viszont akik nem a felemelkedest, hanem azt valasztjak, hogy a korlatok bortoneben maradnak, akik masokat hibaztatnak sajat szerencsetlensegukert, akik bunbakot keresnak a boldogtalansagukert, akik a

konfliktusok regi vilagaban akarnak elni, a megemelkedett rezges szint a KA testukben nem fog aldasnak bizonyulni; atoknak fogjak megtapasztalni. Kemeny munka var rajuk, hogy megtartsak a regi allapotokat.
A regi valosag szovete egyidejuleg bomlik szet az uj valosag szovesevel. Ez persze a dolgok furcsa allasa. Azomban mi azt szeretnenk a leheto legtisztabban atadni, hogy megvan a benso hatalmatok es kepessegetek arra, hogy uj valosagot szojjetek magatoknak, a lelek es a szellem uj szabadsagat, tekintet nelkul arra, hogy mi tortenik korulottetek.
A mi perspektivankbol nezve, azt latjuk, hogy ez a helyzet tovabb erosodik az elkovetkezo nehany evben es mi ezt kettos allapotnak jellemeznenk amelyben sokan kozuletek felemelkednek azaz feljebb lepnek a tudatossagban, mig masok lefele zuhannak. Ez azomban lenyegileg az egyenek valasztasatol fugg.

Ez egy nagyon fontos pont szamunkra es a leheto legtisztabban szeretnenk atadni. Mindannyiatoknak megvan a kepessege es a felelosege is, hogy azt gondoljatok es teremtsetek amire vagytok. Sokan kozuletek a szabadsagot valasszak – mert keptelenek vagytok mar elviselni a bezartsagot – a hazugsagok terhe egyszeruen tul nagy ahhoz, hogy allandositsatok. Masok a bezartsagot fogjak valasztani mert felnek a szabadsagtol es a felelosegtol a szemelyes valasztasaikert.

Itt az evolucio utjai szetvalnak.

Ahogy a valosagaitok egyidejuleg feloldodnak es ujra teremtodnek, es most a gazdasagi, az okologiai meg a szocialis kihivasokrol beszelunk amikkel szembeneztek, nehanyan kozuletek nagyon nehez idokent elitek meg, de soha ne veszitsetek szem elol azt a tenyt, hogy ti teremtitek a sajat eleteteket es azt barmelyik pillanatban ujra teremthetitek fuggetlenul a korulmenyektol. Azok akik manipulalnak benndeteket, teszik azt a felelmek altal es a kulturalis korlatozasok allandositasaval azt a hitet taplalva, miszerint eletetek bizonyos kulso tenyezoktol fugg.

A felemelkedesi folyamat soran ra fogtok jonni, hogy ezek a kulso tenyezok tulajdonkepen a legbelso tudatossagotok kivetulesei. Ezek villanasok a “vetito vasznon” es ti pillanatok alatt lecserelhetitek, ha gyokereiben valtoztattok rajta a kovetkezmeny modositasa helyett; a gyokerek pedig a TI lelketekben vannak. Annak miszteriuma, hogy mindez hogyan tortenik, olyan termeszetes modon fogja felfedni onmagat a felemelkedesi folyamat soran, ahogyan az orchidea bontja ki viragat. Ez onmagaba a termeszetbe van beagyazva, es ez a tudas onmagat tarja fel ahogy haladtok felfele a felemelkedes osvenyen. Elozo uzeneteinkben mar szoltunk arrol, hogy az eggyik kulcs az az, amit ti meltanyolasnak (nagyra becsules) es halanak neveztek. Ezek az erzelmi allapotok a teremto erotok jelzesei es kifejezoi. Hogy ez mit jelent pontosan az a felemelkedesi folyamat soran fog vilagossa valni szamotokra.
Az elkovetkezo uzeneteinkben szandekozzuk megvitatni a meltanyolas interdimenzionalis fizikajat, es, hogy az hogyan befolyasolja kulso valosagotokat. Ebben az uzenetben azomban azt az eszkozt kivanjuk atadni nektek ami szerintunk segitsegetekre less az elkovetkezo nehany eves idoszakban, amint a nap aramlatok a magnetoszferaba erkeznek es elkezdik osztonozni KA testeteket.
Mielott atadnank a technikat, nehany alapul szolgalo pontot szeretnenk kozolni veletek:

Elso alap pont – dontest kell hoznotok arrol, hogy a tudatossag felemelkedeset valasztjatok ahhoz, hogy a technika mukodjon. A szandek, amellyel KA testeteket tartjatok, hatarozza meg a kimenetelt.
Masodik alap pont – a meltanyolas (nagyra becsules) erzelmi allapotaba kell lennetek amikor ezt a modszert alkalmazzatok, mert a meltanyolas a jelzese az effajta teremtesnek.
Harmadik alap pont – mind ez a KA vagyis eteri testetek es a BA vagyis az osi egyiptomiak szerint enetek legfelsobb aszpektusa illetve legfelsobb lelketek kozotti kapcsolaton alapszik. A BA a teren es idon kivuli tudatossagban honol.

A BA belepesi pontja a fejetek felett levo azon pont ahol kinyujtott karjaitok altal a kezeitek megerintik egymast. Es onmagatok interdimenzionalis aszpektusa vagyis a BA igen fogekony a meltanyolasra. A BA altal kapjatok azt az energiat mely megerositi es felkesziti KA testeteket a nap aramlatok befogadasara.

Mi ezt a modszert a Felemelkedes Holonjanak nevezzuk. Mint az elozo ket Holon amit atadtunk nektek az Egyensuly es a Gyogyitas Holonja a Felemelkedes Holonja is maghatarozott geometriai formara epult. A mertani alakzatok iranyitjak az energia mozgasat es egy meghatarozott mertani alakzat meghatarozott iranyba tereli az energia aramlasat.

Ez a Holon a korongra epult. Hasonloan mint a porgetyu amivel gyerekkorotokban jatszottatok. Most helyezzetek magatokat ebbe a korongba. A Korong legfelso pontja megeggyezik a BA belepesi pntjaval a fejetek felett, ahol kinyujtott karjaitok altal a kezetek osszeer. A Korong legalso pontja megeggyezik a gerincetek aljaval ha lotusz ulesben vegzitek a gyakorlatot. Ha allva vagy szeken ulve csinaljatok, akkor viszont a talpatok lesz a korong legalso pontja. A kozepvonal mely athalad a fejeteken a gerincetek menten a talpatokig, azonos a Korong kozponti tengelyevel.

Kepzeletben forgassatok meg a koronget a tengelye korul. Az emberek tobbsegenek termeszetesebb jobbra forgatni a korongot, de balra is lehet; az egyennek kenyelmesebb irany a megfelelo. A Korong merete, vagyis atmeroje nem szamit, olyan nagyra vagy olyan kicsire meretezitek amilyenre akarjatok. A Korong szine sem szamit, azomban ha vizualis tipus vagy akkor azt ajaljuk, hogy a korongod legyen feher. A Korong mozgasa az elkepzelt vilagban, a TE elkepzelt vilagodban egy energia spiralt teremt.

Amint elkezditek forgatni a korongot, a figyelmetek a fejetek felett a BA-ra iranyul es a meltanyolas vagyis a nagyra becsules erzeset tovabbitsatok a BA-nak. Legfelsobb lelketek vagyis a BA valami modon valaszolni fog nektek.
Most forditsatok figyelmeteket a gerincetek aljara a gyoker csakrara mert ez az az alap ami behuzza a kozmikus energiat a KA testbe. A kovetkezo 5-10 percig maradjatok a korongban es hagyjatok, hogy az forogjon, tudatossagotokat a BA-ra es a gyoker csakrara iranyitva. Energia fog aramlani BA-tol a fizikai testeteken keresztul a gyokercsakraba. Neha ez nagyon gyenged erzekeles lehet, maskor meg mint a laser sugar vagy tuz oszlop, de lehet aramlas is. Nagyon sokfele modon erzekelhetitek.

Amint ez az energia lejon a BA-tol a gerincetek aljaig, atsugarozza es energiaval tolti fel KA testeteket. Ezt annyiszor csinaljatok ahanyszor cask akarjatok. Mi azt ajaljuk, hogy tegyetek napjaban egyszer. Ha surun es huzamosabb ideig csinaljatok, gyogyulasi reakciot valt ki. Ez akkor tortenik meg ha a KA testbol a kozmikus energia ataramlik a fizikai test szerveibe es ennek hatasara azok felszabaditjak a bennuk felgyulemlett negativitast, mergeket es anyagokat melyek leszoritjak elet erejuket. Idovel a KA test energiaval toltodik fel, ami lehetove teszi, hogy befogadja a nap aramlat reszecskeit es ez felgyorsitja felemelkedesteket. Ez az alap modszer, es mint mar mondtuk, csinaljatok naponta 5-10 percig; mind addig, amig tiszta szandekotok, hogy feljebb lepjetek a tudatossagban.

Most figyelmeteket a planetaris szolgalatra szeretnenk forditani es az energia felszabaditasra amit mi A Nagy Triad-nak nevezunk.
Aprilis elso hetvegere (Aprilis 3-5, 2009) hivjuk ossze a Washingtoni Seattle-ben a gyulekezetet ahol alkalmazni fogjuk az itt megvitatott Holont a harom hang szentellyel kapcsolatban amelyeket a fizikai sikon New Mexicoban, Costa Ricaban es Nepalban hoztunk letre. E harmas egyesitese a felemelkedes fenyenek megnoveleset szolgalja.
Ezt az esemenyt megelozoen, Marcius kozepe tajan egy ujabb kozlemenyt, egy ujabb Planetaris uzenetet adunk at az utmutatasokkal azok szamara, akik fizikailag nem tudnak csatlakozni hozzank Seattle-ben. Ezek az utmutatasok lehetove teszik mindazok szamara akik fizikailag nem lehetnek jelen, hogy csatlakozzanak hozzank energetikai szinten es reszt vegyenek a Planetaris szolgalat eme akciojaban.
Az egyiptomi mitosz es beavatasi tudas szerint civilizaciotok most az ugynevezett ANMIT beavatason megy keresztul, ami lenyegileg az atjaro a hatalomra torekvesbol a szeretetbe es a magasabb valosagokba, ami a felsobb csakrakon at erzekelheto. Kuzdelem folyik azok kozott akik a konfliktusok vilagat akarjak allandositani ahol ok magukhoz tudjak ragadni es gyakorolni a hatalmat, es azok kozott akik eletuket eggyuttmukodesben kivanjak elni megertve, hogy minden elet egymashoz kapcsolodik.
A gyulekezetnek kettos celja van: – hogy az itt megvitatott Holont es a nap aramlat hasznositasat az egyeni felemelkedesben mester szintre tokeletesitsuk;

– hogy felszabaditsuk a Fold erzelmi szferajaban a spiritualis felemelkedes energiajat ami az osszes elet javat szolgalja es hozzasegit az eggyuttmukodes oldalara billenteni a merleg serpenyojet a konfliktusok helyett.

A Hathorok

Forditotta: Sari Izabella

Az eredeti uzenetet a http://tomkenyon.com/the-holon-of-planetary-ascension/ weboldalon talalhato.

Copyright 2009 Tom Kenyon Szerzoi Jog Fenntartva

A Hathorok uzenete megoszthato es megvitathato masokkal es barmilyen formaban dijmentesen terjesztheto de tartalma semmilyen modon sem valtoztathato meg es tartalmaznia kell ezt a copyright utoiratot.

Weboldal: http://tomkenyon.com Contact: office@tomkenyon.com

Share

Vélemény, hozzászólás?