SOLARA A 8-IK KAPU NYITÁS 2-IK RÉSZ – FELKÉSZÜLÉS

8-ik Kapu: 2-ik Rész – Lehorgonyozó Csoportok Aktiválás Szertartás

A lehorgonyozó Csoportok számára is elönyösebb ha nincs egy elöre meghatározott „müsor”, inkább készitsetek jegyzéket a lehetséges aktivitásokról.  Ide foglaltatik néhány a 11:11 Szakrális táncai közül, a saját egyedi táncotok ->az Elemek Tánca, a 11:11 Mudrák, a Lótusz Sziv megnyitása, Xua-zás és egyéb érzésetek szerint idevágó-megfeleö tevékenység.  És akkor készen is vagytok, hogy meglovagoljátok az Aktiválás hullámverését.

AZ IGAZ SZERETET A 8-IK KAPU KULCSA.  Ne felejtsétek el maximálisan ráhangolódni a TISZTA SZIV SZERETETRE.  Mielött elkezdenétek a szertartást hozzátok be a SZERETETET bármilyen módon csak tudjátok.  Ugrjatok fejest-az egész csoport-a Szeretet Tengerébe és „fröcsköljétek” szerte szét, minden irányba! 

Sok Lehorgonyozó Csoport nem követi ezeket az irányelveket, elönyben részesitik „sajátos szertartásaikat”.  Ez rendben is van igy, hiszen sok a változatosság az Egységes Lényünkön belül.  Azomban arra is fontos emlékezni, hogy mekkora hatalmas erö rejlik az összpontositott szándékunkban.  Hogyha, mindannyian tudatosan összpontositunk mint Egy, és hogyha pl. mindannyian a Starry Processional Táncot táncoljuk akkor bármit is csinálunk az EGYSÉG azt erösebbé teszi.  A választás a tiétek!

Lehetöség szerint az alábbi kulcs elemeket be kellene foglalni a 8-ik Kapu Szertartásba:

– Mindenki öltözzön fehérbe (szines kiegészitökkel ha akarjátok)

– Az Örzök/Örök foglalják el helyüket

– Mindenki, beleértve Örzök/Öröket is egyidejüleg végezze el a „GO”-t, nyissa meg a Lótusz Szivet és kapcsolodjon az Egységhez

– Állandóan maradjatok kapcsolatban a Fö Tengellyel

– Hangosan olvassátok fel a legújabb Lehorgonyozó Csoportok Fö Listáját és kapcsolódjatok össze a 8-ik Kapu Lehorgonyozó Csoportjaival az Egységben

– Végezzétek el a 11:11 Mudrákat

– Csináljátok meg a „GO”-t és nyissátok meg a Lótusz Szivet valahányszor a földelés vagy az újra összpontositás szükséges

– Táncoljátok a Starry Processional-t mert ez a tánc behozza az összes elözö 11:11 Kapu Aktiválások energiáit és azok beleszövödnek a pillanat jelenébe.  Ez a tánc sokkal eröteljesebb, ha a neki megfelelö zenére táncoljátok.

– Táncoljátok egyedi táncotokat az Elemek Táncát

– Táncoljátok a Lótusz Táncot, az összekapcsol benneteket a Lótusz Világ fenkölt finomenergiáival

Amikor a 8-ik Kapu Aktiválás Szertartás elkezdödött maradjatok a SZERETETBEN, tartsátok az energiákat és összpontositsatok lehetöleg a szünetek alatt is.

Készüljetek fel a váratlanra

A 8-ik Kapu Aktiválás NAGYON VALÓS lesz.  Aki fogékony rá, az feltétlenül érezni fogja.  Tapasztalni fogunk a legeröteljesebb heves SZERETETBÖL/SZERELEMBÖL amit valaha is éreztünk és erre jobb ha felkészülünk.

A legtöbben akik részt vettek a 11:11 Fö Tengely egyikében, de sokan azok közül is akik 11:11 Lehorgonyozó Csoportokban voltak, úgy jellemezték mint a leg eröteljesebb és mélyrehatóbb élményt az életükben.

A 8-ik Kapu Nyitása a legerösebb 11:11 Aktiválás lesz  a 11:11 Átjáró eredeti Kapu Nyitása óta 1992-ben, és leirhatatlan, új szintekre fog elmozditani bennünket.

Bármi megtörténhet!  Abszolút bármi.  És ez arra kényszerit bennünket, hogy egész idö alatt prioritás maradjon az összpontositás arra amit csinálunk (Aktiváljuk a 8-ik Kapu: 2-ik Részét és lehorgonyozzuk az EGY IGAZ SZERETET Új Mátrixát) az Aktiválás Szertartás folyamán.  Ébernek kell lennünk mindannyiunknak, nehogy kizökkenjünk fókuszunkból.  Akkor is ha a föld remeg, az esö esik vagy kialszanak a fények, folytatnunk kell a 8-ik Kapu Aktiválás Szertartást a teljes befejezödésig.

A 8-ik Kapu Aktiválás során mindenképen lekerülünk majd az ismert térképéröl az ismeretlenbe.  Ez sürün megtörténik a Fö Tengelynél.  Hogyha ez a Lehorgonyozó Csoportban/Csoporttal történik meg, csak arra emlékezzetek, hogy szilárdan lehorgonyozva maradjatok az Egységben és tartsátok magatokat a Tiszta Sziv Szeretetre hangolódva akár mi is legyen.

11:11 Aktiválások folyamán az egészen „normális”, hogy a Váratlan bekövetkezik – Új kvantum energiákat hozunk be; az új pedig azt jelenti, hogy valami, amit elözöleg még nem tapasztaltunk.  

Meglepetések is elöfordulhatnak.  Eröteljes, fenséges Szeretet hullám kitörések jöhetnek.  Átélhetjük, hogy felreped a szivünk és beáramlik a TISZTA, IGAZ SZERETET, amilyent még soha ezelött nem éreztünk ezen a bolygón.  Akármi is történjék az a fontos, hogy leföldeltek, fókuszáltak és Egységünkben erösek maradjunk. 

Maradjunk nyitottak a váratlanra és engedjünk helyet a spontaneitásnak a tömör összpontositás közepette.

Találjátok meg a 8-ik Kapu Aktiválás Helyét

Nagyon fontos, hogy megfelelö helyet válasszatok a Lehorgonyozó Csoport Aktiválás Szertartására, mintsem beérjétek bárhol csak azért mert kényelmes.  Próbáljatok a környéketeken gyönyörü, tiszta energiájú helyet találni, ami kapcsolódhat a Lótusz Szivhez.  Mindég eröteljesebb, ha az Aktiválás Szertartást a szabadban. természetes környezetben tartjátok pl. parkban, tóparton vagy kegy helyeken.  És készüljetek fel bármilyen idöjárásra.  A Fö Tengely minden alkalommal a szabadban van, de mindég van keszenlétben vizhatlan ponyva amivel a hang felszerelést letakarhatjuk, még akkor is, ha napos idö várható.  És mindannyian elkötelezettséget vállalunk, hogy az Aktiválás Szertartást végig csináljuk tekintet nálkül az idöjárási viszonyokra.

Hogyha a csoport úgy dönt, hogy az Aktiválás Szertartást épületben vagy valaki otthonában tartjátok, az is rendben van; csak egy kis extra eröfeszitéssel tisztitsátok meg és kalibráljátok újra energetikailag.

Sokszor a tökéletes hely magamagát kinálja.  Hogyha veszitek a fáradtságot. hogy megtaláljátok azt a speciális helyet akkor a Lehorgonyozó Csoport sokkal eredményesebb lehet.

A szakrális tér megteremtése az Aktiválás Helyen

 Bárhol is tartjátok a Lehorgonyozó Csoportotok 8-ik Kapu Aktiválás Szertartását, szükségszerüen szakrális teret kell, hogy teremtsetek ott.  Ezt tisztitással, felfrissitéssel és újra kalibrálással érhetitek el.

Hogyha a szabadban tervezitek a szertartást, kezdjétek azzal, hogy engedélyt kértek a természet Szellemeitöl és a föld Örzöitöl, hogy a szertartást ott tarthassátok.  Hivjátok meg öket, hogy vegyenek részt ök is veletek együtt.  A föld már tudatában lesz annak, hogy történik majd ott, de kérlek benneteket, hogy ne felejtsétek el igazán megköszönni a helynek, hogy együttmüködik velünk ebben a nagy jelentöségü eseményben.  A következö lépés, hogy tudatosan és szeretetteljesen tisztitsátok meg a terepet az éles kövektöl és az esetleges hulladékoktól.  Virágokkal, gyertyákkal vagy bambusz fáklyákkal körül is vehetitek szakrális tereteket.  Egyes Lehorgonyozó Csoportok szalmából csillagot formáltak a hóban (2007 február 11-en a 8-ik Kapu Elsö Nyitásánál – a forditó megjegyzése).  Tehettek barmit amit megfelelönek éreztek, hogy megteremtsétek szakrális tereteket.

Hogyha bent, azaz épületen belül tartjátok a szertartásotokat, elöször is tisztitsátok meg minden felesleges holmitól/rendetlenségtöl. Amennyire csak lehet, szakrális teretek legyen tiszta, lemeztelenitett és semleges.  Friss virágokat vihettek be, gyertyákat gyújthattok, de kerüljétek az erös illatú füstölöket – energiájuk túl nehéz és vonzza az asztrális energiákat.  A tiszta szakrális tér megteremtésének az egyszerüség, tiszta szépség és frissesség a kulcsa.

A túl sok kristály, mágikus szimbólumok, szobrok es piramisok módositják a teremtö körülményeket, ezért jelenlétük NEM MEGFELELÖ!  A 11:11 Kapu Nyitások az Ultra Kiterjedt Valóság tiszta, kitágult, új energiáival való munkáról szólnak és ezek a dolgok csak gátolnák és felhiggitanák az energiák tisztaságát.

A teretek igazi rezonanciáját és szentségét a csoport teremti meg az Egységbe való kapcsolódás és a hatalmas hullámokban beáramló TISZTA SZIV SZERETET által.

Mit viseljetek az Aktiválás Szertartáson

Mindenki fehér ruhát viseljen az Aktiváláson.  Mi a Fö Tengelyben mindég egyszerü és gyönyörü fehér ruházatot viselünk, mivel a fehér a tisztaságot és az Egységes Lényünkhöz valo kapcsolódást jelképezi.   Felemeli ráhangolódásunkat az Egység magasabb érzékeésébe és könnyebbé teszi, hogy fókuszáltak és szándékainkban tiszták maradjunk.  Élénk szinü kiegészitöket viszont viselhettek, pl. gyönyörü sálakat sziporkázó türkiz, magenta (mély lila) stb. szinekben.

A csoport tagjainak szükségük lesz vörös, sárga, narancssárga, kék, zöld, lila, barna és fehér szinü szárongra vagy hosszú sálra az Elemek Táncához.  Mindég kérjétek meg a csoportot, hogy aki tud az hozzon egy tartalék kendöt vagy sálat amit megoszthat azokkal akiknek nincsen.

Mit hozzatok az Aktiválás Szertartásra

– Ennivalót és vizet amit közösen fogyasztatok el

– Fehér öltözéket és szines szárongot vagy sálat stb.

– Meleg „réteges” ruházatot, esökabátot

– Friss virágokat, hogy feldiszitsétek és újra kalibráljátok az Aktiválás helyét

– A kinyomtatott 8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoportok legújabb jegyzékét

– Szakrális Táncok és más zenét is

– CD lejátszót, „laptop” computert ami a zenét szolgáltatja

– Fényképezögépet, ha fényképeket is szeretnétek késziteni, (az egyetlen dolog amit soha nem fényképezünk az a Föld-Csillag Tánc mert az annyira intim és személyes)

– Világtérkép a Fö Tengely és a Lehorgonyozó Csoportok szines „matricákkal” bejelölve

– Pokróc, kispárna vagy gyékényszönyeg amire leülhettek

– Ponyva a hangfelszerelés és az emberek számára (esö vagy túl erös nap esetén)

– 8-ik Kapu-2 Informácio kinyomtatva, föként az Alap Eszme, a 11:11 Szakrális Táncok, a „GO”, és az Örzö/Örök információ

Az Örzök/Örök

Mindegy, hogy mi történik a 11:11 Aktiválás folyamán, az Örzök/Örök mindvégig rendithetetlenül felette maradnak a középen történö aktivitásoknak. 

Minden 11:11 Aktiválásnál hatalmas lényeket láttok állni szakrális területünk kerületén.  Az Örzök/Örök szolgáltatják a rögzitö szilárdságot az Egység sablonjához.  Ök horgonyozzák le az Ultra Kiterjedt Valóságot és örzik gyülekezetünk szakrális voltát.  Nem gyözöm eléggé hangsúlyozni az  Örzök/Örök fontosságát.  Az Örzök/Örök biztositják számunkra folyamatosan a nagymértékben emelkedett energia mezöt.  És hogyha nincs elég emberetek a csoportban, mindég kinevezhettek egy fát-növényt vagy megkérhettek egy Budhát, hogy az Örzötok legyen.

8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoport – Elökészületek

PART TWO: 8th Gate Anchor Group Activation Instructions

A 8-ik Kapu monumentális volta a nyers erö gyorsaságával fog egy új szintre emelni bennünket, ahol végre megtapasztalhatjuk a Legvadabb Álmaink beteljesülését az Új Életünkben.  A 8-ik Kapu megnyitása után többé már semmi sem lesz a régi.

Azomban, akár a Fö Tengellyel a Titicaca Tónál, akár Lehorgonyozó Csoportban veszünk részt a hatalmas horderejü 8-ik Kapu Aktiválásában, életbe vágóan fontos, hogy mint Igazak lépjünk elö és megtestesitsük a TISZTA SZIV SZERETETET.

A  8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoport Elökészületeit azzal a szándékkal tettük közzé, hogy segitsünk a Lehorgonyozó Csoportoknak felkészülni a 8-ik Kapu-2 Aktiválásában való részvételre.  Ezek az elökészületek segitenek megerösiteni a Lehorgonyozó Csoportokat, hogy azok lehorgonyozzák a TISZTA SZIV SZERETET együttrezgését (rezonanciáját) június 5-én amint a 8-ik Kapu új energiái beáramlanak a bolygóra.

Nyugodtan hozzáadhatjátok saját kreativitásotokat is, ha az igaz, tiszta és teljes mértékben kapcsolódik a 8-ik Kapu energiáihoz és a TISZTA SZIV SZERETETHEZ.

Mielött elkezdenétek, kérlek benneteket e-mail üzenetben küldjétek el Lehorgonyozó Csoportotok adatait Annu-nak, hogy fel tudjunk tenni benneteket a 8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoportok Listájára ezen a web oldalon – nvisible.com, ez NAGYON FONTOS, hogy a Fö Tengely valamint a többi Lehorgonyozó Csoportok a világon kapcsolódni tudjanak csoportotokkal június 5-én.

Kapcsolatba léphettek más csoportokkal és web oldalakkal is országotokban, és adjátok tudtukra a 8-ik Kapu Aktiválást.  Szóró lapokat is használhattok a környéketeken, hogy az emberek tudomást szerezzenek a Lehorgonyozó Csoportotokról.

A Lehorgonyozó Csoportok Felkészülési Összejövetelei

ANCHOR GROUP PREPARATORY MEETINGS

– ADJATOK BELE SZERETETET –

Az elökészületi összejövetelek június 5-e azaz a 8-ik Kapu Aktiválás elött nagyban hozzásegitenek, hogy a csoport Egységessé kovácsoládjon és létre hozza a TISZTA SZIV SZERETET szuper erös, tiszta, szeretö dynamikáját.  Hasznos gyakorlatokat tanulhat meg a csoport az elökészületek folyamán a 8-ik Kapu Aktiválására.  Ide sorolhatók a mélyen átalakitó 11:11 Szakrális Táncok, a Lótusz Sziv megnyitása, a 11:11 Mudrák végzése és a XUÁ.

A 8-ik Kapu-2 Aktiválás a legigazibb, legvalósabb, legcsodásabb SZERETET amit valaha is ismertünk, születéséröl és lehorgonyozásáról szól.  A TISZTA SZIV SZERETET megtestesitése lesz a legtökéletesebb felkészülés a Lehorgonyozó Csoport összejöveteleken erre a csodálatos Aktiválásra.  Öleljétek át egymást A SZERETET HULLÁMAIVAL a Lehorgonyozó Csoportotokban.  A 8-ik Kapu-2 elökészületei erös elkötelezettséget igényelnek, de a SZERETET KVANTUM HULLÁMAI könnyeddé és élvezetessé teszik majd azt.  Hintsetek szeretetet mindenfelé, ne csak a csoport összejöveteleken. Vigyétek a SZERETETET a világba, bárhová is mentek.  Szeressetek!  Éljétek a szeretetet!  Legyetek maga a szeretet!  Az visz bennünket az Új Mátrixba és segit összekapcsolódni autentikus, igaz énünkkel, hogy fejest ugrunk a Szeretet Tengerébe.  A TISZTA SZIV SZERETET rezonanciája segit kiszabaditani bennünket a dualitás mentális és fizikai valóságából, hogy teljesen jelen lehessünk egész lényünkkel.  SZERESS ÉS ENGEDD MEG MAGADNAK, HOGY SZERETVE LEGYÉL!

 

Az alábbi cimek ás leirások azonosak a 2007 február 11-i 8-ik Kapu-1 leirásaival, használjátok a shaumbra.hu weboldalon a lótusz virág jelkép alatt a 11:11 8-ik Kapu Nyitására vonatkozó leirásokat:

TISZTITÁS ÉS VALÓDIVÁ VÁLÁS -> shaumbra.hu -> Solara -> A Lehorgonyozó Csoportok Felkészülése

VILÁGTÉRKÉP                                                                -> Útmutató a Lehorgonyozó Csoportoknak

A 11:11 SYAKRÁLIS TÁNCAI ÉS ZENÉJE

8-IK KAPU ÉS A 11:11 INFORMÁCIÓ

LEFÖLDELÉS A „GO”-VAL                                          -> Útmutató az Öröknek

A „GO” LEIRÁSA

AZ ÖRZÖK/ÖRÖK FELKÉSZÜLÉSE                                                                                                                                                                                                  (A forditó megjegyzése)

A XUÁ

A XUÁ – ejtsd cuáá – az óceán hatalmas hullámainak a hangja.  A XUÁ hasznos az egyéni és a planetáris mátrix minden ami dualitás alapú kitisztitásában.  Használhatjuk az elöttünk lévö ösvény megtisztitására is. 

A XUÁ a Lótusz Világ öntisztitó mechanizmusa, ami elmos mindent ami nem igazi és megtisztitja az utat elöttünk.  Mindkét karunkkal elöre mutató és felfelé irányuló mozdulatokat teszünk miközben hangosan kimondjuk a XUÁ-t!

A Lótusz Sziv megnyitása

A Lótusz Sziv az Egy Sziv után következö szint.  Az Egy Sziv az Egységünk kollektiv szive.  Amikor a következö szintre lépünk egyesitjük Egy Szivünket a saját legmélyebb, személyes vágyainkkal – ez a Lótusz Sziv.  Itt már tudjuk az Egyet szolgálni és ugyanakkor Legvadabb Álmainkat megvalásitani.

Hogyan nyissuk meg a Lótusz Szivet – leirás nemsokára!

A 11:11 Mudrák

Minden 11:11 Kapu specifikus mudrája a kapu alap eszméjével kapcsolatos.  Azt ajáljuk, hogy gyakoroljátok a mudrákat amint csak lehet, hogy mindannyiatoknak ismertté legyenek.

A 11:11 mudrák – leirás nemsokára!

Forditotta: Sári Izabella

 

Az eredeti szöveg és az eredeti oldalak Solara weboldalán az nvisible.com talalhatók The 8th Gate Activation of 11:11 Part 2 cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share
This entry was posted in Solara.

Vélemény, hozzászólás?