A Planetraris Felemelkedes Holonja

A Hathor Planetraris uzenet Tom Kenyon csatornazasaban Marcius 10, 2009

Ebben az uzenetben a Washingtoni Seattle-ben aprilis 5.en vasarnap, pacifikus ido szerint delutan 3 orakor tartando Nagy Triad meditaciot szeretnenk megosztani veletek.
Amint mar mondtuk az elozo uzenetunkben, azokat akik nem tudnak fizikalag reszt venni az osszejovetelen, meghivjuk, hogy csatlakozzanak a vilag meditaciohoz a tavolbol. Ez az akcio a planetaris szolgalat azon formaja, amit mi (Hathorok) a Planetaris Felemelkedes Holonjanak nevezunk. Ahhoz, hogy csatlakozni tudjatok hozzank a meditacio soran, szukseges, hogy mestereve valjatok a Felemelkedes Holonjanak, mivel ez az az alap amire a vilag meditacio epul.

Kerunk benneteket emlekezzetek az elozo uzenetunkre melynek a cime “A Felemelkedes Holonja azaz The Holon of Ascension” es reszletes utmutatast adtunk, hogy hogyan alkossatok meg a sajat Felemelkedes Holonotokat.
Most figyelmeteket a Fold Mennyei Lelkere vagyis a Fold BA testere szeretnenk forditani. Az, egyedien mas felepitesu. Ellentetben a ti BA testetek belepesi pontjaval amely testetek kozponti tengelyen talalhato a fejetek felett, ahol kinyujtott karjaitokkal a kezeitek megerintik egymast, a Fold Mennyei Lelke szferikus. Teljesen korul oleli a Foldet korulbelul 60 merfold magassagban a Fold felszinetol. Ez tulajdonkepen az egyesek altal Krisztus Tudat vagy Buddha halonak nevezett szfera amely teljes egeszeben korbefogja a Foldet.

A Planetaris Felemelkedes Holonjanal ehhez a hatalmas BA-hoz kapcsolodtok.

Azt ugy teszitek meg, hogy sajat Holonotok tengelyet kiterjesztitek le a Fold kozeppontjaig illetve fel a BA szferaig. Amikor a Fold Mennyei Lelke valaszol nektek, az energia ezen a tengelyen szall ala a szemelyes BA-n keresztul a KA avagy eteri testetekbe, fizikai testetekbe es a Foldbe.

Tulajdonkepen e meditacio alatt ti lesztek a Fold Mennyei Lelkenek a lefoldelo csatornai.

Mint testben elo lenyek, testetek eredeti hullam mintaja a fold atomi es szubatomi reszecskeibol all. Ebbol kiindulva fizikalitasotok a foldbol szuletett, a fold pedig a csillagok maradvanyaibol szuletett. Ennek kovetkezteben mint testtel rendelkezo lenyek megvan a spiritualis hatalmatok, a spiritualis jogotok es spiritualis felelosegetek, hogy megengedjetek es segitsetek a Fold felemelkedeset.

A Vilag Meditacio

A Vilag Meditacio harom reszbol all.

Az elso resz – Megalkotjatok a szemelyes Felemelkedes Holonotokat. Ezaltal KA testetek eteri fennyel es spiritualis potenciallal toltodik fel sajat Mennyei Lelketekbol. Ez megnyitja KA testeteket es az rezges-receptorra valik a Planetaris BA-bol aramlo hatalmas eteri feny es energia befogadasara.
Vasarnap, aprilis 5.en a vilag meditacio soran 10 percet fogunk forditani az elso reszre, sajat Felemelkedes Holonunk aktivalasara.

Masodik resz – Tudatossagotokat most a kozponti tengelyetek menten emeljetek fel a szemelyes BA felett a 60 merfoldnyi magassagban levo BA szferaba amely korul oleli a Foldet. Az elso reszben meltanyolastokat illetve nagyra becsuleseteket a szemelyes BA-nak kuldtetek, hogy aktivaljatok a Holont. A planetaris reszben meltanyolastokat illetve nagyra becsuleseteket a kozponti tengelyetek menten felkulditek a BA-nak amely korulveszi a Foldet.
Amint a nagyra becsulesetek impulzusa a planetaris BA-hoz erkezik, az valaszol es energia aramlatot kuld le a kozponti tengelyeteken a szemelyes BA-hoz, KA testetekbe, fizikai testetekbe es a Foldbe.
Fontos megerteni a meltanyolas vagy nagyra becsules mibenletet amit a BA-nak kuldtok.

A meltanyolas a spiritualis megertesbol fakad amikor az egyen belep a felemelkedesi folyamatba. Mi ezt mint felismerest jellemeznenk, hogy a testbeni elet egy ertekes ajandek, hogy az anyagi vilag emberi formaban valo megtapasztalasat becsulni es unnepelni kell.

Es ennek semi koze a dilemmakhoz amikkel szembesultok eletetek folyaman vagy az elet helyzetekhez amelyek felbosszantanak benneteket, felemet keltenek, haragot valtanak ki vagy banatot okoznak. Ezek kulon, szemelyes pszichologiai kerdesek, hogy spiritualis lenyekkent mennyire jol vagy kevesbe jol tudtok alkalmazkodni az emberi tapasztalasokhoz.
A meltanyolas es nagyra becsules erzese amit a Fold Mennyei Lelkehez kell kuldenetek az onmaganak a fold elemeinek a megbecsulese kell , hogy legyen, a foldi elet egyedi tapasztalasanak a megbecsulese es az archeotipus elemek: a viz, a levego, a tuz, a fold es az ur megbecsulese.

Tudomanyotok nem sorolja az urt az elemek koze; mi azomban itt egy osi alchemiai tudasrol es nem a periodusos rendszerrol beszelunk.

Az osi tudas felismerte, hogy az ur az nem csupan uresseg, hanem az a meh, amelybol minden eletre kel. Az ur a minden-seg anyja. A szubatomi reszecskek, az atomok es azok osszes konfiguracioja az urbol szuletett.
Habar a tudomanyotok pillanatnyilag a szubatomi reszecskeket es az atomokat mechanikai modon vizsgalja, mi tudatos lenyeknek latjuk oket es sajat akarattal rendelkeznek. Ez fokozza lehetseges jovotok elbuvolo lehetosegeit, mivel testetek milliardnyi tudatossagbol all.

Az elkovetkezo uzeneteinkben szandekozunk megvitatni, hogy az emberi nagyra becsules muveszete mikent hat az atomi strukturakra es a lehetseges jovokre. Azomban most forditsuk ismet figyelmunket a Planetaris Felemelkedes Holonjara.
Meltanyolasotok illetve nagyra becsulesetek amit a Fold BA szferajanak kuldetek az a testben valo letezes erteket es onmaga a Fold irant erzett nagyra ertekelest fejezi ki. A nagyra becsules ERZESE az amire a Fold Mennyei Lelke valaszol nektek; ugyanugy mint a szemelyes Felemelkedes Holonjanal.

Amikor a Fold BA-ja valaszol a nagyra becsulesetekre, energia aramlik ala a sajat Felemelkedes Holonotok tengelyen, es annak fuggvenyeben, hogy hol tartatok a lelek fejlodesben nagyon sok kulonbozo tapasztalasban lesz reszetek. Nehany tapasztalas transzcendens jellegu lesz, nehany interdimenzionalis, ami bevisz benneteket a Fold multi-dimenzionalis teljes pompajaba.

Nehanyatok szamara ez tisztulast hoz, mivel ezaltal a “salak” ami alacsonyabb rezges szinten tart benneteket meg lesz kongatva mint a harang, es az emelkedo rezges szint felebreszt benneteket almotokbol.
Mi azt ertjuk ez alatt, hogy az emberi tudatossag reg ota a szenderges allapotaban van, es nem ismerte fel sajat kepessegeit mint tars-teremtoje a kollektiv valosagnak. Mialatt ti aludtatok az emberi tudatossag megengedte, hogy masok manipulaljak valosagotokat, es hatarozzak meg sorsotokat. A Fold felemelkedeseval ennek napjai meg vannak szamlalva, es amint a Fold Mennyei Lelke valaszol nektek, beleptek egy sokkal energetikusabb vibracioba es a KA rezgesenek felgyorsulasaba.

Nagyon sokfele tapasztalas fog megjelenni bennetek, es az mind termeszetes, de ne hagyjatok, hogy az elvonja figyelmeteket. A meditacio masodik reszeben az a legfontosabb, hogy magatokat megnyitva ti legyetek a lefoldelo csatorna a Fold Mennyei Lelke szamara.

A Technika

A Planetaris Felemelkedes Holonja meditacio masodik reszenek a sorrendje a kovetkezo:

Miutan aktivaltatok szemelyes Felemelkedes Holonotokat, kiterjesztitek Holonotok tengelyet a Fold kozepppontjaba, valamint a felszintol 60 merfoldnyi magassagba. Ez a pont egy a vegtelen szamu lehetseges pontok kozul a Fold BA szferajaban.
Akkor nagyrabecsulesetek erzeset kulditek a Fold Mennyei Lelkehez es varjatok, hogy megerezzetek a valaszt, megnyitva onmagatok, hogy a valasz athaladjon energia tengelyetek menten a testetekbe, a KA-ba es a Foldbe.
Miutan ereztetek, hogy a Fold BA valasza athaladt rajtatok keresztul a fizikai foldbe, ismet a nagyra becsulesetek erzeset kulditek fel a Fold BA-nak, varva es ateresztve a valaszt, ateresztve rajtatok keresztul a foldbe. Ezt annyiszor ismetlitek a meditacio alatt, ahanyszor cask akarjatok.

A meditacio masodik resze 20 percig fog tartani.

A meditacio e resze igen dinamikussa valhat. Ha az energiak tul eroteljesse valnak es ettol kenyelmetlenul erzitek magatokat, forditsatok figyelmeteket a szemelyes BA belepesi pontjara es pihenjetek a szemelyes Felemelkedes Holonotokban mig ismet keszen alltok a nagyobb energia aramlas befogadasara. Nehanyatoknak ezt tobbszor is szukseges lesz megtenni a 20 perc folyaman.

A meditacio masodik resze utan 5 percre visszaterunk a szemelyes Felemelkedes Holonunkba, lehetoseget adva a tapasztalat beintegralasara.

Eddig a pontig osszesen 35 percet meditaltunk. Azt ajaljuk, hogy legalabb meg 5 percig csendben pihenjetek. Ha van ra ido, jo lenne, hogy fekve lebegjetek az aramlatban egy darabig. Nem ajanlatos rogton, pihenes nelkul visszaterni a kulvilagotok teendoihez.

Amint a meditacio elkezdodik mi is (Hathorok) megalkotjuk a Felemelkedes Holonjat, es tartani fogjuk a meditacio vegeig. Korongot alkotunk, olyat mint a szemelyes Felemelkedes Holonja. Holonunk kozeppontja a Tejut rendszer Galaxis kozeppontja lesz, amit Nagy Kozponti Nap-kent is szoktak emlegetni, es a korongot akkorara terjesszuk ki, hogy magaba foglalja az egesz galaxist. Nehanyatok szamara ez szuksegtelen informacio, masoknak viszont segitsegere lesz.

Minden lehetoseg anyja, a vilagur miszteriuman keresztul juttatjuk el hozzatok ezt a meghivast. Meghivunk benneteket, hogy energetikailag csatlakozzatok hozzank akik osszegyultunk Seattle-ben a Nagy Triadra. Es udvozlunk mindannyiatokat a kollektiv tars-teremtes eme hatalmas kiserleteben.

Az ido elerkezett! A harangok szolnak! Itt az ido a felebredesre, magasztosabb sorsotokra!

A Hathorok

Tom megfigyelesei

Szeretnem megragadni a pillanat adta lehetoseget es megkoszonni mindannyiatoknak akik ugy dontottetek, hogy csatlakoztok hozzank a vilag meditacioban a Hathorok utmutatasai szerint. Tudnotok kell, hogy torekveseitekhez tobb ezer ember kapcsolodik a vilag minden tajarol, akik hozzatok hasonloan erzik, hogy itt az ido, itt a nagy alkalom.

Jollehet nem tudjatok egymas nevet, jollehet utaink soha nem keresztezik egymast, megis valahanyan reszei vagyunk egy hatalmas es novekvo, Globalis kozossegnek. Van aki a hozzatok hasonlo embereket Fenymunkasoknak nevezi. A Hathorok Elet-fenntartoknak neveznek titeket; aszerint, hogy milyen ertekeket kepviseltek az eletben, munkatok es kozossegeitek kozvetlen hatassal vannak az elet minosegere korulottetek. Es a teremtes tancaban, amikor a gondolat megnyilvanul az eletunkben, az eletetek es ahogyan elitek azt hozzajarul onmaga az ELET fenntartasahoz, vagy legalabbis egy magasabb emberi minoseghez.

A vilag meditacio

Tudott dolog, hogy az effajta energia-munkanal a tavolsag nem szamit. Azokkal kozuletek, akik reszt vesznek a planetaris szolgalat e formajaban oly modon kapcsolodunk ossze, mely tullepi az ido, a ter, a hely es a tavolsag korlatait.

Igy amikor mi, akik osszegyultunk Seattle-ben elkezdjuk a meditaciot, tesszuk azt kozosen a tiszta szandeku kozossegekkel szerte a vilagon, sok orszagban, majdnem minden kontinensen.
Mi akik reszt veszunk a vilag meditacioban egy kozos dolgon osztozunk. Jollehet elet stilusunk es az eletben elfoglalt helyunk kulonbozo; jollehet eletfilozofiank es vallasunk nem egybevago; egy nema pontban azomban mindannyian eggyezunk: az ELET a Foldon ertekes.

A kollektiv tars-teremtes hatalmas kiserleteben – amirol a Hathorok beszelnek – ott a remeny, hogy elegendo szamu tiszta szandeku egyen hozzajarulasaval a Planetaris BA felemelkedesi energiajanak lehorgonyozasaval, mi mint faj raebredunk teremto hatalmunkra es megvaltoztatjuk sorsunkat.

Az en velemenyem az, hogy a Folddel minden rendben lesz a nagy valtozasok idoszakaban, aminek most a kellos kozepen vagyunk. Nehanyan a Fold lakoi kozul lehet, hogy nem fognak vele tartani, foleg mi emberek, akik azt gondoljuk, hogy felette vagyunk az okoszisztemnek amiben elunk. De a Folddel minden renben lesz.

Ha a mitoszok, profeciak es legendak melyek errol a korszakrol szolnak igazak, akkor a Fold fel fog emelkedni a let magasabb vibraciojara es minden eletforma ezaltal belep az ”arany korba.” Majd az ido megmutatja, hogy ez igaz vagy sem, vagy cask a kivalo emberi elme tulfutott kepzeletenek csalfa remenye.

En azt hiszem, hogy rendkivuli idoket elunk. Szinte naponta tanui lehetunk a rendhagyo kudarcok, butasagok es veszelyek tultengeseinek, de ugyanakkor a kulonleges alkalmaknak is a szemelyes novekedesre es felemelkedesre. Akik szamara uj a Hathorok uzenetei, had mondjam el, hogy az o (Hathorok) szemszogukbol a felemelkedes soran nincs hova menni. A felemelkedes nem arrol szol, hogy fenylo gloriaval elhagyjuk a Foldet (bar ez is egy verzio). Tobbsegunk szamara a felemelkedes az a tudatossagban valo feljebb haladas a testunkben maradva. Es mi azert veszunk reszt ebben a meditacioban mert testben vagyunk. Testunk ugyanazokbol az anyagokbol all mint a Fold maga. Es ahogyan a Hathorok mondjak megvan a spiritualis jogunk es a spiritualis felelosegunk is, hogy megengedjuk es segitsuk a Fold felemelkedeset.

Idozites

Mi akik osszegyultunk Seattle-ben az Intenziv Nagy Triad-ra a vilag meditaciot vasarnap, aprilis 5-en delutan 3 orakor kezdjuk pacifikus ido szerint. Akik az Amerikai Egyesult Allamokon kivul kapcsolodnak hozzank, az Interneten talaltok nehany dijmentes Ido atalakito oldalt. The World Clock – A Vilag Ora az egyik kozuluk es konnyu a hasznalata.
Aki barmilyen okbol kifolyolag nem tudja beazonositani a pontos idot a sajat ido-zonajaban, azt ajallom, hogy valasszon ki egy idopontot es vegezze el a meditaciot. A Planetaris Holon rezges mezeje meg tartani fog egy ideig miutan befejeztuk a meditaciot Seattle-ben.

A meditacio 35 percig fog tartani, ahogy azt a Hathorok jeleztek. Utana, mi Seattle-ben 5 percig fogunk csendben maradni, hogy ujra-igazolodjunk magunkhoz, mivel en arra szamitok, hogy ez egy nagyon dinamikus, transzcendens tapasztalas lesz.
Az hatralevo 20 percben hang meditacival fogjuk zarni az Intenziv Nagy Triad-ot.
Akik a tavolbol csatlakoznak hozzank a meditaciora, ez az ido idealis a pihenesre es a tapasztalasok beintegralasara, mielott folytatnatok a napi teendoiteket vagy az ejszakat.

Dijmentes Elo Kozvetites (Broadcast)

Most eloszor probalkozunk a meditacio Elo-Internet Kozvetitesevel amikor az Seattle-ben tortenik. A kozvetites dijmentes lesz.
Hogyha minden elem sikeresen osszejon, akkor aprilis 5-en honlapunk kezdo oldalan a felso sorban megjelenik egy uj billentyu Elo Kozvetites (Live Broadcast) felirattal. Kattints ra es megnyilik a “link” amely elvezet az elo kozvetiteshez. Kattints ra a “link”-re es hallgasd az elo-hang adast Seattle-bol. Ez ugyszinten az Archivumban is megtalalhato lesz a honlapunkon a pod-cast linken az esemeny utan.

Noss, emberek ez technologia es lehet, hogy a hatalmas Murphy Arkangyal kezei is benne vannak a dologban, azaz tudjatok a jol ismert allitast, amit Murphy torvenyenek hivunk: “Ami elromolhat az el fog romlani!” Tehat, ha semi sem tortenik amikor ra kattintatok a linkre, vagy egyaltalan a “Live Broadcast” cimke sem lesz a honlapunkon (mert nem tudtuk mukodtetni a magas technologiat) akkor egyszeruen tekintsetek el a kozvetitestol. A pod-cast elerheto lesz hamarosan.
Ami igazan fontos az az, hogy a leheto legtobb ember a vilag minden tajarol eggyutt meditaljon. Tehat, ha a technika nem mukodik, kapcsoljatok ki a szamitogepet, hangolodjatok ra az esemenyre es elvezzetek az utazast.

Egy fontos megjegyzes a Szemelyes Felemelkedes Holonjarol

Szeretnem tisztazni a Felemelkedes Holonjanak egy technikai vonatkozasat. Amint a Hathorok mar elmondtak mestereve kell valnotok a Felemelkedes Holonjanak mielott hozzafoghattok a Planetaris Holon-hoz. Habar en azt hittem, hogy az elozo uzenet (lasd A Felemelkedes Holonja azaz The Holon of Ascension) utasitasi erthetoek voltak, egyes olvasok szamara azomban nyilvanvaloan megsem
A Felemelkedes Holonja egy elkepzelt Korong alaku mertani alakzat. A Holon tengelye (az a vonal amely a kozepen halad keresztul a teto ponttol a talp pontig) egybe esik a testetek kozponti tengelyevel. Ez az a tengely amely korul a Holon forog. KA testetek azomban nem forog. Marad olyan helyzetben a fizikai testetekben mint rendesen, arccal elore, hattal hatra. Es, hogyha nem ertitek, hogy itt mirol beszelek, akkor vissza kell mennetek A Felemelkedes Holonjahoz es olvassatok el a reszletes utmutatast.

Nehanyan e-mailben ertesitettek bennunket, hogy hanyingert ereznek a Felemelkedes Holonjanak gyakorlasa kozben. Ennek oka az lehet, hogy KA testeteket is forgatjatok a Holonnal eggyutt. A KA testeteket nem kell forgatni. Hogyha KA testetek nem forog es megis hanyingeretek van, lassitsatok le a Korong (Holon) forgasi sebesseget. Egyaltalan nem kell gyorsan forognia.
Hogyha ezek a valtoztatasok nem oldjak meg a helyzetet, akkor jo eselyetek van ra, hogy spiritualis tisztulast tapasztaltok. En is ereztem neha hanyingert az elejen amikor a Holonnal kezdtem dolgozni, foleg amikor 10 percnel tovabb csinaltam. Mostanra mar tobb mint 1 orat csinalhatom minden kenyelmetlen erzes nelkul. Ugy tunik az a lenyeg, hogy a Felemelkedes Holonjanak ismetelgetesevel a fizikai test hozzaszokik a KA magasabb rezges szintjehez.

Befejezo gondolatok

Ismetelten szeretnek oszinte koszonetet mondani mindannyiatoknak akik csatlakoztok hozzank vasarnap, aprilis 5-en a “nagy kiserletben”. A vilag meditacio alatt (delutan 3-4 oraig pacifikus ido szerint) egy szal feher gyertyat gyujtok majd ami a megvilagosodas fenyet jelkepezi es a vilag minden tajarol, a tavolbol hozzank csatlakozo tobb ezer embert kepviseli.
Azota kiserletezem a Planetaris Felemelkedes Holonjaval amiota csak a Hathorok atadtak nekem. Meglehetosen jo energia fejleszto es arra, szamitok, hogy mindazok kozulunk akik osszekapcsoljuk szivunket es lelkunket a vilag meditacio alatt, valami rendkivulit fogunk tapasztalni.

Aldas ratok es szeretteitekre, Tom Kenyon
Marcius 10, 2009, Kealakekua Bay, Hawaii

Forditotta: Sari Izabella

Az eredeti uzenetet a http://tomkenyon.com/the-holon-of-planetary-ascension/ weboldalon talalhato.

Copyright 2009 Tom Kenyon Szerzoi Jog Fenntartva

A Hathorok uzenete megoszthato es megvitathato masokkal es barmilyen formaban dijmentesen terjesztheto de tartalma semmilyen modon sem valtoztathato meg es tartalmaznia kell ezt a copyright utoiratot.

Weboldal: http://tomkenyon.com Contact: office@tomkenyon.com

Share

Vélemény, hozzászólás?