Kivonat Solara 2009 Júniusi Surf Riportjából

Az Új Térképre

Június elsö hetében egy kvantum váltást hoztunk létre ami az egész év energiáit átröpitette az új térképre.  Ez jelentette az elsö MUA-t (az új világ ciklus kezdete) a MUA-k sorozatában melynek kulminációja 2012 végén következik be.  Az elsö MUA a 8-ik Kapu Második és egyben végsö Aktivlása során történt meg Június 5-én  a Titicaca tó Nap és Hold szigetein, Peruban és Boliviában.  AZ EGY IGAZ SZERETET Új Ösmintázata szilárdan le lett horgonyozva és a Fehér Sárkány megszületett.  A Fehér Sárkány energiái annyira újak még, hogy egyelöre nem meghatározhatóak, de bevezetnek bennünket az új korszakba, amely a dualitás összes aszpektusát erös Egységbe olvassza össze.

Ezen a napon elhagytunk egy újabb mérföldkövét Ahonnan Már Nincs Lefelé – Nincs Vissza útnak.  Amikor ez megtörtént minden megváltozott visszafordithatatlanul, olyan módon amit még egyelöre elképzelni sem tudunk.  Ahogy az Új Fény fokozódott és ragyogóvá vált, átkerültünk egy teljesen új térképre, teljesen új tájakkal.  Ez az új térkép teszi lehetövé utazásunk elöre, egy tiszta pályán az új, végtelenül igazabb irányba, oldalunkon igaz rokon népeinkkel.

A TISZTA SZIV SZERETET olyan eröteljes beáramlását tapasztaltuk most meg, hogy ki kell nyújtanunk képességünket, hogy szeressünk és szeretve legyünk.  Amikor a 11:11 Átjáró Második Kapuja 1993-ban aktiválva lett, meg kellett tanulnunk kiterjeszteni energiánkat olyan mélyen a Foldbe amilyen magasan a Világürbe nyúlunk, hogy teljesen egységes Föld-Csillag lényekké váljunk.  Most meg kell tanulnunk, hogy mélyen szeressünk és ugyanakkor megengedjük magunknak, hogy mélyen szeretve legyünk.  Képesnek kell lennünk azonos mértékben adni és befogadni a SZERETETET.  Amint ezt megtesszük , hatalmas átalakuláson megyünk át.

Jelen pillanatban az a kulcs fontosságú számunkra, hogy Igazak legyünk és Igazak maradjunk bármit is mér ránk az élet.  Hogyha, mint IGAZAK magasan állunk, akkor a lejárt, régi életeink összes kicsinysége gyorsan elhalványul.  Ez azért van igy mert túl nagyra nöttünk ahhoz, hogy kicsiny életeket éljünk.  Ez lehetövé teszi számunkra, hogy sokkal gyorsabban eljussunk az új, igaz életünkbe—amely mindannyiunknak személyre szabott; abba az életbe, amely mélyen beteljesitö és lehetöséget ad számunkra, hogy kifejezzük kreativitásunkat mialatt megosszuk egymással egyedi adottságainkat és képességeinket.  Csak miután Igazakká válunk tudjuk megteremteni Új Életünket.

Forditotta: Sári Izabella 

 

Az eredeti szöveg Solara weboldalán az nvisible.com talalható FROM THE JUNE 2009 SURF REPORT; ONTO A NEW MAP cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share

Kivonat Solara 2009 Májusi Surf Riportjából

Az Új Fény

Az elmúlt hónapban keresztúthoz érkeztünk.  Ez egy eröteljes átalakulási terület, amely az Igazakká válásunkba való beavatást jelenti.  Az egyetlen járható út a keresztezödésben, hogy kiterjesszük lényünket és VÁLTOZTATUNK VILÁGUNKON.  Ez egy fontos mérföldkövét képezi a NINCS LEFELÉ – NINCS VISSZA útnak.

Amint változtatunk világunkon a régi tájak azonnal átformálódnak.  Ez olyan mintha hirtelen egy vadonat új világban élnénk.  Az új a régi fölé helyezödik!  Kivülröl, fizikailag talán semmi sem változott, ám mégis minden teljesen más.  Többé nem kell várnunk, hogy az új körülmények megérkezzenek, helyette, mi behozzuk az új körülményeket a jelen pillanatba. 

Jelenleg sokan egy nagyfokú próbatételen és krizisen mennek keresztül.  Ez a kihivás föleg a férfiakat és az ifjú felnötteket érinti.  Történik pedig ez azért mert a Szoláris Uralom átalakulásának kezdeti szakaszában vagyunk; a Vörös Nap átalakul Fehér Csillaggá.  Ez egy monumentális átváltozás és rendkivül ritkán fordul elö.  A hatása erösödöen érezhetö, hiszen a PRE-MUA szakaszában vagyunk, abban az idöszakban, ami közvetlenül megelözi egy monolitikus Új Korszak kezdetét.

Új Fény van a levegöben, ami az energia friss beáramlását hozza.  Ez az Új Fény óriási távolságból jön és egyáltalán nem kapcsolódik a régi mintázathoz (mátrix-hoz).  Az Új Ösmintázatból jön és hihetetlen üdeséget hoz.  Ez, a Fehér Csillagból érkezö Fény legelsö beáramlásának a kezdete.  Az Új Fény még soha nem volt itt azelött és nap mint nap erösödik.

A TISZTA SZIV SZERETET úgyszintén a Fehér Csillagból érkezik.  A TISZTA SZIV SZERETET egy bizonyos szintje jelen kell, hogy legyen mielött változtathatnánk a világunkon.  Amint változott a világunk az Új Fény be tud jönni. 

Amikor ez megtörténik, teljesen átváltoztatja a meglévö térképet.  Mi nem hajitjuk el a régi térképet és veszünk egy újat; ez olyan mint amikor egy brilliáns laser fény rá ragyog a régóta használt, régi térképre és hirtelen olyan rejtett helyek tárulnak elénk amit azelött nem láthattunk.  Hasonló ez, mint amikor a láthatatlan tintára fényt sugározva képesek vagyunk olvasni a titkos üzenetet.  Az Új Fény feltárja a titkos világot, amely mindég is ott volt és teljesen újjá formálja a régi térképünket.  Még mindég látjuk a régi helyszint az átformált térképen, de ráhelyezödtek ezek a csodálatos új helyek amelyekröl nem tudtuk, hogy láteznek.  Ez egy azonnali, alchimiai átalakulást hoz mindenben körülöttünk.

Abban a pillanatban az összes lehetetlen dolog lehetségessé válik, a rossz jóra fordul, a Gorgiuszi  csomó kioldódik és sok minden a megfelelö helyére kerül.  Elöre léphetünk, hogy megvalósitsuk legvadabb álmainkat, ahelyett, hogy a legrosszabb rémálmainkat élnénk tovább.  Beléptünk abba a szakaszba ahol a csodák a mindennapi élet természetes velejárói.

Forditotta:  Sári Izabella

 

Az eredeti szöveg Solara weboldalán az nvisible.com talalható FROM THE MAY 2009 SURF REPORT THE NEW LIGHTNESS  cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share

A 8-ik Kapu Nyitásának csodája

A 8-ik Kapu-2 Aktiválásában Fény csoportunk mint Lehorgonyozó Csoport vett részt.  Izgatottan készültünk és vártuk a június 5-ét, a napot amikor az IGAZ SZIV SZERETET ÖSMINTÁZATA a 8-ik Kapu-2 nyilásával megszületik és az Elkövetkezö Ciklus ÚJ KÓDJAIT lehorgonyozzuk FÖLDANYA Szivébe.

Június 5-én, pénteken reggel pompás napra ébredtünk.  Egyetlen felhöcske sem tarkitotta az ég ragyogó aquamarin kékjét.  A levegö szikrázóan tiszta és simogató volt, ami meglehetösen szokatlan Torontó a világváros és ipari központ szivében.  A High Parkban egy festöi szépségü, csodálatos energiákkal biró zugot választottunk a szertartás helyéül.  Lenyügözöen hatalmas fákkal körülvett kis tisztás, szélén kristálytiszta patak csobogott, partjain fehér ibolyákkal.  Mögöttünk a patak egy mini vizeséssel zúdult egy miniatür tavacskába.  Átelemben a patak túlsó oldalán egy hatalmas kiszáradt fa ölébe zuhant egy kidölt faóriás, mintha szent nászban egyesültek volna.  A mindenütt vigan kergetözö mókusok játszottak rajta.  Ettöl gyönyörübb, idillikusabb és intimebb helyre nem is vezethettek volna bennünket az Égiek!

Mivel kis létszámú csoport vagyunk két faóriást kértünk meg, hogy legyenek az örzöink és tartsák az energiákat szertartásunk alatt.  Örzöink elsö pillanattól fogva ámulatba ejtettek bennünket és amikor a földön feküdve testünkön keresztül horgonyoztuk le a beáramló Új Energiákat, elbüvölten bámultuk a FÉNY sziporkázó játékát a leveleiken.

Békét, Szeretetet és Felszabadult Könnyedséget éreztem!

A szertartást pajkos jókedvvel kezdtük.  A mudrák meg a kapu állás után, a pillanat játékos örömében a Bújj-bújj zöld ág-at is eljátszottuk! 

Aztán a szünetben, egy pillanatban a Kiterjedt Valóságban találtuk magunkat.  Ahogy ott ültünk a füvön egy kacsa pár határozott láptekkel megindult felénk és odajött hozzánk.  10-15 cm-re megálltak elöttünk.  Ági brokkoli darabokat szórt nekik, de a gácsér szárnyaival gesztikulálva, köhögö, gége hangot hallatott, igy adva tudtunkra, hogy ezt nem tudják lenyelni és NEM enni jöttek!  NEKIK KÜLDETÉSÜK VAN!  Pár percig döbbenten néztük, majd szinte hitetlenül vettük tudomásul, hogy a Kiterjedt Valóságban vagyunk és Hajnival egy kacsa párral kommunikálunk!  A gácsér kecsesen tollászkodni kezdett, jelezvén, hogy készüljünk fel, mert közeleg a „nagy pillanat”.  Amint hangosan kimondtam, hogy „Gyerekek nemsokára nyilik a Kapu!” megfordultak és elmentek egyenesen a mögöttünk levö tavacskába.

Az Elemek Táncában Éva a Tüz Elemet jelenitette meg, teljesen eggyesülve a Tüz Szellemével. Vadliba csapat húzott el felettünk mintha a Tüz Világitótornya irányitotta volna öket.

Az Earth-Star táncot lejtettük amikor bekövetkezett a „nagy pillanat!”  Elöször egy madár füttyentett be pontosan a fejünk felett, meglepö dallamossággal és hangerövel.  Késöbb kiderült ez Áginak szólt.  Nekem átvillant az agyamon, hogy MOST!  Folytattuk a táncot.  Pár perc múlva egyszer csak letérdeltem és mindkét kezem a földre szoritottam.  Folytattuk a táncot.  És még egy pár tánclépés után tudatosodott csak bennem. hogy amit érzek az a beáramló ÚJ ENERGIÁK!   Néhány lehorgonyozó mozdulat után a földre feküdtünk és csak boldogan léteztünk a Kiterjedt Valóságban.

Földanya jó néhány birodalma teljes mértékben jelen volt és együttmüködött velünk.  A záró akkordokat egy róka játszotta el, amikor hazafelé indulóban kecsesen átvágtázott a parkon.

Június 5-e áldott nap volt.  Köszönöm az Univerzumnak és a Fény Csoport tagjainak, hogy a CSODA részese lehettem.

Szeretettel

Sári Izabella

Share