KIVONAT SOLARA 2009 AUGUSZTUSI SURF RIPORTJÁBÓL

MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELEÖ HELY

Most az a fö prioritásunk, hogy összekapcsolódjunk a MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELELÖ HELY abszolút középpontjával.  Ezt úgy érzékelhetjük mint egy hatalmas X középpontját.  Amint összekapcsolódunk az abszolút középponttal, massziv aktiválás veszi kezdetét és mi a teljes X-é válunk.  Ez az a középpont amit el kell érnünk mielütt döntö lépéseket tehetnénk az Új Életünkbe. 

A MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELELÖ HELY a régi és az új térkép fö keresztezödése.  Ez a régi és az új táj közötti átszálló hely.  Amikor ide megérkezünk a régi térképet magunk mögött hagyjuk majd és teljes mértékben müködö képesek leszünk az új térkép új tájain.  Ennek következtében a folyamat igen alapos és sok eröfeszitést igényel. 

Ahogy közeledünk a MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELELÖ HELY középpontjához a tisztulás egyre mélyül.  Teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a régit be kell fejeznünk mielöött elkezdhetjük az újat.  És most pontosan ez történik.  Massziv átalakulási sávon utazunk keresztül a lejárt szavatosságú régiböl az Igazi Újba.  A világok között járunk, magunk mögött hagyva a régi világot és állhatatosan haladunk az új világba, amely megszületett.

Hogyha megpróbáljuk eröltetni elörehaladásunkat anélkül, hogy elöbb ezt a lényeges összekapcsolódást megtennénk, nem lesz meg a körülmények megfelelö együttese, ennélfogva eröfeszitéseink nem fognak elvinni bennünket a kivánt végállomásra – a legvadabb álmaink beteljesülési helyére.

Hogyha elöször összekapcsolódunk a Megfelelö Idö – Megfelelö Hellyel akkor a szükséges elemek a helyükön lesznek számunkra.  Szándékainknak teljesen tisztáknak kell lenniük és idözitésünk makulátlan kell, hogy legyen.  Csak akkor nyilnak meg a beteljesülés és a siker kapui elöttünk.  Jóformán eröfeszitések nélkül kell haladnunk az új tájainkon.

Boldogasszony havának kezdetével úgy tünik, hogy egy mega hullámvasút kezdetén vagyunk és haladunk lassan… lassan… lassan… felfelé a hosszú, meredek domboldalon.  Bármelyik pillanatban elérhetjük az elsö dombtetöt és akkor vad száguldás kezdödik majd, ami teljesen átkatapultál bennünket az új tájainkra.

Most a várakozás hatalmas érzése hat át mindent.  Úgy érezzük, hogy ez az új valami, csodálatos és teljesen várakozáson felüli már karnyújtásnyira van tölünk.  Még nem láthatjuk, de jelenlétét eröteljesen érezzük.

A TISZTA SZIV SZERETETTEL való egyuttrezgés napról napra erösödik.  Az egész bolygóra kiterjed.  Ez mérhetetlenül erösebb SZERETET mint amit valaha is átéltünk azelött.  Tiszta és igaz; és feloldja minazt ami hamis. 

Forditotta: Sári Izabella 

 

Az eredeti szöveg Solara weboldalán az nvisible.com talalható FROM THE AUGUST 2009 SURF REPORT; RIGHT TIME – RIGHT PLACE cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share

Kivonat Solara 2009 Júliusi Surf Riportjából

Az Új Térképünk Navigálása

Amint július havába lépünk, sokunk érzi magát úgy mint a gyökerestöl kitépett fa, környezetünkböl kiszakitva.  Gyökereink már nincsennek szilárdan beágyazva régi életünkbe, már benn vannak a zsákban, készenlétben, hogy áthelyezzük öket az új, igazabb helyükre.  Arra törekszünk, hogy átültessük gyökereinket az új földbe, hogy kinyújtózzonak, hogy kiterjesszük ágainkat, majd virágokat és gyümölcsöt hozzunk.

Ennek következtében sok külsö változás várható ebben a hónapban.  Július gyújtópontjában a régi befejezése és az új beintegrálása áll.  E hónap energiái segitenek életünk sok lejárt szavatosságú aszpektusára megoldást találni.

Mivel teljesen új térképen utazunk, minden körülöttünk új navigációs felkészültséget igényel.  Júliusban az a fö prioritásunk, hogy megtanuljunk amilyen gyorsan csak lehet, az új belsö tájainkon navigálni.  Be kell helyeznünk új lényünket a régi életünk maradványaiba, ezáltal átalakitjuk öket úgy, hogy azok teljesen új irányba fordulva szabadon bocsátanak bennünket, hogy a ránk várakozó, brilliáns, új életünket elkezdhessük.

Az új térképén való navigálásban hasznos minöségek: a felerösödött intuició, a nyugodt türelem, a kiterjedt távlatok és a felismerés, hogy minden tökáletes idözitéssel történik.  El kel engednünk azon dolgok feletti kontroll hamis érzését, amelyek már egyáltalán nincsennek ellenörzésünk alatt.

Bánjunk óvatosan mentális testünkkel, nehogy túlhajszoljuk a túl sok elemzéssel, tervezéssel és aggódással.  Noha ez kényelmetlen lehet, fontos megengednünk, hogy a dolgok fellazultak és alaktalanok legyenek a régiböl az újba való átmenetelünk alatt.  Nem kell türelmetlenül próbálkoznunk formába eröltetni illetve meghatározni a dolgokat.  Megengedhetjük, hogy minden természetesen illeszkedjék be új helyére. 

Az új térképen új látásmódot kell kialakitanunk, hogy megláthassuk hol vagyunk.  Hasonló ez a computer játékhoz, ahol a „curser”-t pontosan a megfelelö helyre kell irányitanunk, hogy felfedezzük mi is van ott valójában.  Vagy döltsük meg a hologram szögét, hogy megláthassuk a beleágyazott, rejtett képet.  Minden egyes alkalommal amikor ezt megtesszük, valami új tárul fel elöttünk.

Amikor megtestesitjük a TISZTA SZIV SZERETETET, akkor belépünk az IGAZSÁG frekvencia sávjába.  Ez olyan mint egy szuper fénysebességü autópálya, és ez már itt van és elérhetö mindannyiunk számára.  Ez az út van utazásunkra szánva a dualitás göröngyös, drámával teli, kihivásos útja helyett.  Az IGAZSÁG és a TISZTA SZIV SZERETET frekvencia sávján utazva jutunk el arra a helyre ahol leginkább lennünk kell, ahol beteljesithetjük legvadabb álmainkat.

Forditotta: Sári Izabella 

 

Az eredeti szöveg Solara weboldalán az nvisible.com talalható FROM THE JULY 2009 SURF REPORT; NAVIGATING OUR NEW MAP cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share