Kivonat Solara 2009 Júliusi Surf Riportjából

Az Új Térképünk Navigálása

Amint július havába lépünk, sokunk érzi magát úgy mint a gyökerestöl kitépett fa, környezetünkböl kiszakitva.  Gyökereink már nincsennek szilárdan beágyazva régi életünkbe, már benn vannak a zsákban, készenlétben, hogy áthelyezzük öket az új, igazabb helyükre.  Arra törekszünk, hogy átültessük gyökereinket az új földbe, hogy kinyújtózzonak, hogy kiterjesszük ágainkat, majd virágokat és gyümölcsöt hozzunk.

Ennek következtében sok külsö változás várható ebben a hónapban.  Július gyújtópontjában a régi befejezése és az új beintegrálása áll.  E hónap energiái segitenek életünk sok lejárt szavatosságú aszpektusára megoldást találni.

Mivel teljesen új térképen utazunk, minden körülöttünk új navigációs felkészültséget igényel.  Júliusban az a fö prioritásunk, hogy megtanuljunk amilyen gyorsan csak lehet, az új belsö tájainkon navigálni.  Be kell helyeznünk új lényünket a régi életünk maradványaiba, ezáltal átalakitjuk öket úgy, hogy azok teljesen új irányba fordulva szabadon bocsátanak bennünket, hogy a ránk várakozó, brilliáns, új életünket elkezdhessük.

Az új térképén való navigálásban hasznos minöségek: a felerösödött intuició, a nyugodt türelem, a kiterjedt távlatok és a felismerés, hogy minden tökáletes idözitéssel történik.  El kel engednünk azon dolgok feletti kontroll hamis érzését, amelyek már egyáltalán nincsennek ellenörzésünk alatt.

Bánjunk óvatosan mentális testünkkel, nehogy túlhajszoljuk a túl sok elemzéssel, tervezéssel és aggódással.  Noha ez kényelmetlen lehet, fontos megengednünk, hogy a dolgok fellazultak és alaktalanok legyenek a régiböl az újba való átmenetelünk alatt.  Nem kell türelmetlenül próbálkoznunk formába eröltetni illetve meghatározni a dolgokat.  Megengedhetjük, hogy minden természetesen illeszkedjék be új helyére. 

Az új térképen új látásmódot kell kialakitanunk, hogy megláthassuk hol vagyunk.  Hasonló ez a computer játékhoz, ahol a „curser”-t pontosan a megfelelö helyre kell irányitanunk, hogy felfedezzük mi is van ott valójában.  Vagy döltsük meg a hologram szögét, hogy megláthassuk a beleágyazott, rejtett képet.  Minden egyes alkalommal amikor ezt megtesszük, valami új tárul fel elöttünk.

Amikor megtestesitjük a TISZTA SZIV SZERETETET, akkor belépünk az IGAZSÁG frekvencia sávjába.  Ez olyan mint egy szuper fénysebességü autópálya, és ez már itt van és elérhetö mindannyiunk számára.  Ez az út van utazásunkra szánva a dualitás göröngyös, drámával teli, kihivásos útja helyett.  Az IGAZSÁG és a TISZTA SZIV SZERETET frekvencia sávján utazva jutunk el arra a helyre ahol leginkább lennünk kell, ahol beteljesithetjük legvadabb álmainkat.

Forditotta: Sári Izabella 

 

Az eredeti szöveg Solara weboldalán az nvisible.com talalható FROM THE JULY 2009 SURF REPORT; NAVIGATING OUR NEW MAP cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share
This entry was posted in Solara.

Vélemény, hozzászólás?