A Mária Magdolna Oszlopok és a 14-30 Tüzkapuk aktiválása és lehorgonyozása Canadában

60 Magdolna Oszlop és 16 Tüzkapu aktiválása és lehorgonyozása volt Canadában majus 13 és 19 között.  Az aktiválásokra Mississaugában, Montreálban, Trois-Rivierisben, Quebec Cityben és Torontóban került sor.  Résztvevöként csodálatos élményben volt részem és ezt szeretném megosztani veletek.

Május 13 – Mississauga, Ontario – Eröteljes nyitány! 

Minden jelenlevö sziv csakrájában Mária Magdolna aktiválta a „saját” Magdolna Oszlopunkat, Mihály Föangyal meg a Tüz Kaput.  Hatalmas beavatás volt amely felkészitett bennünket a 60 Magdolna Oszlop és a 14-30 Tüzkapu aktiválására és lehorgonyozására.  Mindannyian kaptunk egy-egy vérpiros Magdolna rózsát is a szivünkbe szeretett Mária Magdolna Istennötöl.

Óriási energia áradat volt, mindent elsöprö hullámai átmosták testünket-lelkünket, s én mégsem kitörö örömöt vagy ujjongást éreztem, hanem valami féle szomorúságot, mintha gyászoltam volna a belölem kimosott régit.

Május 15 – Montreál, Quebec – Megadni magunkat a SZERETETNEK!

A 15 Magdolna Oszlop és a 14-17 Tüzkapu aktiválása és lehorgonyozása a lenyügözöen szép Mont Royal parkban történt, Montreál szivében.  Az aktiválást megelözöen érdekes tisztuláson mentünk át: kört formálva energetikailag egybe fonódva elengedtük a fénybe az elözö életeinkböl származó blokkoló energiákat.  A Szent Lörinc folyón, Champlaine kormányzása alatt (az 1600-as évek eleje) egy hajó katasztrófa során mindenki meghalt.  A jelenlevök többsége anno akkor ott volt a hajón.  Ezt a halál élményt kellett elengedni.  A hajón való jelenlét nem rezonált bennem, de éreztem, hogy más minöségben mégis részese voltam valamiképen az eseménynek és az elengedés után könnyünek és felszabadultnak éreztem magam.

Amikor letelepedtünk az aktiváláshoz – gyógyitó kerék (The medicine wheel) formában helyezkedtünk el.  A férfiak kardinális pozicióban a a négy égtáj energiáiban, a nök a kört betöltve tartották az energiákat. 

A Magdolna Oszlopok csodálatos, Kleopátra tüire emlékeztetö Fény Pillérek.  Aktiválásukkal Föld Anya és összes gyermeke számára elárhetövé vált az általuk sugárzó fény és mi ott a testünnkel horgonyoztuk le a a hatalmas fény áradatot Föld Anya szivébe.  Az üzenet visszhangja járja át a testem: MEGADNI MAGUNKAT az elfogadásnak, a bennünk felragyogó folyékony szeretet fényének!  Fenséges aktiválás volt.  Szüzanya jelenléte és a szivcsakra kapcsolat vele csodálatos volt.  A Tüzkapukat a 4 Arkangyal: Uriel – Ariel – Raffael – Mihály Föangyalok aktiválták szintén az égtájak energiáiban.  Eröteljes élmény!

Amikor ott álltunk a központi Magdolna Oszlop középpontjában érzékeltük földön és égen az energia turbulenciáját.

Délután kimerültnek éreztem magam és korán el is aludtam.

Május 16 – Cap – de – la – Madeleine, Trois Rivieres, Quebec – Az Istennö mindent átfogó szeretetének fénye!

Újabb 15 Magdolna Oszlop és a 4 Tüzkapu aktiválása és lehorgonyozása.  A kegyhely elbüvölöen szép a Szent Lörinc folyó partján, a Notre Dame (Miasszonyunk) szentély és a körülötte levö park energiái csodásak, tiszták és érezni lehet a hely hivását, ölelö szeretetét.

Ma is tisztitás elözte meg az aktiválást.  Körbe álltunk és mindenki szeretettel a fénybe küldte az elözö életekböl cipelt, bennragadt, blokkoló energiákat.  A gyógyitó kerékben ma a hölgyek háromszögeket alkotva álltak kardinális pozicióban a négy égtáj szerint a férfiak pedig közöttük betöltve a kört tartották az energiákat.  Én Dél tüzében voltam.

A Magdolna Oszlopok aktiválása rendkivül eröteljes volt, a 12 hajadon, a 12 anya és a 12 matróna jelenléte fokozta az élmény csodáját.  Az itt aktivált és testünkkel lehorgonyozott Magdolna Pillérek a nöi energia fényét a hajadon tisztaságával, az anya termékenységével és a matróna bölcsességével árasszák a bolygóra és annak minden birodalmába.  Föld Anya és gyermekei gyógyulást nyernek általa – a nök rengeteg szenvedésen mentek keresztül a férfiak elnyomása alatt – a mély sebek begyógyulása a nöi és a férfi energia egyensúlyához vezet.

Az üzenet lenyügözöen eröteljes volt: MEGADNI MAGUNKAT A TISZTA SZIV SZERETETNEK, ahol nincs birtoklás vagy manipuláció csak az IGAZ, MINDENT ÁTFOGÓ SZERETET FÉNYE.  Ezt a fényt horgonyoztuk le testünkön keresztül Cap – de – la – Madeleine-ben és ezáltal a kegyhely fizikailag is a legerösebb gyógyitó energia központtá vált a Földön.

A 4 Arkangyal a Tüzkapukat aktiválta, a lángok ereje átjárta a szivem.  Hideg szél fújt és kabátban ültünk ott, s nekem melegem volt.

Szüzanya is velünk volt és amikor a szemünkbe nézett, szemeinek csillogása a Krisztusi Szeretet lényegét és a nöi energia legmélyebb kihivásait sugározta.

Késö délután megeredt a tisztitó esö.

Michelle Elloff a „csatorna” egy hegyi kristályt ásott el az aktivált központi Magdolna Pillér kellös közepébe, igy bárki a kristályon keresztül kapcsolatot tud teremteni a kegyhely gyógyitó energiáival.

Május 17 Quebec City, Quebec – Föld Anya és gyermekeinek KARMA GYÓGYITÁSA!

A Citadella melletti Parc des Champs-de-Bataille parkban történt a hatalmas és eröteljes aktiválása és lehorgonyozása a következö 15 Mária Magdolna Oszlopnak és a 4 újabb Tüzkapunak.  Önmagunk teljes megtisztitása a blokkoló energiáktól és szivünk-testünk-lelkünk teljes megnyitása után ismét a gyógyitó kerékben telepedtünk le.  Most a kardinális poziciókat, a 4 égtáj helyét, 1-1 férfiú és 2-2 nö tartotta: a férfiak a háromszög csúcsát, a nök az alapját, közöttük pedig 2-2 nö zárta a kör energiáit.  Én a felkelö nap eröteljes energiáiban ültem.  A Magdolna Pillérek mint hatalmas és rendkivüli energiával biró fény geizirek törtek a magasba és az üzenet ereje döbbenetes volt.  A testünkön keresztül lehorgonyozott fény és az aktivált Magdolna Oszlopok által FÖLD ANYA, annak MINDEN BIRODALMA és MINDEN GYERMEKE KARMÁJÁT GYÓGYITOTTUK ÉS ENGEDTÜK A FÉNYBE! 

Alázattal a szivemben köszönom az Univerzumnak, hogy ennek a hatalmas horderejü eseménynek a része lehettem!

Milliárdnyi lélek volt jelen nemcsak a Földröl, hanem az Univerzum többi birodalmából is, az Arkturuszról is, és mind azok akikre hatással van a Föld karmája és eseményei.  Harcosok és amazonok (harcos nök) akik most általunk gyógyulni és elengedni jöttek!  Ott volt Joanne of Ark is!  Óriási energia felszabadulás!

A Tüzkapuk aktiválása Alchimaya Istennö, a Sziriuszi Tanács, a Galaktikus Tanács, Kuthumi Nagyúr, Szüzanya, Nada Úrnö, El Moyra Nagyúr, Melchizedek Nagyúr, Jazabel Istennö és más Istenek és Istennök jelenlétében történt a Szent Fönix segitségével. Fenséges élmény volt!  Szeretett Kuthumi mesterünk a hátunk mögött, Szüzanya elöttünk és szivcsakráink összeolvadtak, felettünk pedig a Szent Fönix!  Itt nem volt helye az elmének csak a SZIVNEK és mind az amit még Drága Kuthumi mesterünk mag a Sziriusziak átadtak nekünk (fény diszkek és kódok) lehetövé tették ennek a HATALMAS ESEMÉNYNEK a lehorgonyozását. 

Az elemek csodálatos módon követték amit csinálunk, Quebec Cityben hihetetlenül erös szél fújt és Szél Apa minden felszinre buggyanó „szennyet” vagyis nem kivánatos energiát elemi erövel felkapva röpitette a Fénybe!

Békét éreztem, meg azt hogy: megvan! Megcsináluk! Elvégeztük a feladatot!  Többen is kristályt ástunk el az aktivált központi Magdolna Pillér középpontjába, hogy a kristály segitségével bármikor bárki kapcsolódni tudjon a lehorgonyozott energiákhoz!

850 km út állt elöttem, beültem az autóba és csak annyit mondtam: Drága Mihály Föangyal megcsináltuk, kérlek vezess haza!

Május 19 – Torontó, Ontarió – Fergeteges záró aktiválás és horgonyozás!

Egy torontói oktatásügyi intezményben került sor a következö Magdolna Oszlopok és Tüzkapuk aktiválására és lehorgonyozására.  A záró aktiválás hatalmas erövel lesöpört bennünket az eddig ismert térképéröl és átpenderitett az ismeretlen kiterjedt valóságába.

A triplicitás a Szentháromság egységében, az elmén túli valóságban, a SZIVBEN érhetö el.  Ez alkalommal a gyógyitó kerék tömörebb volt.  Jóval több résztvevö volt jelen, és a belsö körben a párok foglaltak helyet.  A bennünk, nap csakráinkban aktivált Magdolna Oszlopok és a Tüzkapuk által az Isteni Szent Szeretet és Szerelem frekvenciái kerültek lehorgonyozásra.  Az Isten és az Istennö Szent Szerelme és annak gyümölcse a Szent Gyermek.  Olyan portálok nyiltak meg amelyek eddig elérhetetlenek voltak az emberiség számára.  Ezen a portálon átlépve egyesültünk ikerlángunk arany energiáival és az Isteni Szent Szerelem Templomában a Sziriuszi Fö Tanács, a Galaktikus Tanács, a Nagy Fehér Testvérség Tanácsa, a Nap Istenek és Istennök, a Szüzanya és Szent József, Jézus Urunk és Mária Magdolna, Lady Quinevere és Sir Lancelot, az Arkangyali karok, Buddha Nagyúr és a Felemelkedett Mesterek stb. jelenlétében Maytreia Nagyúr szine elött kötöttünk szent házasságot Ikerlángunkkal.  A szenzáció lenyügözö volt! 

A belölünk magasba emelkedö Szent Fönix arany lángokat szórt ránk, a bennünk és ezáltal Ikerlángunkban is élö Tüzkapuk és a Magdolna Oszlopok arany fénye egyetlen, mindent elsöprö, hatalmas lánggá olvadt egybe az örök Szerelemben. És e fennséges Láng közepén jelent meg a belsö Szent Gyermek!

Gaia Istennö szent szivébe lehorgonyozott Ikerláng frekvenciák a megnyilt portálok által elérhetövé válnak az emberiség számára!

Szeretettel Sári Izabella

Share

SOLARA A 8-IK KAPU NYITÁS 2-IK RÉSZ – FELKÉSZÜLÉS

8-ik Kapu: 2-ik Rész – Lehorgonyozó Csoportok Aktiválás Szertartás

A lehorgonyozó Csoportok számára is elönyösebb ha nincs egy elöre meghatározott „müsor”, inkább készitsetek jegyzéket a lehetséges aktivitásokról.  Ide foglaltatik néhány a 11:11 Szakrális táncai közül, a saját egyedi táncotok ->az Elemek Tánca, a 11:11 Mudrák, a Lótusz Sziv megnyitása, Xua-zás és egyéb érzésetek szerint idevágó-megfeleö tevékenység.  És akkor készen is vagytok, hogy meglovagoljátok az Aktiválás hullámverését.

AZ IGAZ SZERETET A 8-IK KAPU KULCSA.  Ne felejtsétek el maximálisan ráhangolódni a TISZTA SZIV SZERETETRE.  Mielött elkezdenétek a szertartást hozzátok be a SZERETETET bármilyen módon csak tudjátok.  Ugrjatok fejest-az egész csoport-a Szeretet Tengerébe és „fröcsköljétek” szerte szét, minden irányba! 

Sok Lehorgonyozó Csoport nem követi ezeket az irányelveket, elönyben részesitik „sajátos szertartásaikat”.  Ez rendben is van igy, hiszen sok a változatosság az Egységes Lényünkön belül.  Azomban arra is fontos emlékezni, hogy mekkora hatalmas erö rejlik az összpontositott szándékunkban.  Hogyha, mindannyian tudatosan összpontositunk mint Egy, és hogyha pl. mindannyian a Starry Processional Táncot táncoljuk akkor bármit is csinálunk az EGYSÉG azt erösebbé teszi.  A választás a tiétek!

Lehetöség szerint az alábbi kulcs elemeket be kellene foglalni a 8-ik Kapu Szertartásba:

– Mindenki öltözzön fehérbe (szines kiegészitökkel ha akarjátok)

– Az Örzök/Örök foglalják el helyüket

– Mindenki, beleértve Örzök/Öröket is egyidejüleg végezze el a „GO”-t, nyissa meg a Lótusz Szivet és kapcsolodjon az Egységhez

– Állandóan maradjatok kapcsolatban a Fö Tengellyel

– Hangosan olvassátok fel a legújabb Lehorgonyozó Csoportok Fö Listáját és kapcsolódjatok össze a 8-ik Kapu Lehorgonyozó Csoportjaival az Egységben

– Végezzétek el a 11:11 Mudrákat

– Csináljátok meg a „GO”-t és nyissátok meg a Lótusz Szivet valahányszor a földelés vagy az újra összpontositás szükséges

– Táncoljátok a Starry Processional-t mert ez a tánc behozza az összes elözö 11:11 Kapu Aktiválások energiáit és azok beleszövödnek a pillanat jelenébe.  Ez a tánc sokkal eröteljesebb, ha a neki megfelelö zenére táncoljátok.

– Táncoljátok egyedi táncotokat az Elemek Táncát

– Táncoljátok a Lótusz Táncot, az összekapcsol benneteket a Lótusz Világ fenkölt finomenergiáival

Amikor a 8-ik Kapu Aktiválás Szertartás elkezdödött maradjatok a SZERETETBEN, tartsátok az energiákat és összpontositsatok lehetöleg a szünetek alatt is.

Készüljetek fel a váratlanra

A 8-ik Kapu Aktiválás NAGYON VALÓS lesz.  Aki fogékony rá, az feltétlenül érezni fogja.  Tapasztalni fogunk a legeröteljesebb heves SZERETETBÖL/SZERELEMBÖL amit valaha is éreztünk és erre jobb ha felkészülünk.

A legtöbben akik részt vettek a 11:11 Fö Tengely egyikében, de sokan azok közül is akik 11:11 Lehorgonyozó Csoportokban voltak, úgy jellemezték mint a leg eröteljesebb és mélyrehatóbb élményt az életükben.

A 8-ik Kapu Nyitása a legerösebb 11:11 Aktiválás lesz  a 11:11 Átjáró eredeti Kapu Nyitása óta 1992-ben, és leirhatatlan, új szintekre fog elmozditani bennünket.

Bármi megtörténhet!  Abszolút bármi.  És ez arra kényszerit bennünket, hogy egész idö alatt prioritás maradjon az összpontositás arra amit csinálunk (Aktiváljuk a 8-ik Kapu: 2-ik Részét és lehorgonyozzuk az EGY IGAZ SZERETET Új Mátrixát) az Aktiválás Szertartás folyamán.  Ébernek kell lennünk mindannyiunknak, nehogy kizökkenjünk fókuszunkból.  Akkor is ha a föld remeg, az esö esik vagy kialszanak a fények, folytatnunk kell a 8-ik Kapu Aktiválás Szertartást a teljes befejezödésig.

A 8-ik Kapu Aktiválás során mindenképen lekerülünk majd az ismert térképéröl az ismeretlenbe.  Ez sürün megtörténik a Fö Tengelynél.  Hogyha ez a Lehorgonyozó Csoportban/Csoporttal történik meg, csak arra emlékezzetek, hogy szilárdan lehorgonyozva maradjatok az Egységben és tartsátok magatokat a Tiszta Sziv Szeretetre hangolódva akár mi is legyen.

11:11 Aktiválások folyamán az egészen „normális”, hogy a Váratlan bekövetkezik – Új kvantum energiákat hozunk be; az új pedig azt jelenti, hogy valami, amit elözöleg még nem tapasztaltunk.  

Meglepetések is elöfordulhatnak.  Eröteljes, fenséges Szeretet hullám kitörések jöhetnek.  Átélhetjük, hogy felreped a szivünk és beáramlik a TISZTA, IGAZ SZERETET, amilyent még soha ezelött nem éreztünk ezen a bolygón.  Akármi is történjék az a fontos, hogy leföldeltek, fókuszáltak és Egységünkben erösek maradjunk. 

Maradjunk nyitottak a váratlanra és engedjünk helyet a spontaneitásnak a tömör összpontositás közepette.

Találjátok meg a 8-ik Kapu Aktiválás Helyét

Nagyon fontos, hogy megfelelö helyet válasszatok a Lehorgonyozó Csoport Aktiválás Szertartására, mintsem beérjétek bárhol csak azért mert kényelmes.  Próbáljatok a környéketeken gyönyörü, tiszta energiájú helyet találni, ami kapcsolódhat a Lótusz Szivhez.  Mindég eröteljesebb, ha az Aktiválás Szertartást a szabadban. természetes környezetben tartjátok pl. parkban, tóparton vagy kegy helyeken.  És készüljetek fel bármilyen idöjárásra.  A Fö Tengely minden alkalommal a szabadban van, de mindég van keszenlétben vizhatlan ponyva amivel a hang felszerelést letakarhatjuk, még akkor is, ha napos idö várható.  És mindannyian elkötelezettséget vállalunk, hogy az Aktiválás Szertartást végig csináljuk tekintet nálkül az idöjárási viszonyokra.

Hogyha a csoport úgy dönt, hogy az Aktiválás Szertartást épületben vagy valaki otthonában tartjátok, az is rendben van; csak egy kis extra eröfeszitéssel tisztitsátok meg és kalibráljátok újra energetikailag.

Sokszor a tökéletes hely magamagát kinálja.  Hogyha veszitek a fáradtságot. hogy megtaláljátok azt a speciális helyet akkor a Lehorgonyozó Csoport sokkal eredményesebb lehet.

A szakrális tér megteremtése az Aktiválás Helyen

 Bárhol is tartjátok a Lehorgonyozó Csoportotok 8-ik Kapu Aktiválás Szertartását, szükségszerüen szakrális teret kell, hogy teremtsetek ott.  Ezt tisztitással, felfrissitéssel és újra kalibrálással érhetitek el.

Hogyha a szabadban tervezitek a szertartást, kezdjétek azzal, hogy engedélyt kértek a természet Szellemeitöl és a föld Örzöitöl, hogy a szertartást ott tarthassátok.  Hivjátok meg öket, hogy vegyenek részt ök is veletek együtt.  A föld már tudatában lesz annak, hogy történik majd ott, de kérlek benneteket, hogy ne felejtsétek el igazán megköszönni a helynek, hogy együttmüködik velünk ebben a nagy jelentöségü eseményben.  A következö lépés, hogy tudatosan és szeretetteljesen tisztitsátok meg a terepet az éles kövektöl és az esetleges hulladékoktól.  Virágokkal, gyertyákkal vagy bambusz fáklyákkal körül is vehetitek szakrális tereteket.  Egyes Lehorgonyozó Csoportok szalmából csillagot formáltak a hóban (2007 február 11-en a 8-ik Kapu Elsö Nyitásánál – a forditó megjegyzése).  Tehettek barmit amit megfelelönek éreztek, hogy megteremtsétek szakrális tereteket.

Hogyha bent, azaz épületen belül tartjátok a szertartásotokat, elöször is tisztitsátok meg minden felesleges holmitól/rendetlenségtöl. Amennyire csak lehet, szakrális teretek legyen tiszta, lemeztelenitett és semleges.  Friss virágokat vihettek be, gyertyákat gyújthattok, de kerüljétek az erös illatú füstölöket – energiájuk túl nehéz és vonzza az asztrális energiákat.  A tiszta szakrális tér megteremtésének az egyszerüség, tiszta szépség és frissesség a kulcsa.

A túl sok kristály, mágikus szimbólumok, szobrok es piramisok módositják a teremtö körülményeket, ezért jelenlétük NEM MEGFELELÖ!  A 11:11 Kapu Nyitások az Ultra Kiterjedt Valóság tiszta, kitágult, új energiáival való munkáról szólnak és ezek a dolgok csak gátolnák és felhiggitanák az energiák tisztaságát.

A teretek igazi rezonanciáját és szentségét a csoport teremti meg az Egységbe való kapcsolódás és a hatalmas hullámokban beáramló TISZTA SZIV SZERETET által.

Mit viseljetek az Aktiválás Szertartáson

Mindenki fehér ruhát viseljen az Aktiváláson.  Mi a Fö Tengelyben mindég egyszerü és gyönyörü fehér ruházatot viselünk, mivel a fehér a tisztaságot és az Egységes Lényünkhöz valo kapcsolódást jelképezi.   Felemeli ráhangolódásunkat az Egység magasabb érzékeésébe és könnyebbé teszi, hogy fókuszáltak és szándékainkban tiszták maradjunk.  Élénk szinü kiegészitöket viszont viselhettek, pl. gyönyörü sálakat sziporkázó türkiz, magenta (mély lila) stb. szinekben.

A csoport tagjainak szükségük lesz vörös, sárga, narancssárga, kék, zöld, lila, barna és fehér szinü szárongra vagy hosszú sálra az Elemek Táncához.  Mindég kérjétek meg a csoportot, hogy aki tud az hozzon egy tartalék kendöt vagy sálat amit megoszthat azokkal akiknek nincsen.

Mit hozzatok az Aktiválás Szertartásra

– Ennivalót és vizet amit közösen fogyasztatok el

– Fehér öltözéket és szines szárongot vagy sálat stb.

– Meleg „réteges” ruházatot, esökabátot

– Friss virágokat, hogy feldiszitsétek és újra kalibráljátok az Aktiválás helyét

– A kinyomtatott 8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoportok legújabb jegyzékét

– Szakrális Táncok és más zenét is

– CD lejátszót, „laptop” computert ami a zenét szolgáltatja

– Fényképezögépet, ha fényképeket is szeretnétek késziteni, (az egyetlen dolog amit soha nem fényképezünk az a Föld-Csillag Tánc mert az annyira intim és személyes)

– Világtérkép a Fö Tengely és a Lehorgonyozó Csoportok szines „matricákkal” bejelölve

– Pokróc, kispárna vagy gyékényszönyeg amire leülhettek

– Ponyva a hangfelszerelés és az emberek számára (esö vagy túl erös nap esetén)

– 8-ik Kapu-2 Informácio kinyomtatva, föként az Alap Eszme, a 11:11 Szakrális Táncok, a „GO”, és az Örzö/Örök információ

Az Örzök/Örök

Mindegy, hogy mi történik a 11:11 Aktiválás folyamán, az Örzök/Örök mindvégig rendithetetlenül felette maradnak a középen történö aktivitásoknak. 

Minden 11:11 Aktiválásnál hatalmas lényeket láttok állni szakrális területünk kerületén.  Az Örzök/Örök szolgáltatják a rögzitö szilárdságot az Egység sablonjához.  Ök horgonyozzák le az Ultra Kiterjedt Valóságot és örzik gyülekezetünk szakrális voltát.  Nem gyözöm eléggé hangsúlyozni az  Örzök/Örök fontosságát.  Az Örzök/Örök biztositják számunkra folyamatosan a nagymértékben emelkedett energia mezöt.  És hogyha nincs elég emberetek a csoportban, mindég kinevezhettek egy fát-növényt vagy megkérhettek egy Budhát, hogy az Örzötok legyen.

8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoport – Elökészületek

PART TWO: 8th Gate Anchor Group Activation Instructions

A 8-ik Kapu monumentális volta a nyers erö gyorsaságával fog egy új szintre emelni bennünket, ahol végre megtapasztalhatjuk a Legvadabb Álmaink beteljesülését az Új Életünkben.  A 8-ik Kapu megnyitása után többé már semmi sem lesz a régi.

Azomban, akár a Fö Tengellyel a Titicaca Tónál, akár Lehorgonyozó Csoportban veszünk részt a hatalmas horderejü 8-ik Kapu Aktiválásában, életbe vágóan fontos, hogy mint Igazak lépjünk elö és megtestesitsük a TISZTA SZIV SZERETETET.

A  8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoport Elökészületeit azzal a szándékkal tettük közzé, hogy segitsünk a Lehorgonyozó Csoportoknak felkészülni a 8-ik Kapu-2 Aktiválásában való részvételre.  Ezek az elökészületek segitenek megerösiteni a Lehorgonyozó Csoportokat, hogy azok lehorgonyozzák a TISZTA SZIV SZERETET együttrezgését (rezonanciáját) június 5-én amint a 8-ik Kapu új energiái beáramlanak a bolygóra.

Nyugodtan hozzáadhatjátok saját kreativitásotokat is, ha az igaz, tiszta és teljes mértékben kapcsolódik a 8-ik Kapu energiáihoz és a TISZTA SZIV SZERETETHEZ.

Mielött elkezdenétek, kérlek benneteket e-mail üzenetben küldjétek el Lehorgonyozó Csoportotok adatait Annu-nak, hogy fel tudjunk tenni benneteket a 8-ik Kapu-2 Lehorgonyozó Csoportok Listájára ezen a web oldalon – nvisible.com, ez NAGYON FONTOS, hogy a Fö Tengely valamint a többi Lehorgonyozó Csoportok a világon kapcsolódni tudjanak csoportotokkal június 5-én.

Kapcsolatba léphettek más csoportokkal és web oldalakkal is országotokban, és adjátok tudtukra a 8-ik Kapu Aktiválást.  Szóró lapokat is használhattok a környéketeken, hogy az emberek tudomást szerezzenek a Lehorgonyozó Csoportotokról.

A Lehorgonyozó Csoportok Felkészülési Összejövetelei

ANCHOR GROUP PREPARATORY MEETINGS

– ADJATOK BELE SZERETETET –

Az elökészületi összejövetelek június 5-e azaz a 8-ik Kapu Aktiválás elött nagyban hozzásegitenek, hogy a csoport Egységessé kovácsoládjon és létre hozza a TISZTA SZIV SZERETET szuper erös, tiszta, szeretö dynamikáját.  Hasznos gyakorlatokat tanulhat meg a csoport az elökészületek folyamán a 8-ik Kapu Aktiválására.  Ide sorolhatók a mélyen átalakitó 11:11 Szakrális Táncok, a Lótusz Sziv megnyitása, a 11:11 Mudrák végzése és a XUÁ.

A 8-ik Kapu-2 Aktiválás a legigazibb, legvalósabb, legcsodásabb SZERETET amit valaha is ismertünk, születéséröl és lehorgonyozásáról szól.  A TISZTA SZIV SZERETET megtestesitése lesz a legtökéletesebb felkészülés a Lehorgonyozó Csoport összejöveteleken erre a csodálatos Aktiválásra.  Öleljétek át egymást A SZERETET HULLÁMAIVAL a Lehorgonyozó Csoportotokban.  A 8-ik Kapu-2 elökészületei erös elkötelezettséget igényelnek, de a SZERETET KVANTUM HULLÁMAI könnyeddé és élvezetessé teszik majd azt.  Hintsetek szeretetet mindenfelé, ne csak a csoport összejöveteleken. Vigyétek a SZERETETET a világba, bárhová is mentek.  Szeressetek!  Éljétek a szeretetet!  Legyetek maga a szeretet!  Az visz bennünket az Új Mátrixba és segit összekapcsolódni autentikus, igaz énünkkel, hogy fejest ugrunk a Szeretet Tengerébe.  A TISZTA SZIV SZERETET rezonanciája segit kiszabaditani bennünket a dualitás mentális és fizikai valóságából, hogy teljesen jelen lehessünk egész lényünkkel.  SZERESS ÉS ENGEDD MEG MAGADNAK, HOGY SZERETVE LEGYÉL!

 

Az alábbi cimek ás leirások azonosak a 2007 február 11-i 8-ik Kapu-1 leirásaival, használjátok a shaumbra.hu weboldalon a lótusz virág jelkép alatt a 11:11 8-ik Kapu Nyitására vonatkozó leirásokat:

TISZTITÁS ÉS VALÓDIVÁ VÁLÁS -> shaumbra.hu -> Solara -> A Lehorgonyozó Csoportok Felkészülése

VILÁGTÉRKÉP                                                                -> Útmutató a Lehorgonyozó Csoportoknak

A 11:11 SYAKRÁLIS TÁNCAI ÉS ZENÉJE

8-IK KAPU ÉS A 11:11 INFORMÁCIÓ

LEFÖLDELÉS A „GO”-VAL                                          -> Útmutató az Öröknek

A „GO” LEIRÁSA

AZ ÖRZÖK/ÖRÖK FELKÉSZÜLÉSE                                                                                                                                                                                                  (A forditó megjegyzése)

A XUÁ

A XUÁ – ejtsd cuáá – az óceán hatalmas hullámainak a hangja.  A XUÁ hasznos az egyéni és a planetáris mátrix minden ami dualitás alapú kitisztitásában.  Használhatjuk az elöttünk lévö ösvény megtisztitására is. 

A XUÁ a Lótusz Világ öntisztitó mechanizmusa, ami elmos mindent ami nem igazi és megtisztitja az utat elöttünk.  Mindkét karunkkal elöre mutató és felfelé irányuló mozdulatokat teszünk miközben hangosan kimondjuk a XUÁ-t!

A Lótusz Sziv megnyitása

A Lótusz Sziv az Egy Sziv után következö szint.  Az Egy Sziv az Egységünk kollektiv szive.  Amikor a következö szintre lépünk egyesitjük Egy Szivünket a saját legmélyebb, személyes vágyainkkal – ez a Lótusz Sziv.  Itt már tudjuk az Egyet szolgálni és ugyanakkor Legvadabb Álmainkat megvalásitani.

Hogyan nyissuk meg a Lótusz Szivet – leirás nemsokára!

A 11:11 Mudrák

Minden 11:11 Kapu specifikus mudrája a kapu alap eszméjével kapcsolatos.  Azt ajáljuk, hogy gyakoroljátok a mudrákat amint csak lehet, hogy mindannyiatoknak ismertté legyenek.

A 11:11 mudrák – leirás nemsokára!

Forditotta: Sári Izabella

 

Az eredeti szöveg és az eredeti oldalak Solara weboldalán az nvisible.com talalhatók The 8th Gate Activation of 11:11 Part 2 cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share

A 8-ik Kapu Nyitás II, Peru – Titicaca tó, 2009 Junius 5 Solara a 8.ik Kapu 2-ik Rész 11:11 Aktiválás Fö Tengelyével a Titicaca Tónál

 

A 8-ik Kapu Nyitás második részének alap eszméje:

IZIG-VÉRIG IGAZ SZERETET

 Több mint 2 év múlt el a 8-ik Kapu Elsö Nyitása, 2007 február 11-e óta.  Ez az elsö Nyitás kitárta a Lótusz Világ, a Tiszta Igaz Szeretet birodalmának kapuit.  A Lótusz Sziv képviseli az új érzelmi testünket amely az Ultra Kiterjedt Valóságban honol. Ez már az Egy Sziven túl lévö szint.  Az egyik különbség az Egy Sziv és a Lótusz Sziv között az az, hogy a Lótusz Szivhez új elem adódik: a legvadabb álmaink beteljesedése.  Most már képesek vagyunk szolgálni az Egyet, s közben beteljesiteni legmélyebb, legintimebb, személyes vágyainkat.

Az új alapokat a Lótusz Sziv felébresztése közben raktuk le.  A Lótusz Sziv az új alapjaink valódi dynamikája.  Az új alapjainkat csakis rendithetetlen integritással, a legmélyebb szintü elkötelezettséggel, nyitottsággal és szeretettel teremthetjük meg, és megköveteli tölünk, hogy valódiak és igazak legyünk mint még soha azelött.  Ez elvisz bennünket a Lótusz Világba, a Megfelelö Idö – Megfelelö Hely és a legvadabb álmok beteljesedésének birodalmába.  És ez még csak a kezdet!

Azomban mielött teljesen beléphetnénk a Lótusz Világba, át kell jutnunk a Torzulások Sávján, a Lótuszt Világ brilliáns szürö rendszerén.  A Torzulás Sávja felszinre hozza, jocskán felnagyitva es olzkor eltorzitva, mind azt ami nem tiszta és nem valódi.  Ez a hosszú idö alatt a 8-ik Kapu Nyitások között szorgalmasan rostáltuk át lényünket és tisztitottuk meg a múlt idejét múlt lerakódásaitól.  Gyógyitottuk érzelmeinket és eltávolitottuk a dualitáson alapuló hiedelmeinket.  A Torzulások Sávján való áthaladásunk utolsó beavatása az volt, hogy a Tökéletes Viharunk Szemébe vetettük magunkat.  Ez a végsö, legszemélyesebb kihivás amely meggyógyitja és újra egyesitiaz utolsó elemeit is az elkülönülésnek bennünk.  Ezért nyúlott ilyen hosszúra a két aktiválás közötti idö.  Addig nem léphettünk volna be teljesen a Lótusz Világba mig mindezt meg nem tettük.

Minél több mindentöl tisztitjuk meg magunkat ami idejétmúlt és nem valódi, annál szabadabbak leszünk.  Sokunk már a Lótusz Világ Ultra Kiterjedt Valóságában tartózkodik.  Itt kóstolgatjuk elsö tapasztalásainkat a szeretet egy teljesen új szintjéröl, aminek TISZTA SZIV SZERETET a neve.  Ez elvisz bennünket az ismert térképéröl, mindennek a MAGJÁT, a sejtszintü megváltozását elöidézve.  Többé már semmi sem lesz ugyanaz a régi.  Mi emelkedünk ki, mint Igazak.

A 8-ik Kapu Második Nyitásának monumentális a hatásköre és messzire nyúló következményei lesznek.  Az Egy Igaz Szeretet teljesen Új Ösmintázatának (Mátrix) a születését jelöli.  És most végre készek vagyunk arra, hogy lehetövé tegyük ennek megszületését, ugyanis ez csakis az igazak által tehetö meg.

A Második 8-ik Kapu Nyitás a következö szintje mind annak ami 1993 ban került lehorgonyozásra a 2-ik Kapu Nyitás alkalmával, ami a Csillagokon Túli Szeretök belépési pontja volt.  Ennek következtében a nyitás ugyanazon a dátumon lesz.  Attól kezdve  (2-ik Kapu Nyitás) Szeretetünk tisztaságával és összpontositott szándékunkkal gyorsitottuk az idöközöket, felébresztve Igaz Szeretetünket, hogy elhozzon bennünket ide, amikor az idö végre elérkezett.

A 2-ik Kapu Nyitásával elöször kezdtük el szivünk legmélyebb vágyait összehangolni és egyesiteni spirituális törekvéseinkkel.  Most már készek vagyunk rá, hogy megnyilvánitsuk mindazt amire igazán vágyunk önmagunk számára, egyidejüleg szolgálva és kielégitve az Egység igényeit is.  Többé már nincs más út.  Ez, a mág hátra lévö ellentétek és polaritások végsö, befejezö Teljes Szent Egységbe való hozatala.

A TISZTA SZIV SZERETET fenséges és eröteljes energiáinak a lehorgonyozása ezekben a zavaros idökben a bolygón, mélyreható és messzemenö hatásokkal bir.   A TISZTA SZIV SZERETET a legerösebb szeretet amit valaha is megtapasztaltunk.  Minden illúziótól mentes, nyers, erös és mindent átható.  Puszta elragadtatás (extázis), valódibb mint bármi amit jelenleg el tudunk képzelni.  SZERETET ami által egyszerre alázatot és tiszteletet érzel.  Amikor megtapasztaljuk, tudni fogjuk, hogy attól a pillanattól fogva mindent másképen, összehasonlithatatlanul több szentséggel kell tennünk.

A 8-ik Kapu végsö aktiválása az Átfedés Sávján való áthaladásunk befejezését jelöli az Antarion átalakulás közepette.  Teljes egészében aktiválja majd a Láthatatlan Gyémántját, felfedve egy teljesen új kozmológiát,amint a mély láthatatlan láthatóvá válik.  A Láthatatlan Gyémántja az a valóság ahol a Csillagokon Túli Szeretök végre egyesülnek a fizikai sikon Az Egy Igaz Szerelemben.  A 8-ik Kapu Nyitásával megszületik az Igaz Szeretet társ kapcsolatának legvadabb álmainkat is meghaladó Új Mátrixa.

Az új szeretetet már megéreztük.  Az, TISZTA SZIV SZERETET és mérhetetlenül erösebb, tisztább és igazabb mint bármilyen szeretetet amit eddig valaha is megtapasztalhattunk.  A    TISZTA SZIV SZERETET segit majd eloszlatni a dualitás utolsó maradványait is.  Ahogy növekszik erösségében átalakitja majd mindazt ami nem valódi és igaz.

Sokáig vártunk a 8-ik Kapu Második Aktiválására.  Most már készek vagyunk…..

MUA

A MUA (ejtsd Múá) egy ösi tahiti szó, jelentése: „a kezdetek kezdetén” vagy „mindenek elött”.  Ebbe a szóba van belekódolva az ösi Lemuria vagy Lamu emlékezete.

A MUA szónak van egy mélyebb értelme is, ami nagyon is ráillik a mostani idökre.  A MUA jelöli a fö világciklusok új kezdetét.  Ez fog megtörténni 2009-ben A TISZTA SZIV SZERETET ÚJ ÖSMINTÁZATÁNAK (MATRIX) megszületésével.

Az elözö MUA-k jelölték a Nap és a Hold Születését, az idök kezdetét valamint mindegyik új világ teremtését mint pl. a világét, amely az özönviz után született.  Szintén egy jelentös MUA fog bekövetkezni 2011-2012 végen amikor a Maya és az Inka naptár átbillen a kezdeti pozicióba.

Habár az begész bolygó a MUA hatása alatt áll, vannak azomban speciális fizikai helyek ahol a MUA magja van.  Egyike ezen helyeknek a Titicaca tó Peruban és Boliviában.  Ezen a helyen, a szent tónál kezdödött az ismert MUA-k közül a vizözön elötti világ megteremtése közben a négy fivér és a négy növér kiemelkedése.  Ök alapitották Tiwanaku hatalmas, ösi civilizációját.  A vizözön után, Viracocha a Teremtö Isten a tóban született a következö MUA alatt.  Általa született a Nap és a Hold és tölük származtak az Inka Birodalom megalapitói Manco Capac és Mama Ocllo.  És itt fog az Egy Igaz Szeretet Uj Ösmintázata (Matrix) létrejönni és itt fog a Fehér Sárkány megszületni.  

A 8-ik Kapu Fö Tengelye (Master Cylinder)

Peruban és Boliviában a misztikus Titicaca tónál lesz a 8-ik Fö Tengelye.  A Fö Tengely minden 11:11 aktiválás kulcs pontja.  Ott lép be elöször az új 11:11 energia a bolygóra.  Életbevágóan fontos, hogy a Fö Tengely erös és elkötelezett csoportja legyen az Igazaknak, hiszen az Egy  Igaz Szeretet Új Ösmintázatát (Matrix) hozzuk létre.

 Csakis azok akik igazán „hallják a hivást”  kell, hogy részt vegyenek a Fö Tengelyben, hiszen nem horgonyozhatjuk le és rakhatjuk le az Új Alapokat semmi kevesebbel mint az Ultra Kiterjedt Valóságban szilárdan lehorgonyozott Teljes Lényünkkel.  Ez még teljesen feltérképezetlen, ultra valós és fokozottan eröteljes, több SZERETETTEL mint valaha is el tudtuk volna képzelni, hogy lehetséges.

Részt venni egy 11:11 Fö Tengelyben az életre szóló tapasztalat.  Egyáltalán semmivel sem hasonlitható.  Mélyen átalakitó megélés, ami teljesen megváltoztatja az életet.

8-ik Kapu Lehorgonyozó Csoportok

Aki nem tud részt venni a Fö Tengelyben, alapvetöen fontos részt vállalhat a 8-ik Kapu Aktiválás szolgálatában mint 8-ik Kapu Lehorgonyozó Csoport.  Együttesen a Fö Tengellyel, a Lehorgonyozó Csoportok egy kiterjedt Egységet alkotnak.  Amint a 8-ik Kapu energiái belépnek a Fö Tengelynél, lehorgonyozzuk a földbe és küldjük tovább a Lehorgonyozó Csoportokhoz akik szintén lehorgonyozzák a saját területükön majd szétküldik az egész világon.

A 8-ik Kapu – Második Rész energiáinak a fontosságát tekintve és, hogy teljesen újak, mi is teljesen friss, vadonatúj 8-ik Kapu Lehorgonyozó jegyzéket kezdünk.  Aki egy 8-ik Kapu 2 Lehorgonyozó Csoportot szervez, vagy egy meglévö Egység Lehorgonyozó Csoportot igyekszik 8-ik Kapu 2 Csoporttá transzformálni, kérjük sziveskedjék egy e-mail üzenetben értesiteni Annu-t a nemzetközi 11:11 Lehorgonyozó Co-ordinátort a onebeing1122@yahoo.ie e-mail cimen, hogy feltehessük a 8-ik Kapu Lehorgonyozó Listára. 

A 8-ik Kapu Nyitás Szertartás idöpontja

Megsokszorozottan erösebb lesz ha a szertartásotokat ugyanabban az idöben csináljátok amikor a Fö Tengely végzi az aktiválást a Titicaca Tónál Peruban és Boliviában.  A 8-ik Kapu Nyitást Június 5-én reggel 9:30 órakor kezdjük és délután 4 óra körül fejezzük be Boliviai idö szerint.  Használjátok a világóra – The World Clock – weboldalt, hogy átalakitsátok ezeket az idöpontokat helyi idöre.

Habár, ez kissé kényelmetlen éjszakai idöpont lesz a világ egyes tájain, kérlek benneteket vegyétek figyelembe, hogy ez egyszeri, életre szóló esemény és áldottak vagyunk valahányan, hogy részt vehetünk benne.  Ez talán könnyebbé teheti, hogy kilépjünk a „megszokott” rutinból.  A 8-ik Kapu elsö nyitásánál 2007-ben sok Lehorgonyozó csoport csatlakozott a Fö Tengelyhez és igazodott a Spanyolországi, Mallorcai idöhöz – a külömbség óriási volt.  Mi ténylegesen éreztük, hogy a Lehorgonyozó Csoportok velünk vannak és örséget állnak a Fö Tengely csoportnak.  Az Ö eröteljes jelenlétük döntö tényezöje volt a 8-ik Kapu elsö részének sikeres aktiválásában.  Nem tudtuk volna ezt megtenni nélkületek!

A 8-ik Kapu, az Egy Igaz Szeretet Új Ösmintázatának a megszületése, az alkalmak legritkábbika.  Hihetetlenül erösebb lesz mindenütt, a saját Lehorgonyozó tapasztalásotok pedig sokkal eröteljesebb, ha mindannyian összekapcsolódunk Egy Lénnyé – minden szinten, beleértve a fizikai idöt is.

A 8-ik Kapu Alap eszméje

A szertartás(otok) kezdetétöl a végéig életbevágóan fontos, hogy a 8-ik Kapu Nyitás alap eszméjére összpontositsatok: az IZIG-VÉRIG IGAZ SZERETET-re.  A Lótusz Sziv az Egy Sziv szintjén túl van, és az az Új Alap amire a jövöbeli törekvéseinket épitjük majd.  Azonkivül, a Lótusz Sziv az új érzelmi testünk MAG dynamikája, és az egyesülést képviseli a legintimebb személyes vágyaink és az igazi célunk beteljesitése között azáltal, hogy az Egységet szolgáljuk.

Amint belépünk a fenségesen finom Lótusz Világba, el fogunk merülni benne, a legtisztább, Igaz Szeretet eröteljes infúziója által, amit valaha is éreztünk.  Minden alapjaiban fog megváltozni, sejt szinten, és mi belépünk a MEGFELELÖ IDÖ – MEGFELELÖ HELY valóságába ahol beteljesithetjük Legvadabb Álmainkat.

Kapcsolódás a Fö Tengelyhez és a Lehorgonyozó Csoportokhoz világ szerte

A 8-ik Kapu aktiválása alatt a Lehorgonyozó Csoportok fókuszában kell, hogy álljon a kapcsolódás a Fö Tengelyhez és a többi Lehorgonyozó Csoporthoz világ szerte Egy Lénnyé válva, hogy megszülethessen lehorgonyozás közben az EGY IGAZ SZERETET Új Ösmintázata.

A 8-Kapu Aktiválás Szertartás alatt életbevágóan fontos, hogy állandó kapcsolatban legyetek a Fö Tengellyel a Titicaca Tónál.  Tudatosan érezzétek állandó jelenlétünket veletek a Lótusz Szivben.  A Fö Tengely folyamatosan küldi majd a 8-ik Kapu TISZTA SZIV SZERETET eröteljes, süritett energiáit, egyik hullámot a másik után.  Minél teljesebben kapcsolódtok a Fö Tengelyhez annál erösebben fogjátok érezni ezt.  Amint megindul az energiák beáramlása, horgonyozzátok le az Új 8-ik Kapu energiáit a földbe és terjesszétek ki a világ legtávolabbi sarkába is.

A 8-ik Kapu aktiválása teljes egészében le fog söpörni bennünket az ismert térképéröl mint még soha ezelött, messze a mélyebb láthatatlan, feltérképezetlen valóságába, amit Lótusz Világként ismerünk.  A Fö Tengely eröteljesen érezni fogja a Lehorgonyozó Csoportok óriási energiáját és összpontositott szándékotok meg Szeretetetek támogatni fog bennünket és lehorgonyozva, azaz leföldelve tart minket.  Mélységesen hálásak vagyunk a részvételetekért, mert ez teszi lehetövé, hogy összeszedjük a szükséges eröt és aktiváljuk ezt a hatalmas 8-ik Kaput!  A 8-ik Kapu Elsö Részében a Fö Tengely Aktiválás Szertertása közben számos Lehorgonyozó Csoport olyan hatalmassá vált, mintha örséget álltak volna körülöttünk, kapcsolódásunkat még erösebbé téve.

Az szintén fontos, hogy folyamatosan tudatában legyünk a többi Lehorgonyozó Csoporttal a világ összes táján.  Együttesen, mindannyian Egy nagyon hatalmas EGYSÉGET alkotunk és minél inkább tudatában van ennek a Lehorgonyozó Csoport, Egységünk annál hatékonyabb lesz.

A 11:11 Fö Tengely mindegyikén , minden alkalommal, hangosan felolvassuk minden egyes Llehorgonyozó Csoport nevét és helyét a bolygón az Aktiválási Szertartás bevezetöjeként.  Eközben érezzük, hogy csatlakoztok hozzánk az Egységben.  Ez eröteljes nyitánya az Aktiválásunknak, miután minden résztvevö elfoglalta a kijelölt helyét.  És Akkor készek is vagyunk elkezdeni…..

Nagyon fontos, hogy  mindannyian ti is hangosan felolvassátok a 8-ik Kapu 2-ik Rész Lehorgonyozó Csoportjainak legújabb listáját a szertartásotok kezdetén, hogy valahányan tudatosan kapcsolódjunk egymáshoz.

A 8-ik Kapu 2-ik Rész Fö Tengely Aktiválás Szertartása

A 11:11 Fö Tengely szertartásokon soha nem volt elöre meghatározott rendje az aktivitásoknak.  Mi egy hetet töltünk el intenziv elökészületekben, megtanuljuk a Szent Táncokat és egyéb eljárásokat melyek erös és tiszta Egységbe hoznak össze bennünket.  Az Aktiválás Szertartás napján teljesen nyitottak vagyunk, hogy haladjunk az áramlattal és kövessük az energiát.

Általában a kapuval kezdjük, két ember egymással szemben állva kaput képez és a résztvevök egyenként jönnek át a kapukon az elözö 11:11  Kapuk mudráit végezve.  Áthaladva a kapun ök is kapuk lesznek, mig a Fö Tengely csoport egységes kaput képez.

Hatalmas kört alkotva megnyitjuk a Lótusz Szivet és meghallgatunk egy dalt Omashar vagy más zeneszerzötöl.  Ezután hangosan felolvassuk a Lehorgonyozó Csoportokat a világ összes tájáról, igy érezni tudjuk jelenlétüket és Egységbe tudunk kapcsolódni velük.  Általában elöször a Starry Processional táncot táncoljuk, mert ezt minden eddigi 11:11 Aktiváláson táncoltuk (a kerékben forgó kerék-kör a körben, a forditó megjegyzése).  Ezután bármi megtörténhet…..

Van amikor az egész szertartás simán folyik, majd hirtelen vége szakad.  Nyolc vagy több órát is ott töltöttunk, és úgy tünik mintha most kezdtük volna. 

Máskor meg kihivásokkal kell szembenéznünk, esetleg az energiák hirtelen kimerülnek.  Ezekben az esetekben az elmúlt hét kiképzése nélkülözhetetlen: ilyenkor gyorsan össze kell szednünk Egységünket és egy magasabb szintre kell emelnünk azt.

Majdnem mindegyik 11:11 Kapu Aktiválás során lesz legalább egyszer (és inkább sokkal több mint egyszer), hogy az energiák hirtelen lelépnek az ismert térképéröl és magukkal rántanak bennünket egy eröteljes és tiszta merülésre az Ultra Kiterjedt Valóságban.  Legtöbb esetben ez olyankor fordul elö amikor lehetetlen közölni, hogy mi történik és mi a következö teendö.  Ilyenkor kell az Egységnek elötérbe kerülnie.  Ha, Egységünk nem igazán jól müködik, az végzetes lehet. De, hogyha, erös és egyesitett akkor annyi nagyszerüség van ott, arra egyáltalán nincsennek szavak amikor új ösvényeket hozunk létre a mélyebb Láthatatlan eddig feltérképezetlen valóságaiban.  Ezek a pillanatok amikor fizikai testben teljes egészében a láthatatlanban tartózkodunk, teljesen ámulatba ejtöek.

A Kapu tényleges aktiválása bármikor megtörténhet, majdnem mindég amikor a legkevésbé várjuk (Lásd a Mésodik Kapu Örzö meséjét).  Amikor az új kapu energiái bejönnek a bolygóra a Fö Tengelyen keresztül, minden jelenlevö megkérdöjelezhetetlenül érezheti azt.

Ez a Lehorgonyozó Csoportokra is igaz.  Hogyha nyitottak és összekapcsolódva maradtok a Fö Tengellyel és a többi Lehorgonyozó Csoporttal, létre hozva az Egységet, akkor bizonyosan érezni fogjátok a 8-ik Kapu energiáit amikor azok elérnek hozzátok.  Ez is egy ok, amiért érdemes a Lehorgonyozó Csoport Szertartás idöpontjával igazodni a Fö Tengelyhez.  Amikor a 8-ik Kapu energiái megérkeznek hozzátok, a ti dolgotok, hogy lehorgonyozzátok a foldbe, és tovább küldjétek bolygó szerte.

Mincs meghatározott idöpont, hogy mikor fejezödik be az Aktiválás Szertartás.  Egyszer csak hirtelen nyilvánvalóvá válik, hogy kész, bevégeztetett.  Mi mindannyian érezzük azt.  Sokszor még vannak táncok vagy aktivitások amiket meg szerettünk volna még csinálni, de a szertartás már befejezödött.

Forditotta: Sári Izabella

A Lehorgonyozó Csoportok felkészülésére és szertartására vonatkozó oldalak hamarosan következnek!

Az eredeti szöveg és az eredeti oldalak Solara weboldalán az nvisible.com talalhatók The 8th Gate Activation of 11:11 Part 2 cimszó alatt.

 All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.

N V I S I B L E

Share