KIVONAT SOLARA 2009 AUGUSZTUSI SURF RIPORTJÁBÓL

MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELEÖ HELY

Most az a fö prioritásunk, hogy összekapcsolódjunk a MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELELÖ HELY abszolút középpontjával.  Ezt úgy érzékelhetjük mint egy hatalmas X középpontját.  Amint összekapcsolódunk az abszolút középponttal, massziv aktiválás veszi kezdetét és mi a teljes X-é válunk.  Ez az a középpont amit el kell érnünk mielütt döntö lépéseket tehetnénk az Új Életünkbe. 

A MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELELÖ HELY a régi és az új térkép fö keresztezödése.  Ez a régi és az új táj közötti átszálló hely.  Amikor ide megérkezünk a régi térképet magunk mögött hagyjuk majd és teljes mértékben müködö képesek leszünk az új térkép új tájain.  Ennek következtében a folyamat igen alapos és sok eröfeszitést igényel. 

Ahogy közeledünk a MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELELÖ HELY középpontjához a tisztulás egyre mélyül.  Teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a régit be kell fejeznünk mielöött elkezdhetjük az újat.  És most pontosan ez történik.  Massziv átalakulási sávon utazunk keresztül a lejárt szavatosságú régiböl az Igazi Újba.  A világok között járunk, magunk mögött hagyva a régi világot és állhatatosan haladunk az új világba, amely megszületett.

Hogyha megpróbáljuk eröltetni elörehaladásunkat anélkül, hogy elöbb ezt a lényeges összekapcsolódást megtennénk, nem lesz meg a körülmények megfelelö együttese, ennélfogva eröfeszitéseink nem fognak elvinni bennünket a kivánt végállomásra – a legvadabb álmaink beteljesülési helyére.

Hogyha elöször összekapcsolódunk a Megfelelö Idö – Megfelelö Hellyel akkor a szükséges elemek a helyükön lesznek számunkra.  Szándékainknak teljesen tisztáknak kell lenniük és idözitésünk makulátlan kell, hogy legyen.  Csak akkor nyilnak meg a beteljesülés és a siker kapui elöttünk.  Jóformán eröfeszitések nélkül kell haladnunk az új tájainkon.

Boldogasszony havának kezdetével úgy tünik, hogy egy mega hullámvasút kezdetén vagyunk és haladunk lassan… lassan… lassan… felfelé a hosszú, meredek domboldalon.  Bármelyik pillanatban elérhetjük az elsö dombtetöt és akkor vad száguldás kezdödik majd, ami teljesen átkatapultál bennünket az új tájainkra.

Most a várakozás hatalmas érzése hat át mindent.  Úgy érezzük, hogy ez az új valami, csodálatos és teljesen várakozáson felüli már karnyújtásnyira van tölünk.  Még nem láthatjuk, de jelenlétét eröteljesen érezzük.

A TISZTA SZIV SZERETETTEL való egyuttrezgés napról napra erösödik.  Az egész bolygóra kiterjed.  Ez mérhetetlenül erösebb SZERETET mint amit valaha is átéltünk azelött.  Tiszta és igaz; és feloldja minazt ami hamis. 

Forditotta: Sári Izabella 

 

Az eredeti szöveg Solara weboldalán az nvisible.com talalható FROM THE AUGUST 2009 SURF REPORT; RIGHT TIME – RIGHT PLACE cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share
This entry was posted in Solara.

Vélemény, hozzászólás?