A 8-ik Kapu Nyitásának csodája

A 8-ik Kapu-2 Aktiválásában Fény csoportunk mint Lehorgonyozó Csoport vett részt.  Izgatottan készültünk és vártuk a június 5-ét, a napot amikor az IGAZ SZIV SZERETET ÖSMINTÁZATA a 8-ik Kapu-2 nyilásával megszületik és az Elkövetkezö Ciklus ÚJ KÓDJAIT lehorgonyozzuk FÖLDANYA Szivébe.

Június 5-én, pénteken reggel pompás napra ébredtünk.  Egyetlen felhöcske sem tarkitotta az ég ragyogó aquamarin kékjét.  A levegö szikrázóan tiszta és simogató volt, ami meglehetösen szokatlan Torontó a világváros és ipari központ szivében.  A High Parkban egy festöi szépségü, csodálatos energiákkal biró zugot választottunk a szertartás helyéül.  Lenyügözöen hatalmas fákkal körülvett kis tisztás, szélén kristálytiszta patak csobogott, partjain fehér ibolyákkal.  Mögöttünk a patak egy mini vizeséssel zúdult egy miniatür tavacskába.  Átelemben a patak túlsó oldalán egy hatalmas kiszáradt fa ölébe zuhant egy kidölt faóriás, mintha szent nászban egyesültek volna.  A mindenütt vigan kergetözö mókusok játszottak rajta.  Ettöl gyönyörübb, idillikusabb és intimebb helyre nem is vezethettek volna bennünket az Égiek!

Mivel kis létszámú csoport vagyunk két faóriást kértünk meg, hogy legyenek az örzöink és tartsák az energiákat szertartásunk alatt.  Örzöink elsö pillanattól fogva ámulatba ejtettek bennünket és amikor a földön feküdve testünkön keresztül horgonyoztuk le a beáramló Új Energiákat, elbüvölten bámultuk a FÉNY sziporkázó játékát a leveleiken.

Békét, Szeretetet és Felszabadult Könnyedséget éreztem!

A szertartást pajkos jókedvvel kezdtük.  A mudrák meg a kapu állás után, a pillanat játékos örömében a Bújj-bújj zöld ág-at is eljátszottuk! 

Aztán a szünetben, egy pillanatban a Kiterjedt Valóságban találtuk magunkat.  Ahogy ott ültünk a füvön egy kacsa pár határozott láptekkel megindult felénk és odajött hozzánk.  10-15 cm-re megálltak elöttünk.  Ági brokkoli darabokat szórt nekik, de a gácsér szárnyaival gesztikulálva, köhögö, gége hangot hallatott, igy adva tudtunkra, hogy ezt nem tudják lenyelni és NEM enni jöttek!  NEKIK KÜLDETÉSÜK VAN!  Pár percig döbbenten néztük, majd szinte hitetlenül vettük tudomásul, hogy a Kiterjedt Valóságban vagyunk és Hajnival egy kacsa párral kommunikálunk!  A gácsér kecsesen tollászkodni kezdett, jelezvén, hogy készüljünk fel, mert közeleg a „nagy pillanat”.  Amint hangosan kimondtam, hogy „Gyerekek nemsokára nyilik a Kapu!” megfordultak és elmentek egyenesen a mögöttünk levö tavacskába.

Az Elemek Táncában Éva a Tüz Elemet jelenitette meg, teljesen eggyesülve a Tüz Szellemével. Vadliba csapat húzott el felettünk mintha a Tüz Világitótornya irányitotta volna öket.

Az Earth-Star táncot lejtettük amikor bekövetkezett a „nagy pillanat!”  Elöször egy madár füttyentett be pontosan a fejünk felett, meglepö dallamossággal és hangerövel.  Késöbb kiderült ez Áginak szólt.  Nekem átvillant az agyamon, hogy MOST!  Folytattuk a táncot.  Pár perc múlva egyszer csak letérdeltem és mindkét kezem a földre szoritottam.  Folytattuk a táncot.  És még egy pár tánclépés után tudatosodott csak bennem. hogy amit érzek az a beáramló ÚJ ENERGIÁK!   Néhány lehorgonyozó mozdulat után a földre feküdtünk és csak boldogan léteztünk a Kiterjedt Valóságban.

Földanya jó néhány birodalma teljes mértékben jelen volt és együttmüködött velünk.  A záró akkordokat egy róka játszotta el, amikor hazafelé indulóban kecsesen átvágtázott a parkon.

Június 5-e áldott nap volt.  Köszönöm az Univerzumnak és a Fény Csoport tagjainak, hogy a CSODA részese lehettem.

Szeretettel

Sári Izabella

Share

Vélemény, hozzászólás?