A Mária Magdolna Oszlopok és a 14-30 Tüzkapuk aktiválása és lehorgonyozása Canadában

60 Magdolna Oszlop és 16 Tüzkapu aktiválása és lehorgonyozása volt Canadában majus 13 és 19 között.  Az aktiválásokra Mississaugában, Montreálban, Trois-Rivierisben, Quebec Cityben és Torontóban került sor.  Résztvevöként csodálatos élményben volt részem és ezt szeretném megosztani veletek.

Május 13 – Mississauga, Ontario – Eröteljes nyitány! 

Minden jelenlevö sziv csakrájában Mária Magdolna aktiválta a „saját” Magdolna Oszlopunkat, Mihály Föangyal meg a Tüz Kaput.  Hatalmas beavatás volt amely felkészitett bennünket a 60 Magdolna Oszlop és a 14-30 Tüzkapu aktiválására és lehorgonyozására.  Mindannyian kaptunk egy-egy vérpiros Magdolna rózsát is a szivünkbe szeretett Mária Magdolna Istennötöl.

Óriási energia áradat volt, mindent elsöprö hullámai átmosták testünket-lelkünket, s én mégsem kitörö örömöt vagy ujjongást éreztem, hanem valami féle szomorúságot, mintha gyászoltam volna a belölem kimosott régit.

Május 15 – Montreál, Quebec – Megadni magunkat a SZERETETNEK!

A 15 Magdolna Oszlop és a 14-17 Tüzkapu aktiválása és lehorgonyozása a lenyügözöen szép Mont Royal parkban történt, Montreál szivében.  Az aktiválást megelözöen érdekes tisztuláson mentünk át: kört formálva energetikailag egybe fonódva elengedtük a fénybe az elözö életeinkböl származó blokkoló energiákat.  A Szent Lörinc folyón, Champlaine kormányzása alatt (az 1600-as évek eleje) egy hajó katasztrófa során mindenki meghalt.  A jelenlevök többsége anno akkor ott volt a hajón.  Ezt a halál élményt kellett elengedni.  A hajón való jelenlét nem rezonált bennem, de éreztem, hogy más minöségben mégis részese voltam valamiképen az eseménynek és az elengedés után könnyünek és felszabadultnak éreztem magam.

Amikor letelepedtünk az aktiváláshoz – gyógyitó kerék (The medicine wheel) formában helyezkedtünk el.  A férfiak kardinális pozicióban a a négy égtáj energiáiban, a nök a kört betöltve tartották az energiákat. 

A Magdolna Oszlopok csodálatos, Kleopátra tüire emlékeztetö Fény Pillérek.  Aktiválásukkal Föld Anya és összes gyermeke számára elárhetövé vált az általuk sugárzó fény és mi ott a testünnkel horgonyoztuk le a a hatalmas fény áradatot Föld Anya szivébe.  Az üzenet visszhangja járja át a testem: MEGADNI MAGUNKAT az elfogadásnak, a bennünk felragyogó folyékony szeretet fényének!  Fenséges aktiválás volt.  Szüzanya jelenléte és a szivcsakra kapcsolat vele csodálatos volt.  A Tüzkapukat a 4 Arkangyal: Uriel – Ariel – Raffael – Mihály Föangyalok aktiválták szintén az égtájak energiáiban.  Eröteljes élmény!

Amikor ott álltunk a központi Magdolna Oszlop középpontjában érzékeltük földön és égen az energia turbulenciáját.

Délután kimerültnek éreztem magam és korán el is aludtam.

Május 16 – Cap – de – la – Madeleine, Trois Rivieres, Quebec – Az Istennö mindent átfogó szeretetének fénye!

Újabb 15 Magdolna Oszlop és a 4 Tüzkapu aktiválása és lehorgonyozása.  A kegyhely elbüvölöen szép a Szent Lörinc folyó partján, a Notre Dame (Miasszonyunk) szentély és a körülötte levö park energiái csodásak, tiszták és érezni lehet a hely hivását, ölelö szeretetét.

Ma is tisztitás elözte meg az aktiválást.  Körbe álltunk és mindenki szeretettel a fénybe küldte az elözö életekböl cipelt, bennragadt, blokkoló energiákat.  A gyógyitó kerékben ma a hölgyek háromszögeket alkotva álltak kardinális pozicióban a négy égtáj szerint a férfiak pedig közöttük betöltve a kört tartották az energiákat.  Én Dél tüzében voltam.

A Magdolna Oszlopok aktiválása rendkivül eröteljes volt, a 12 hajadon, a 12 anya és a 12 matróna jelenléte fokozta az élmény csodáját.  Az itt aktivált és testünkkel lehorgonyozott Magdolna Pillérek a nöi energia fényét a hajadon tisztaságával, az anya termékenységével és a matróna bölcsességével árasszák a bolygóra és annak minden birodalmába.  Föld Anya és gyermekei gyógyulást nyernek általa – a nök rengeteg szenvedésen mentek keresztül a férfiak elnyomása alatt – a mély sebek begyógyulása a nöi és a férfi energia egyensúlyához vezet.

Az üzenet lenyügözöen eröteljes volt: MEGADNI MAGUNKAT A TISZTA SZIV SZERETETNEK, ahol nincs birtoklás vagy manipuláció csak az IGAZ, MINDENT ÁTFOGÓ SZERETET FÉNYE.  Ezt a fényt horgonyoztuk le testünkön keresztül Cap – de – la – Madeleine-ben és ezáltal a kegyhely fizikailag is a legerösebb gyógyitó energia központtá vált a Földön.

A 4 Arkangyal a Tüzkapukat aktiválta, a lángok ereje átjárta a szivem.  Hideg szél fújt és kabátban ültünk ott, s nekem melegem volt.

Szüzanya is velünk volt és amikor a szemünkbe nézett, szemeinek csillogása a Krisztusi Szeretet lényegét és a nöi energia legmélyebb kihivásait sugározta.

Késö délután megeredt a tisztitó esö.

Michelle Elloff a „csatorna” egy hegyi kristályt ásott el az aktivált központi Magdolna Pillér kellös közepébe, igy bárki a kristályon keresztül kapcsolatot tud teremteni a kegyhely gyógyitó energiáival.

Május 17 Quebec City, Quebec – Föld Anya és gyermekeinek KARMA GYÓGYITÁSA!

A Citadella melletti Parc des Champs-de-Bataille parkban történt a hatalmas és eröteljes aktiválása és lehorgonyozása a következö 15 Mária Magdolna Oszlopnak és a 4 újabb Tüzkapunak.  Önmagunk teljes megtisztitása a blokkoló energiáktól és szivünk-testünk-lelkünk teljes megnyitása után ismét a gyógyitó kerékben telepedtünk le.  Most a kardinális poziciókat, a 4 égtáj helyét, 1-1 férfiú és 2-2 nö tartotta: a férfiak a háromszög csúcsát, a nök az alapját, közöttük pedig 2-2 nö zárta a kör energiáit.  Én a felkelö nap eröteljes energiáiban ültem.  A Magdolna Pillérek mint hatalmas és rendkivüli energiával biró fény geizirek törtek a magasba és az üzenet ereje döbbenetes volt.  A testünkön keresztül lehorgonyozott fény és az aktivált Magdolna Oszlopok által FÖLD ANYA, annak MINDEN BIRODALMA és MINDEN GYERMEKE KARMÁJÁT GYÓGYITOTTUK ÉS ENGEDTÜK A FÉNYBE! 

Alázattal a szivemben köszönom az Univerzumnak, hogy ennek a hatalmas horderejü eseménynek a része lehettem!

Milliárdnyi lélek volt jelen nemcsak a Földröl, hanem az Univerzum többi birodalmából is, az Arkturuszról is, és mind azok akikre hatással van a Föld karmája és eseményei.  Harcosok és amazonok (harcos nök) akik most általunk gyógyulni és elengedni jöttek!  Ott volt Joanne of Ark is!  Óriási energia felszabadulás!

A Tüzkapuk aktiválása Alchimaya Istennö, a Sziriuszi Tanács, a Galaktikus Tanács, Kuthumi Nagyúr, Szüzanya, Nada Úrnö, El Moyra Nagyúr, Melchizedek Nagyúr, Jazabel Istennö és más Istenek és Istennök jelenlétében történt a Szent Fönix segitségével. Fenséges élmény volt!  Szeretett Kuthumi mesterünk a hátunk mögött, Szüzanya elöttünk és szivcsakráink összeolvadtak, felettünk pedig a Szent Fönix!  Itt nem volt helye az elmének csak a SZIVNEK és mind az amit még Drága Kuthumi mesterünk mag a Sziriusziak átadtak nekünk (fény diszkek és kódok) lehetövé tették ennek a HATALMAS ESEMÉNYNEK a lehorgonyozását. 

Az elemek csodálatos módon követték amit csinálunk, Quebec Cityben hihetetlenül erös szél fújt és Szél Apa minden felszinre buggyanó „szennyet” vagyis nem kivánatos energiát elemi erövel felkapva röpitette a Fénybe!

Békét éreztem, meg azt hogy: megvan! Megcsináluk! Elvégeztük a feladatot!  Többen is kristályt ástunk el az aktivált központi Magdolna Pillér középpontjába, hogy a kristály segitségével bármikor bárki kapcsolódni tudjon a lehorgonyozott energiákhoz!

850 km út állt elöttem, beültem az autóba és csak annyit mondtam: Drága Mihály Föangyal megcsináltuk, kérlek vezess haza!

Május 19 – Torontó, Ontarió – Fergeteges záró aktiválás és horgonyozás!

Egy torontói oktatásügyi intezményben került sor a következö Magdolna Oszlopok és Tüzkapuk aktiválására és lehorgonyozására.  A záró aktiválás hatalmas erövel lesöpört bennünket az eddig ismert térképéröl és átpenderitett az ismeretlen kiterjedt valóságába.

A triplicitás a Szentháromság egységében, az elmén túli valóságban, a SZIVBEN érhetö el.  Ez alkalommal a gyógyitó kerék tömörebb volt.  Jóval több résztvevö volt jelen, és a belsö körben a párok foglaltak helyet.  A bennünk, nap csakráinkban aktivált Magdolna Oszlopok és a Tüzkapuk által az Isteni Szent Szeretet és Szerelem frekvenciái kerültek lehorgonyozásra.  Az Isten és az Istennö Szent Szerelme és annak gyümölcse a Szent Gyermek.  Olyan portálok nyiltak meg amelyek eddig elérhetetlenek voltak az emberiség számára.  Ezen a portálon átlépve egyesültünk ikerlángunk arany energiáival és az Isteni Szent Szerelem Templomában a Sziriuszi Fö Tanács, a Galaktikus Tanács, a Nagy Fehér Testvérség Tanácsa, a Nap Istenek és Istennök, a Szüzanya és Szent József, Jézus Urunk és Mária Magdolna, Lady Quinevere és Sir Lancelot, az Arkangyali karok, Buddha Nagyúr és a Felemelkedett Mesterek stb. jelenlétében Maytreia Nagyúr szine elött kötöttünk szent házasságot Ikerlángunkkal.  A szenzáció lenyügözö volt! 

A belölünk magasba emelkedö Szent Fönix arany lángokat szórt ránk, a bennünk és ezáltal Ikerlángunkban is élö Tüzkapuk és a Magdolna Oszlopok arany fénye egyetlen, mindent elsöprö, hatalmas lánggá olvadt egybe az örök Szerelemben. És e fennséges Láng közepén jelent meg a belsö Szent Gyermek!

Gaia Istennö szent szivébe lehorgonyozott Ikerláng frekvenciák a megnyilt portálok által elérhetövé válnak az emberiség számára!

Szeretettel Sári Izabella

Share