Márciusi Energiák

Márciusi Energiák

Irta: Jennifer Hoffman – March 3, 2013

http://enlighteninglife.com/the-energies-of-march-3/

Érdekesnek igérkezik az a hónap, amely a Katolikus Pápa visszavonulásával, Anglia Királynöjének a kórházba kerülésével és az Egyesült Államok kormányának elkülönült igéreteivel kezdödik. Ezek történtek március elsö három napján, s ez a hónap hosszú lesz.

Januárban a 2012 utáni energiákhoz alkalmazkodtunk, fáradtan és egy kicsit kiábrándultan és csalódottan. Februárban felfedeztük az összes blokkot amely korlátozott bennünket, beleértve lelki sebeinket, karmikus ciklusainkat, társainkat, hiedelmeinket és kizökkenéseinket. Kemény hónap volt, amint egyik dolgot a másik után dolgoztuk fel.

És itt van március, amely bizonyára az örület és a csonkolás egyvelegének a csomagja lesz, sok igazsággal, meglátásokkal és értékeléssel. És az év leg eröteljesebb dátuma is márciusban lesz, 22-én, amely a 3D végének a hirnöke (mivel a 3D fenntartó energia akkor megszünik). Ezt az eseményt a VÁLJ SZABADDÁ MOST Csúcstalálkozón (EVOLVE Now Summit) fogjuk megünnepelni Hot Springs-ben, 2013 március 22-töl 24-ig. Remélem te is el tudsz jönni!  itt találsz erröl többet.

Egy hónapja már arról irtam, hogy a március 22-i Napéjegyenlöség a 3D vége, ami azt jelenti, hogy vége a 3D polaritásnak és elkülönültségnek. Még mindég a  harmadik dimenzióban leszünk, de könnyebb hozzáféréssel a felsöbb dimenziókhoz és portálokhoz. A fátyol eltünik, most már láthatunk és minden lehetünk, nincsenek más korlátok csak azok, amelyeket önmagunknak állitunk fel.

A Pápa és az Angol Királynö a 3D-re vonatkozó férfi és nöi polaritást jelképezik. Mielött kórházba került volna, bejelentették, hogy Erzsébet Királynöt jövedelem vizsgálat alá veti a Brit Kormány, mert azt fontolgatják, hogy törlik a nemzeti költségvetésböl.

Figyelembe véve, hogy a Brit Birodalom a Római Birodalomnak egy kiterjesztése (Londinium, ma London, egyike volt a legfontosabb Romai fövárosoknak), és hogy a világ földjeinek 1/6-a a Királynö tulajdonát képezi (igen, ez igy igaz) a Pápa viszont valamivel kevesebbet birtokol (kettöjük között megosztva, csaknem a világ földjeinek fele az ö birtokukban van), a bonyodalmak óriásiak. És a Pápák nem vonulnak vissza; az utolsó ilyen eset több mint 600 évvel ezelött történt. Nincsennek véletlenek, föleg nem mostanság.

2013 Elörejelzéseiben, amit itt olvashatsz, azt irtam, hogy 2013 az Isteni Erö és Igazság éve. Az igazsághoz vezetö kapu ebben a hónapban kezd nyilni majd, és nagy a valószinüsége, hogy ez nem igazán bájos dolog lesz. Sok ember lesz haragos, megrémült, döbbent és összezavarodott amikor ráeszmélnek, hogy milyen ingatag alapokra épitették saját igazságukat.

3D nem fog olyan csendesen zárulni, mint ahogy a lótusz virág csukja össze szirmait, önmagára fog összeomlani a kapzsiság, a hatalom, a dominancia és az ellenörzés alatt tartás súlya alatt amely eonokon át a rendszert fenntertotta. Nincs tovább energia támogatása ennek a paradigmának, tehát szerte foszlik. Amint ez bekövetkezik, készenlétben kell állnunk az önmegvalósitás, a világ egységre (ezáltal egyenlöségre) alapozott felépitésének szándékával, a szeretet, a béke és az öröm új paradigmáival, és igazodásunkkal mindehhez, mint saját paradigmához. Ez a hónap kitünö ennek a megkezdésére, mivel a 3D paradigma összeomlása minden nap egyre nagyobb lendületbe jön, kérlek benneteket ne féljetek, mert mindég minden az Istani rend szerint történik.

Március a hónapja amikor egyesülhetünk Isteni hatalmunkkal, de itt nagyon elövigyázatosan kell haladnunk. A hatalom régi mintája, az “uralkodi felette” vagy “átvenni a hatalmat” valaki vagy valami felett, elvére épült. A 3D hatalom paradigmája az “hatalom vámpir” amely mások hatalmával táplálkozik.

Az Isteni hatalom, az egy Felemelkedett eszme, amely belülröl fakad, a Forrással való kapcsolatunk által valósulhat meg, és Isteni Fényünk kifejezöje. Nem létezhet a Forrással való kapcsolatunk nélkül, és az adok-kapok egyensúlyában terjed ki. Nem vehetjük el másoktól és tölünk sem veheti el senki. Ha nem használjuk, szunnyadó marad mind addig, mig készek nem vagyunk rá.

De nem cserélhetjük fel az egyik zsarnokot egy másikkal. Az Isteni hatalom nem gondoskodik rólunk, de támogat bennünket. Nem etet bennünket a hatalmunk igéretének cseréjében, de táplál bennünket amikor saját meghatalmasodásunkból meritünk magunknak. Feltétel Nélküli Szeretettel áld meg bennünket, de nem akadályozza meg, hogy megbántsuk önmagunk, ha azt választottuk tenni. Az Isteni hatalom nem fog berontani és elintézni a “rossz” fiúkat, de támogatni fog bennünket az öröm, a böség, a szeretet és a világ békére irányuló szándékunkban, mindabban ami a továbbiakban a 3D paradigma összeomlásához segit hozzá.

Márciusban egy nagy adag igazságot kapunk majd, s az keserü orvosság lehet az adott pillanatban akár egyénileg, akár globálisan, de kapunk lehetöséget is Isteni hatalmunk kipróbálására. Amint a 3D paradigma összeomlik, az a kollektiv széndékunk, amit látni akarunk és egy olyan világban lenni amely segitséget nyújt majd a “régi” világból az újba való rendezettebb átmenetelben.

Kerüljétek a negativumokra való összpontositást, mert csak akkor vagyunk tudatában a negativitásnak ha egy más sikról szemléljük azt. Ez az ünneplésnek az ideje nem a könnyeknek vagy a félelemnek. Azonkivül, felgyürközünk a következö Uránusz Plutó szembenállásra májusban, amely ebben a hónapban kap eröre a stelliummal a Kosban (mindannyian Kosok legyetek készen némi akcióra). Az elmúlt két hónapot a sötét spiriutuális pincéinkben töltöttük, s most új szándékokkal, új lehetöségekkel és energiával feltöltve jöhetünk elö, hogy önmegvalósitó akcióba lépjünk.

A NapÉjegyenlöség március 22-én az egyik leg eröteljesebb napja az évnek, és hivatalosan a 3D végét jelöli, ami lehet, hogy nagy robajjal történik, lehet, hogy nem, mindenesetre figyeljetek oda, hogy mi történik körülöttetek és inkább válaszoljatok, mint reagáltok, legyetek kivülállóak és emlékezzetek rá, hogy a legfontosabb dolgot az életetekben, a hatalmatok Forrását soha nem vehetik el töletek. Legyetek szeretettel önmagatok iránt és segitségképpen az e havi energiákhoz, megosztom veletek kedvenc önmegvalósitó megerösitésemet, Uriel Arkangyal ajándékát:

Az Isteni gondviselés vezet engem, hozzá kapcsolódom, mindég és mindenben biztonságban és védve vagyok.

Gyönyörü hónapot kivánok.

Copyright (c) Szerzöjogi közlemény 2013 Jennifer Hoffman által. Minden jog fenntartva. Lefordithatjátok, idézhetitek, lemásolhatjátok vagy rákapcsolódhattok erre a cikkre, megtartva teljességét, s feltüntetitek a szerzö nevét és és az eredeti weboldal cimét.

Angolról magyarra forditotta Sári Izabella www.fluidemerald.com

Az eredeti cikk The Energies of March http://enlighteninglife.com/the-energies-of-march-3/ weboldalon található.

Share

2011. JANUÁR 29. – 11-11-11 EGYSÉG KAPU

2011. JANUÁR 29. – 11-11-11 EGYSÉG KAPU

Írta: Nász János

2011. JANUÁR 29. – 11-11-11 EGYSÉG KAPU

Az eredeti szöveg a http://www.dragonsystem.hu/fenyegyseg/ weboldalon található!

Ez az Áldott év ajándékai közül egyik az, hogy számos 11-11 kapu nyílik meg, amely az Isteni Teremtö forrás szívével rezonál, és annak is az Istennöi/Istenanyai aspektusával.  Mindezeket a Fogyatkozási szendvics vezette be. 2010. téli napforduló – 2011. évkezdete között. Az Egység kapuk az év végéig nyitva lesznek folyamatosan, és a tudatosságunk fogja ide-oda lengetni öket, de be nem fognak csapódni már soha többé. Az év folyamán, az ajtókon különös rezgésü szellök, néha-néha huzat is fog érkezni, de az eredendö fény egyre nagyobb folyamával áramlik majd át rajtuk.

A január elejei egységkapun elöször a Jupiter besétált a Kosba, és egyre többen kezdenek el emlékezni arra, hogy kik is ök, vagy felteszik ugyanezt kérdö formában maguknak. A második kapun át egy fuvallattal egy fénycsóva érkezik, amikor az
AranyNyúl/Vénusz éve köszönt majd be február 3..án Bármi is történik ebben az évben a nyúl, mindig megtalálja a módját, hogy böségben legyen, és imád szeretni és élni. Bundája ennek a böségnek a szimbóluma, de ebben az évben nem az irháját kell
mentenie, hanem már inkább a bundája egyre fényesebbé válik. A nyúl éve bevonzza az anyagi eröforrásokat az életünkbe, anélkül, hogy meg kellene szakadnunk a munkába. A nyúl átugrik minden akadályon és helyreállítja majd a kibillenéseinket. És MINDIG A TALPÁRA ESIK.
Persze ehhez mi is kellünk, hogy Így Legyen, azaz És Ez Így Van!!!

11-11 kapuk 2011.-ben

Február 9. 29/11-es az 11:11-es kapu: A pozitív gondolkodás használata, a beszédböl származó problémák megoldása.

Sok minden befejezödik, de még nem merünk új dolgokba fogni. a tüdö, torok és a szív megnyitása, mert ezek stresszelése akadályozza a 29/11-es kapu használatát. Használjuk szívünket és gondolatainkat, úgy mint egy Teremtö. Minden kimondott szó, gondolat számít, higgyünk abban a képességünkben, hogy mi hozzuk létre a valóságunkat. Isteni bizalommal rendelkezünk DNS szinten. (Louthan)

Március 8. 38/11
Április 7. 47/11
Május 6. 56/11
Június 5. 65/11
Július 4. 74/11
Augusztus 3. 83 /11
Szeptember 2. 92/11

(Louthan)

Ezt követi majd az október elsejei szélesre nyitás, hogy 11-11-11-re teljes képünk lehessen magunkról, és átláthassunk az átjárható világokba.

yn

Share

Idöváltás – 2011

Idöváltás – 2011

Allison Rae

Angolról forditotta: Sári Izabella

Az eredeti szöveg Timeshift – 2011 a www.Earth-Keeper.com weboldalon található

Készen vagytok rá, vagy sem, itt jön a következö nagy hullám.

Hogyha ingerültnek, nyugtalannak érzitek magatokat, talán kicsit féltek is, néha meg elragadtatottak vagytok, akkor rá vagytok hangolódva a quantum evolúciós kalandra, ami 2011.

Az év hat fogyatkozásával, négy bolygó jegy váltásával és az ingatag külsö- bolygó konfigurációk közeledtével, 2011 telitett lehetöségekkel, meg az ugyanolyan hatalmas kihivásokkal is.

Vegyétek figyelembe a hatalmas felfordulást amit az új év elsö heteiben láttunk, beleértve az Ausztráliai történelmi árvizet, a politikai forradalmat Tunéziában, és a tragikus veszteséget az Egyesült Államokban egy orgyilkossági kisérlet következtében. És aztán, itt van a rejtélyes “rajapokalipszis” amely a föld, az ég és a tengerek teremtményeit sujtotta világszerte, a környezeti viszonyok folyamatos romlásából edredöen.

A kihivások hatalmasak, de mi elbirunk velük. Amint a változás hullámai egyre gyorsabban és gyorsabban érkeznek, ebben az évben ritkán történö alkalom kinálkozik valóságunk gyökeres megváltoztatására, és, hogy ezt megtegyük, az éber összpontositást és nagy szeretetet  követel majd.

A következö két hónap izelitöt ad abból, hogy ez az összes illékonyság miként fog lejátszódni.

A Felsorakozás

Ma a gáz óriás, a Jupiter befejezte a Halak spirituális mélységeiben való utját és belépett a Kos beavató tüzébe. Március 11-én az Uránusz, a káosz bolygója követi majd. Idöközben a Szaturnusz retrograde lesz a Mérlegben, a Chiron belép a Halakba és a Maya naptár végsö alvilága megkezdödik.

Február 2-4 közötti idöszak különösen eröteljes lesz a Vizöntö ÚJHOLDDAL, amely kapcsolódik az Imbolc átjáróhoz vagyis a Téli Napforduló és a Tavaszi Napéjegyenlöség középpontján lesz (a tavasz elsö napja az óir mitológiában, Brigid napja-a forditó megjegyzése) illetve a Lammas-hoz a deli féltekén (a Nyári Napforduló és az Öszi Napéjegyelöség középpontja- a forditó megjegyzése)  és ez vezet el az eröteljes Oroszlán/Vizöntö TELIHOLD-hoz február 17/18.

Márciusban az energiák fellendülnek amikor az Uránusz felragyog a Kosban, feltüzesitve az Oroszlán TELIHOLDAT a március 20-i Napéjegyenlöség elött. Április 4-én az áthaladó Neptunusz társul Chiron bátyával a Halakban, megnyitva a megvilágosodás multidimenzionális átjáróját, s ez zavarba ejtö de megvilágosodást hozó is lesz egyaránt.

És ez csak a következö két hónap!

Az Univerzális Alvilág egyedül, a Maya naptár Carl Johan Calleman tolmácsolásában,  2011 tájképének leg izgalmasabb eleme. Március 9-töl kezdve, a tudatosság evolúciuójának sebessége hússzorosra gyorsul, azaz a tudatosság váltás ami egy egész évet igényelt 1999-töl mostanáig (és 20 évet 1999 elött) az most mindössze 20 napot vesz igénybe. Ez a fázis, és mind a kilenc alvilág Calleman rendszerében ez év október 28-án fejezödik be.

Ha Callemannak igaza van, s én hiszem, hogy igen, akkor az élet a Földön radikálisan megváltozik az év vége elött.

Az idö, ahogy eddig ismertük összeomlik, és észre fogjuk venni, hogy az eddigi legnagyobb változás márciusban kezdödik. A gondolatok gyorsabban válnak valósággá , és lehetöségek árasztanak el bennünket minden pillanatban. A létezés ezen új módja káotikus, de felviditó is, amint megtanuljuk csinját-binját.

Copyright 2011 Allison Rae/www.StarPriestess.com

Share

ÖSSZEFOGLALÓ KIVONAT GREGG BRADEN A ZÉRUS PONTRA ÉBREDÉS CIMÜ KÖNYVÉRÖL

ÖSSZEFOGLALÓ KIVONAT GREGG BRADEN A ZÉRUS PONTRA ÉBREDÉS CIMÜ KÖNYVÉRÖL

HORVÁT FÉNYHOZÓK TOLLÁBÓL

Horvátról forditotta: Sári Izabella

A kutatások bebizonyitották, hogy létezik egy pulzálás, egy elektrikus szignál, amely a Tejút galaxis középpontjából sugároz a Napunk felé (és az összes többi nap felé) majd a napból a Földre. Az emberi sziv befogadja ezt az impulzust, átadja az agynak és onnan jut el a test sejtjeihez. Amikor ez az impulzus, ez a vibráció áthalad ezen a sorozaton, a Tejút Középpontjától a test sejtjeiig, teljes és érintetlen, akkor az emberi lény azonos a világürrel; minden sejt egymáshoz kapcsolódik, és harmóniában van a kozmikus impulzussal. Azomban, ami útját állhatja ennek, azok az alacsony vibrációs érzések (félélem) és a kiegyensúlyozatlanság, mert ezek megtörik a kör teljességét és elkülönitik az embert a Földtöl és a szélesebb világürtöl. A sziv-agy kapcsolat az emberek többségénél megszakadt a fej és a sziv, az intelektum és az intuició valamint a testi és a lelki szétválasztása következtében.

Az illuminátusok (titkos uralkodók) azért sürgetik  manapság annyira Terveik (mikrocsipek, GMO, Chemtrails…) megvalósitását, mert tudják, hogy kolosszális kihivásoknak néznek elébe.
A teremtést energetikai ciklusok irányitják. Az egyik sikon látjuk ezt a föld évszakaiban a tavaszban, nyárban, öszben és télben. De ezektöl messzemenöen nagyobb ciklusok is léteznek, ezeket is feljegyezték , számokkal és szimbólumokkal, az ösi népek mint a sumérok, egyiptomiak, indiaiak, kinaiak, a mayák Közép Amerikában, de az amerikai indiánok is, mint a hopik Arizonában. Ezek a feljegyzések a Nap, a Hold és más kozmikus energiák ciklusainak a méréseiröl szólnak, mert azok átalakitják a Föld energia mezöit és azáltal az életet is ezen a bolygón. Mi mostanság, talán a legnagyobb ilyen átalakitó ciklus kellös közepén vagyunk, amely a becslések szerint minden 26,000 évben (a precessio ciklusa) egyszer történik meg, a maya naptár elörelátása szerint a kritikus átmeneti pont 2012 december 21-én lesz. Ez egy valós fókuszpontja az átalakulásnak és nem egy kitalált új évezred kezdete. Ezek a tudatossági ciklus váltások olyanok mint az ajtók, vagy átjárók, melyek azok számára nyilnak meg, akik készek keresztül menni rajtuk egy sokkal magasabb tudatossági állapotba.

Amikor ezek az ajtók kinyitása elmarad, a ciklus újra kezdödik, mig más ajtók meg nem nyilnak. De amivel most nézünk szembe az úgy tünik nem is ajtó, hanem egy olyan globális átalakulás lehetöségeinek hatalmas szakadéka, amely a mostani látószögünkböl nézve hihetetlen.

Külömbözö vallások és misztérium iskolák szövegei már évezredek óta bejelentették ezt, nyiltan és szimbolikusan egyaránt. Ma már fizikai, szellemi és egyre nagyobb számban tudományos bizonyitékok is vannak, melyek megerösitik, hogy az úgynevezett “Nagy korszak váltás” elött állunk.

Az események sorozata amelyeket Gregg Braden az Awakening To Zero Point (Ráébredés a Zérus Pontra), cimü könyvében irt le, megerösitette, hogy változnak az idök.

1991-ben egy új frekvenciát fedeztek fel, amely a mi galaxisunk spiráljából, a Tejút középpontjából oszcillál.

1994-ben az utjára bocsájtották az Ulysses ürszondát a Nap változásainak felkutatására. Az 1980-as évek közepétöl tart a napkitörések és a röntgen sugár villanások gyakoriságának ijesztö növekedése. Az Ulysses felfedezte, hogy a Nap mágneses mezeje rohamosan csökken. A Nap északi és deli pólusán valamint egyenlitöjén a mérések lényegesen alacsonyabbak voltak a vártnál. Azonkivül, mig a Nap hül, a Naprendszer bolygói, föleg a külsö bolygók egyre melegebbek lesznek. Ez azt sugallja, hogy a bolygók höje belsejükböl fakad, habár a Napban végbemenö mágneses és elektrikus változások is kiválthatják felmelegedésüket.

Egyidejüleg a Napban végbemenö változásokkal, a Jupiter viharában, amelyet a kinaiak jegyeztek fel elöször 3,000 évvel ezelött, váratlanul változások mutatkoztak. A jupiteri vihar hatalmas belsö spirálja ellenkezö irányba kezdett forogni.
A Shomemaker-Levy üstökös 1994-beli Jupiterrel ütközése által kiváltott ütközési hullámok meg más jelenségek is szintén hatással voltak a Naprendszerre beleértve a Földet is.

Nyilvánvaló, hogy a Nap mágneses mezejében történö változások hatása megnyilvánult itt is.  A Föld egy óriás mágnes – külömbözö szintekkel – és tengelyforgása mágneses mezöt hoz létre. A forgási sebesség gyorsulásával arányosan, a mágneses mezö egyre erösebb és sürübb. 2000 évvel ezelött ez a mágneses mezö elérte intenzitásának csúcsát a jelen ciklusban, és ettöl kezdve állandóan gyengül, mert a bolygó egyre lassabban és lassabban forog, állitja Braden. A mágneses mezö most 50% gyengébb mint 1,500 évvel ezelött volt, és ezen gyengülés sebessége drasztikusan emelkedik. Azomban nincs ok pánikra, mert mind ez a természetes ciklusok része, akár csak az évszakok hosszabb és mérhetetlenül erösebb vátozatai.

Ezzel egyidejüleg  érkeznek a hirek, hogy a Föld rezonáns frekvenciája, ha úgy akarjátok szivverése, rohamosan gyorsul. Ez a frekvencia amit alap rezonáns frekvenciának vagy egyszerüen Schumann rezonanciának nevezünk 1899 lett felfedezve. Attól az idötöl az 1980-as évek közepéig állandó pulzusa volt, 7.8 Hz vagyis 7 ciklus másodpercenként. 1986-87 azaz a Harmonikus konvergencia óta ez gyorsulni kezdett.  1995 végéig  ugyanazon becslések szerint elérte a 8.6-ot, az utolsó adat ami erre vonatkozik pedig, hogy már átlépte a 10-et és továbbra is gyorsul. Gregg Braden véleménye szerint, 2012-ben, amit a mayák az átalakulás évének jelöltek, a Föld rezonanciája 13 ciklus lehet másodpercenként, mig mágneses mezeje a nulla pontra, de legalább is a nulla pont közelébe érhet.

Ezt nevezi Braden a Nulla azaz Zérus Pontnak, amikor a mágneses mezö jóformán eltünik mert a bolygó forgása megáll. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz gravitáció, mert azt más hozza létre, nem a bolygó tengelyforgása. Úgy tünik ez legalább 14 szer megtörtént az elmúlt 4.5 millió évben. Becslések szerint utoljára 11-13,000 évvel ezelött történt és ez az idökeret megegyezik Atlantisz bukásával és e nagy kataklizmus utáni felépülés kezdeteivel hozzávetölegesen 10,500 évvel Krisztus elött.

13,000 évvel ezelött a 26,000 éves ciklus közepe volt, most pedig a vége van, az újabb nagy változások ideje. Nem állitható, hogy a Föld megszünik forogni, csak az mondható el, hogy Braden ezt a lehetöséget sugallja.
A Bradennel hasonló gondolkodású emberek becslései szerint a Föld forgása leáll néhány napra, mielött az ellnkezö irányban kezd el forogni a Föld. Ez jól követhetö, amikor megfordul a villanyáram haladási iránya egy vasrúdon keresztül, a pólusok felcserélödnek. Amikor a bolygó ellenkezö irányba kezd forogni, az áramlás iránya megfordul, ez azt jelenti, hogy a pólusoknak is fel kell cserélödniük. Amikor a bolygó egy idöre megszünne forogni, abban az idöszakban a Föld egyik fele állandóan napsütésben lenne, mig a másik állandó sötétségben; és ez az amit az ösi népek állitottak, hogy ez több évezreddel ezelött megtörtént.

A peruiak a három napig tartó hosszú éjszakákról beszéltek, a bibliában pedig emlités esik a leghosszabb nappalról amely 20 órát tartott. A hopi törzs feljegyezte, hogy a Nap kétszer felkelt ugyanazon a napon. Elöször nyugaton kelt fel és lenyugodott keleten, majd felkelt keleten és nyugaton nyugodott le. Ez a ciklus tart napjainkig.

Más ösi mesék is szólnak arról, hogy a nap valaha nyugaton kelt fel és keleten nyugodott le, ami szintén egy jele annak, hogy a Föld forgása megfordult az ellenkezö irányba.

“Az 1990-es évek elején, amikor még éppen csak kezdtem tudatossá válni ezekre a dolgokra, egy medium által csatornázott információt kaptam amely igy szólt: A VILÁG VÁLTOZIK. ÉS ÉSZAK LESZ DÉLEN, KELETEN PEDIG NYUGAT. EZ IGY VAN ELRENDELVE AZ IDÖK KEZDETÉTÖL – Úgy tünik, telitalálat volt” – mondja Braden.

Brian Desborough a kaíliforniai kutató-tudós szintén arról számolt be, hogy valami nagy geofizikai változások történnek, melyeket media blokád alatt tartanak. Ö is megerösitette, hogy a Föld elektromágneses mezeje exponenciális gyorsasággal gyengül és rövidesen a nullához érkezik. Ö is azon a véleményen van, hogy enyhén szólva, göröngyös geológiai útszakaszon haladunk. Az Amerikai geológiai szolgálat véleménye szerint, a Föld mágneses mezeje minden 500,000 évben a nullára esik, aztán fokozatosan erösödik, és, hogy ezekben az idöszakokban kataklizmikus változások történnek a Földön, földrengések és tüzhányó kitörések a bolygó forgásának ideiglenes fennakadása következtében.

A horvát fényhozók véleménye szerint ez a zérus pont sürübben megtörténik.

Brian Desborough munkatársai szerint, a Nap mágneses mezeje már a nulla pontra esett, és úgy tünik elérte a hidrogén magasabb szintü átalakulását héliummá. Azt is megállapitotta, hogy a napkitörések a Nap egyenlitöje alatt és felett jelennek meg, a földrajzi szélesség 29.5 fokán.  Ez az a pont ahol az energia csere megtörténik a forgó szférák között, és ezen a szélességi körön vannak elhelyezve a Földön is a Nagy Piramisok.

Követtük a kapcsolatot a galaxis központi oszcillációjának változásától a Nap változásain keresztül a változásokig a Földön.  Azok tovább haladnak az emberi szivekbe, majd az agyba és a test összes sejtjébe. Mentöl inkább megnyitjátok sziveteket annál erösebbé válik ez az áramlás és gyorsabban kerültök összhangba a növekvö vibrációkkal és váltatok a magasabb tudatossági állapotba.

Ha bezárjátok sziveteket és Elméteket, ellenálltok ezeknek a változásoknak, energiáitokat mindinkább a harcra fogjátok használni az energiákkal szemben, melyek megváltoztatják életeteket és felszabaditanak benneteket. Ezáltal testeitek egyre gyengébbek lesznek, összhangban a körülöttetek lévö energiákkal és a mentális, az érzelmi meg a testi következményei ennek nyilvánvalóak lesznek. Állhattok e gyors folyóban s próbálkozhattok megállitásával, de el is lazulhattok egy felfújható matracon fekve, együtt uszva az árral. Ez a ti választásotok, és bármi is történjék, ti örökké éltek.

Ha megengedjük magunknak, hogy áthasson bennünket ez a magas frekvenciájú fény, testeink felerösödnek és nem fogunk öregedni. Fizikai testünkben korlátlan idökig élünk majd, ha úgy kivánjuk, a mentális és pszihikai képességeink pedig határtalanok lesznek. Az ösi népek tudtak a változások e nagy ciklusairól, az egyiptomi, a maya a tibeti és más ösi naptárok ebben az idöben fejezödnek be, amelyet mi most élünk át.

A mayák azt állitották, hogy egy átmeneti idöszak lesz majd a régi és az új világ között, mig az idö egyik változatát felváltja a másik. Ezt az idöszakot “idötlenségnek” nevezték, és azt is mondták, hogy 1982 júliusában kezdödik és elvezet majd a váltáshoz 2012 december 21-én.

Mind ennek az emberiségre gyakorolt hatását könnyü észrevenni – mondja Braden. “ Az elmúlt néhány évben több mint húsz országban jártam, és mindenütt történik az ébredés. Semmiképpen sem a többségröl van egyellöre szó, de az emberek száma napról napra nö, mig ez a szellemi ébresztö óra ébreszti öket álmukból.”

A Föld, de tulajdonképpen az egész galaxis vibrációjának gyorsulása eredményezi az érzést, hogy az idö egyre gyorsabban és gyorsabban múlik. Ez illúzió, mert az idö igazánból nem létezik, de mi úgy érezzük, mert a frekvencia egyre gyorsabb és gyorsabb.
Ismét Braden szavait idézve: “Emlékszem, hogy az 1990-es évek elején egy medium csatornázott üzenetben adta át nekem, hogy eljön a nap amikor úgy tünik majd, hogy az idö olyan gyorsan múlik, hogy az már félelmetes lesz.” S ez a pillanat már közel van. Ez nem egy olyan valami ami miatt aggódni kellene, ez csak a természetes ciklus, de sok kihivást jelent majd, és azáltal korlátlan lehetöségeket is.

Mint az egész fizikai világ, a világür is hologram – fénysugarak, melyek egymásba ütközve, egymást mettszve, a három dimenziós forma látszatát keltik. Ez olyan mint ha kavicsokat dobálnátok a tóba, és néznétek a hullámokat melyek egymásba ütköznek és mintákat képeznek.

Két tudós az Amerikai Egyesült Államokból Terrance és Dennis McKenne nyilatkozata szerint, a világür az hologram, 64 hullámból illetve idövonalból áll, ezért van 64 hexagram az I-Ching-ben, 64 kulcs pontja az Élet Fájának és 64 kódja a DNS-nek. Computeres elemzésük azt sugallja, hogy a 64 hullám tetözése egyidejüleg fog bekövetkezni 2012-ben. Ez az elkövetkezö éveket az elképesztö változások idöszakává teszi majd.  Terrance és McKenne azt mondja, hogy a változások gyorsasága megkétszerezödik egy egyre rövidebb idö kereten belül, és ez nyilvánult meg az elmúlt évszázad technologiai ugrásaiban. Elörelátva a jövöt ez folytatódni fog a váltás évéig, 2012-ig, amikor az év 364 napos idöszakában több tudatossági átalakulás történik mint az összes elözö ciklusban együttvéve. Ezt egy hat napos ciklus fogja követni, amelyben az események még gyorsabban peregnek majd, és az utolsó 135 percben még tizennyolc óriási ugrása lesz az emberi tudatosságnak, és a kulminációt az utolsó 0.0075 percben éri el amikor még 13 tudatossági ugrás lesz.

Valahogy azt hiszem, amikor ez történik már nem fogjuk azt nézni, hogy ki mindenki szeretne milliomos lenni…..

Az idö felgyorsulása illetve felbomlása véleményem szerint kulcs fontosságú az ébredés kérdésében 2012-ben és utána következökben. Mindannyian tanui vagyunk az idö felgyorsulásának illetve az idönek nevezett illúzió széthullásának. Az idö illúziójának eltünésével az emberiség lehorgonyozódik az örök jelen pillanatába, az örökkévaló mostba, tehát megszünnek az idö illúziójában élés következményei.

És végezetül  a FÉLELEMRÖL. A félelem, mint az ébredés legföbb akadályának eltünésével az emberiségnek végre meglesz a lehetösége az igazi választásra, hogy elvessék az ILLÚZIÓKAT és átadják magukat a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETNEK!

Az eredeti forrása ennek az anyagnak nincs feltüntetve, mégis köszönetem fejezem ki a horvát fényhozóknak, hogy ez az áttekintés az EGY SZIV FÉNYÉBEN eljutott hozzám.

Köszönettel Sári Izabella

Share

2011 ELÖZETES ENERGIANAPTÁRA

2011 ELÖZETES ENERGIANAPTÁRA

Írta: Fény Hírnökei
2010. december 22. szerda, 12:37

2011.

A RÉGI VILÁG UTOLSÓ ÉVE

AZ ARANYKORBA VEZETÖ HÍD KÖZEPÉN

HATALMAS NAPKITÖRÉSEK

KRISTÁLYCSILLAG GYERMEKEK ÉRKEZÉSE

Delfin energia átalakító ereje

A világ pénzügyi rendszere a határon táncol

A Dráma Éve/de nem nekünk

A Földet manipuláló hatalommal bírók végét jelenti, ÚJ ENERGIASZABVÁNY ÉRKEZIK

ISTENI FÉNY BONTAKOZIK KI AHOGY A FÖLD MEGNYÍTJA ÖNMAGÁT

A Maja Univerzális/Egyetemes hullámzás elkezdödik: az utolsó  beteljesítö 9. maja idövonal: A MAJA NAPTÁR BEFEJEZÖ DÁTUMA

11-11-11

a szentháromság kristályenergiájának letöltödése a Föld kristálymezejébe és a 144-es kristályhálójába

A leszármazási ágak/biológiai családok ciklusának befejezödése

EGY ÚJ KOZMIKUS KORSZAK VESZI KEZDETÉT

Energianaptár elözetes a 2011-es gyönyörü év elé.

Az összes fényhozónak, ébredönek, na és a hétalvóknak is. Lelketek Karácsonyára.

Fényegység bennetek és veletek.

És ez így Van.

Nász János és a Fény Hírnökei által.

„Most a leghatalmasabb Kozmikus Valóság az ami a Földön van!!!

(Steve Rother/Lightworkers group)

„Tudjátok amikor a szenteste kibontjátok az ajándékotokat, rá fogtok döbbenni, hogy a legcsodálatosabb ajándék, amit kaphattok, az Ti Vagytok Magatoknak.!!!”

(R. Mester)

2010. December 21 – Mega Erejü Napforduló – Telihold – Teljes Holdfogyatkozás – A Platina Sugár Energiája

2010.

2010. 12/21 és 2012. 12/21 között gyakorolhatjuk a saját gondolattal való teremtéseinket.

Gillian MacBeth-Louthan – www.thequantumawakening.com

December 2010.21.- teliholdas holdfogyatkozással érkezik el a napforduló. Egy kis ízelítöt a mi jön a következö évben! Hatalmas tudatosság robbanást engedélyezö magas frekvenciájú fényenergia áramlik be a bolygóra, amely átvezet 2011. január 4. napfogyatkozáshoz. Egy nagyon erös, de hihetetlenül jóindulatú energia.

2010. VÉGÉRE-2.304.000 TELJESEN AKTÍV ALKIMISTA FÉNYMUNKÁS

.A tudatosság e körei áthatják egymást, mert a célunk 2010 végére 2.304.000 teljesen aktív Alkimista. Ti vagytok a kulcs-összetevöi ennek megvalósításában. Az Arany Korba való belépés megköveteli az Alkímia Tudatosságot, és ez az ajándék az, amit megkapsz, amikor a Zéró Pontnál összevegyülsz az Ikerpároddal.

(KT:12:12)

2010. VÉGÉIG

Megtörténik a Shasta-hegy éterikus környezetében, hogy a Lemuria Fény kristályváros alászáll, ahol a Szövetség Temploma is áll, számos fizikai kifejezésében és sokan képesek leszünk meglátni és belépni oda, akik spirituális fejl?désük kapcsán össze kívánják illeszteni velük a vibrációjukat

(Ahnamar: Shasta-hegy, a Szövetség Templomának építöje)

2010 VÉGÉIG – KRITIKUS TÖMEG ELÉRÉSE, AKIK MAGUKBAN HORDOZZÁK AZ 5. DIMENZIÓS SZINTJÜKET

2011-ig lesz elég ember, akik elérik az 5. dimenziós szintjüket.

Sokan mennek el a bolygóról most a fiatalok és az öregek közül is, hogy a 3. DNS nyitott szálas csecsmöként térjenek vissza és 2030 körül EGY HATALMAS TUDATOSSÁGI UGRÁSBAN VEGYENEK RÉSZT.

(M: feltételezhetöen, amikor az Új Föld lelki bolygója és a régi, de átalakult Föld egyesülni fog)

(NibiruanCouncil:2009.jún)

2010-2011.-TIBET

Tibet meg fogja ismerni a felszabadulást 2010-2011 körül, és remélhetöleg még hamarabb is.

Nemsokára lesz sok pusztulás Kínában és a vezetöség is bajban lesz, és nem lesznek érdekeltek többé  Tibet uralásában. Akkor Tibet végül szabaddá  válik, és képes lesz rá, hogy megossza tudásának és bölcsességének értékeit a világgal.

(Adama:2006)

2010-2011

Ürbéli testvéreink Tömeges landolása és a Belsö Föld lakóival való intenzív kapcsolat

Adama:2006/1

2010-2011-2012: AZ 5.-8. FELEMELKEDÉSI HULLÁM AKTIVÁLÁSA/KUTHUMI AGRIPPA

Nem gyözöm eléggé hangsúlyozni ezeknek az idöknek a fontosságát és amikor az a híd felépül, ami mentén átcsúszunk a 2010-es évböl a 2011-esbe, Kuthumi–Agrippa, tízezer szoláris szoláris arkangyallal és az eredeti ösi Kozmikus Törvények Isteneivel és Istennöivel az oldalán aktiválni fogja az Ötödik, a Hatodik, a Hetedik és Nyolcadik Felemelkedési Hullámot. Ezek az átjárók újból Egyiptomban rögzülnek le, továbbá Izraelben és Jordániában és arra kértük ezt a csatornát, hogy biztosítsa, hogy egy csoport összejöjjön, újból egyesüljön lelkek és szellemek családjaként, hogy testi csatornaként szolgáljanak ennek a hídnak a létrejöttében.

Az a négy Felemelkedési Kapu, ami Felemelkedési Hullámként jelenik meg, a folyékony szeretet legnagyobb áramlásaként jön létre, amihez valaha szerencsétek volt. Ez lesz az a leginkább intenzív év, ami az emberiség kollektív testét kitisztítja, ezáltal az átjáróban a Tizenkettedik Világhoz, amivé a 2012-es év válik, a lehetö legnagyobb számú lélek lesz abban a helyzetben, hogy kihasználja ezt az energiát és manifesztálja az álom megvalósításának új ciklusát, a szellem mozgásának megértését, hogy valamennyien megbecsülhessétek a sorsotokat. A változásnak ezek a rendszerei válnak a folyékony teremtéssé, a kreatív társ-teremtés hatalmává, ekkor emelkedik fel a szív elméje és a határvonal az én és mások között felsejlik. Ez a meghatározás lehetövé teszi, hogy megértsétek a duális dimenziókat, felfedezzétek békétek palotáját és megtapasztaljátok a mindenható isteni házasságot, amikor minden lélek sorsa az igazság dinamikájának a megértéshez vezet és ahogy a múlt és jelen komfort zónáinak illúziói megfosztották a lelkeket szabadságuktól.

(KT:091212)

2010-2012

A szeretet egy tiszta energia, amely a lélekböl jön. Ha mi a szeretet vibrációját adjuk a Földnek, ez tiszta energiává alakul át és a Föld többlet energiaként fogja megkapni, és ez hozzájárul ahhoz, hogy a változások hamarabb és nagyobb csapások nélkül menjenek végbe.

2010 VÉGÉRE SOK GYERMEK TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSA HIRTELEN MEGVÁLTOZIK

2010-2012- 2013.- Lightworker/Group

Itt jön egy egy változás!
Várj…
A
következö három-négy év ráadásul hatalmas változásokat fog hozni, minden személynek ennek a bolygónak és a 2012-es büvös dátum után, melytöl te annyira sokat vársz.
Integrálni ezek közül az új energiák közül mindegyiket, neked óriási mennyiségü változással és átdolgozással fog járni. Amiröl legnagyobb részben beszélünk ma, a mágneses energiának is benne kell lennie , mert közvetlen befolyása van az érzelmi világodra.
Amikor a bolygó mágnesessége szilárd, az érzelmeid is szilárdak maradhatnak.
Ha Neked átlagos érzelmi energiád van testalkatodhoz illöen.
Ahogy az a mezö elkezd változni, és naponta ingadozik, a saját érzelmi stabilitásod úgy tünik, hogy kibillen valamilyen irányba, és nehézségeid lehetnek, hogy megtaláld a központodat és az alapodat. Ez különösen 2012-ben nagyon láthatóvá fog válni.

(Group:201005)

2010-2012 KÖZÖTT – SAINT GERMAIN

BETELJESEDIK AZ ARANYKORBA VEZETö HÍD FELÉPÍTÉSE

2012. december 21.-ig az emberiség lelkének teljes tudatának rezgése át kell, hogy haladjon a hídon, megérkezve az 5. Dimenzióba.

(SG-HL17)

2010-2012 KÖZÖTT-ELÉRJÜK A KRITIKUS MÉRTÉKET,

meglepö dolgok történnek majd, és mi Fénymunkások vagyunk ennek a folyamatnak az elöfutárai

(K:4:5)

2010.-2012. KÖZÖTT– KRYONÚJ ENERGIASZABVÁNY

A FÉNY EMBEREKNEK SZÓL.

AZ UNIVERZUM ÚJ MEGÉRTÉSÉT HOZZA, MELYNEK MINDENKI RÉSZESE LESZ

A SZERETET, ÖRÖM, SZABADSÁG MEGÉRTÉSÉNEK KORA LESZ

Új létezési állapot, melyben megsz?nnek a nemzeteket elválasztó határok, és a különféle nemzetek egyesülnek

A Földet manipuláló  hatalommal bírók végét jelenti, mert ?k eddig mások energiájával táplálkoztak: ÚJ ENERGIASZABVÁNY ÉRKEZIK: 2010-2012 KÖZÖTT.

(K:05.09.07)

2010-2012. DELFIN ENERGIA/DELFIN MATRIX – MIHÁLY ARK/CELIA FENN

2012. felé a Delfin energia átalakító ereje fog segíteni, a Delfin Mátrixot és az Új Föld Új központját hangolja össze.
Ahogy a szeretet felé mozgunk, begyógyítja a régi sebeket, a kollektív pszichét, a félelmeket a megsemmisüléstöl semlegesíti.

ISTENI FÉNY BONTAKOZIK KI AHOGY A FÖLD MEGNYÍTJA ÖNMAGÁT. A 2012-RöL SZÓLÓ KATASZTRÓFATERMÉKEK, FILMEK ÉS KÖNYVEK ÉS PRÓFÉCIÁK IS E GYÓGYÍTÁS ALÁ ESNEK. A SZÖRNYÜ JÓSLATOK NEM FOGNAK BEKÖVETKEZNI.

AZ ÚJ FÖLDRE VALÓ ÁTMENÉS KÖNNYEDÉN DE SZÁNDÉKUNK SZERINT TÖRTÉNIK, NAGYOBB KATASZTRÓFA ÉS SZENVEDÉS NÉLKÜL.

CSAK A MÚLTAT KELL ELENGEDNI ÉS ÖRÖMMEL JELENLÉTBEN LENNI, NEM KELL TÖBB

(MARK/CF:2010MÁJUS)

2010-2012-2015 – KUTHUMI – az emberiség a legnagyobb valaha volt változásában

A 2010-es évt?l kezdve 2015-ig valamennyien tanúi lesztek az emberiség szívét, elméjét, testét és szellemét  ért legnagyobb változásoknak. Amikor 2012 hajnala felvirrad, leg-kiváltképpen amikor megnyílik a megjósolt úgynevezett világvége kapuja, akkor fel fogtok ébredni és meglátjátok, hogy a világ még mindig létezik, ráébredtek, hogy minden úgy van, ahogy azt elözö nap hagytátok, viszont ez a pont fogja jelölni az energia, a fény, a szeretet dimenzió átjáróinak a megnyílását és egy olyan lehetöséget, ami soha azel?tt nem volt lehetséges az emberiség számára, hogy így egyben csaphasson le rá, ahogy ezt követ?en. Ez jelöli a növekedés és a megvilágosodás egy ciklusának a végét és jelzi az emberiség legnagyobb átalakulásának a kezdetét a mindenkori létezésben.

Jelen pillanatban hozzávetöleg hét milliárd lélek tartózkodik a bolygón, ezért teljes mértékben kihasználjuk a mutatkozó lehetöséget arra, hogy egyesítsük az Anya/Atya Isten mindenható erejét azokkal a lelkekkel, akik a hús végzetének utazását választották. Amikor a lelkek elsajátíthatják a Kozmosz törvényeit és alkalmazhatják azokat az anyagi világban, a húsba zárt testben, akkor rá fogtok jönni, meg fogjátok látni és át fogjátok élni, hogy mennyire fontos most felébredni és meg fogjátok tapasztalni korábban soha nem látott mértékben a mozgásban lévö fény és szeretet hatalmát.

Lehetetlen a bolygón egyidejüleg az összes lélek teljes megvilágosodása, ilyen szintü fény abszolúte mindent eltörölne. Ez egy másik oka annak, amiért mindannyiótoknak lépésröl lépésre kell haladnia saját személyes utazásán. Néhányotok úgy döntött, hogy aláereszkedik a dolgok legmélyére, hogy gyors iramban vág neki a fény, az igazság és a megvilágosodás hatalmas tengerének. Viszont az emlékeitek miatt egyszerüen csak lelkekként, csupán lelki szinten lettetek erre felkészítve és azon tény amiatt, hogy a Kozmikus Törvény ismerete és igazsága mélyen bennetek található.

Ezek a Kozmikus Törvények beleszövödnek egy felséges kristály rácsba, ami a megvilágosodás szövedékét képezi és ami biztosítani fogja, hogy annyi lélek szabaduljon meg, amennyi csak lehetséges. A lelkek, akik így megszabadulnak, olyan lelkek, akik készek magukhoz ragadni utazásuk következö szintjét, minden olyan lélek, akiben megvan a legcsekélyebb, leheletnyi vágyakozás arra, hogy megismerje önmagát, meg fogja találni az ajtót és a kulcsot, ami ezt az ajtót nyitja, ezért mindössze annyi a kívánalmunk ezzel a csatornával szemben, hogy a neki átadott tervezeteink és a szakrális lélek kaland utazások formáját öltött projektek testesítsék meg a Kozmikus Törvényeket!

Most pedig valamennyien megkapjátok a lehetöséget, hogy megértsétek annak hatalmát, akik vagytok, az isteni lenyomatot, amiböl létrejöttetek. Minden alkalommal, amikor megértitek a Kozmikus Törvény energiáit és ahogy az életnek ezek a mennyei tényei integrálódnak, az segíthet túllépnetek a félelmen, a reménytelenségen és kilátástalanságon, hogy felismerhessétek magatokban az isteni esszencia szikráját.

2010-töl 2012-ig terjed az az idöszak, amikor a legtöbbet tanultok a Kozmikus Törvényröl. Arra fogunk összpontosítani, hogy felfedjük elöttetek ezeknek a törvényeknek az igazságait, hogy túlléphessetek régi félreinformált világotok paradigmáin. Az egyik legfontosabb lépés magatok jobb megértésében annak felismerése, ahogy az ösapák büne rátok szállt (ezt nevezzük az ösi tisztogatásnak).

A genetikai felépítésetekben tárolt lenyomatok gyógyításával nemcsak hogy szabadon engeditek az ösök szellemét, de saját szellemeteket is szabadon engeditek és megszabadítjátok az összes jövendö generációt attól a szenvedéstöl, amit ti éltetek át. Ti fejezitek be teljes leszármazási ágatok ciklusát.

Ez az egyik oka, amiért elöhívjuk a szülöket, a nagyszülöket, a gyermekek nevelöit és védelmezöit és arra kérünk benneteket, hogy vigyétek el ezeket a gyermekeket világszerte a szent pontokra, hogy ök is részesei lehessenek ezeknek az eröteljes energia integrálásoknak. Biztosítsátok nekik ugyanazokat a lehetöségeket, melyeket ti is megkaptatok, hogy növekedhessenek és megvilágosodhassanak! A modern világ gyermekei nagyon nyitottak, rendkívül intelligensek és igazán következetesek, de azért azt soha ne feledjétek, hogy ök is hordozzák ösapáik büneit, azoknak a lenyomatait, akik elöttük járták az utat!

Engedélyt kaptunk rá, hogy felszabadítsuk az ö lelküket is, hogy felgyorsítsuk a fiatalok utazását, hogy ök is hatalmukba léphessenek már egy sokkal fiatalabb korban.

A mi célunk, szerepünk és mennyei küldetésünk az, hogy segítsük mindannyiótokat a planetáris gyógyítás és a Fénymunkások kollektív csapataként ebbéli célotok elérésében.

(KT:091212)

www.espavo.hu

2011. – HATALMAS NAPKITÖRÉSEK VÁRHATÓAK/ KIRAEL

KÉRDÉS: A tudósok a napkitörések tevékenységének tet?zését várják 2011-ben. Hogyan hatnak egymásra a napkitörések és a fotonenergia?

KIRAEL: Amikor napkitörések történnek, robbanásnak tünnek. Olyan messze hatolnak, amennyire tudnak – legalább 160 kilométerre eltávolodva a Naptól – majd utána kifogynak a gázból, és elégnek. Minden alkalommal, amikor kilövell egy napkitörés, távolabbra jut el, mint az elötte lévö, a Nap gázait magával vonva. A fotonenergia behatol, és visszalendíti ezt az energiát a Napba, megtöltve azt a lyukat, melyet a kitörés hagyott maga után. A fotonenergia nem ég el, még a Nap légkörében sem.

Megállíthatnátok ezeket a napkitöréseket, melyeknek meghatározott hatása van Földi síkotokra. A hatás nem olyan nagy, melyet érezhetnétek itt a Föld síkján, azonban a Föld síkját körülvevö energiára hatnak ezek a kitörések, és nem jó módon. Néhány ember elkezd figyelmet fordítani ezekre a napkitörésekre, és ez hoz változást számotokra. Építhettek fotonenergiát a Föld köré, hogy lecsökkentsétek a napkitörések hatását. Amikor prána lélegzetet vesztek, és befújjátok a fotont a légkörbe, hatást gyakoroltok a napkitörések tevékenységére. Az imádság és a meditáció is segít.

A fotonenergia hathatós szerepe a Nagy Változás során

© Kahu Fred Sterling

Contact: Lightways Publishing,

3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA

Lightways@Kirael.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; www.Kirael.com

Tel: + 808 952-0880

A magyar nyelv? fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

2011. Hatalmas Napszélviharok a Földön, melyek hatással lesznek az információs hálózatokra.

2011. MERKABA-AKTIVIZÁCIÓK

Az 5D bizonyos mértékben már belelóg a 3 D-be. A Pránatest áthangolása, hogy képesek legyünk fénytestünkbe maradni.

(Átlényegülések I.)

2011-BEN ET KAPCSOLATOK

AZ EMBERISÉGNEK NAGY KIHÍVÁSOK ELÉ KELL MAJD ÁLLNIA

2008. Okt. 14 arról szól, hogy kaptunk egy ajándékot, ennek a lehetöségnek a tudását.

A galaktikus összeállás (szinkronizáció) elötti évben: 2011-ben az emberiségnek nagy kihívások elé  kell majd állnia, többek között az ET kapcsolatok ügyében is.

A felemelkedés a világos és a sötét integrációja akkor majd azt fogja jelenti, hogy az emberiség visszakérheti elveszített tudását. Rá fog döbbeni arra, hogy a sötétség volt a nagy tanító, és az mindig a fényt szolgálja/szolgálta.

(Nibiru Council)

2011. KRISTÁLYCSILLAG GYERMEKEK ÉRKEZÉSE/KUTHUMI

Sokatok számára sok minden meg fog változni az életében, néhányan máshová költöztök, mások teljesen megváltoztatják a hivatásuk irányulását, lesz aki nekiáll nagyon eröteljes mély kapcsolatok kiépítésének, megint mások testi értelemben életet adnak a kristály csillag lényeknek, akik érkezése 2011-et követöen várható. Ezek a bizonyos gyermekek, akik meg fognak születni, a DNS-ükben hordozzák a kulcsokat az emberiség magasabb fejlödéséhez és ?k hozzák majd magukkal a fény mindenható sugarait és amir?l már korábban meséltem.

Mindannyiótoknak fontos megértenie, hogy célotok a Földön nem merül ki abban, hogy emberi lényként foglaltok helyet, oxigént használtok és elszenesedett lábnyomot hagytok a Földön, ennél azért sokkal többr?l van szó. Mindannyian egyben kódok is vagytok, ami támogatja a hitelesség szent geometriai mintáinak újjászületését. Az a mód, ahogy ezek a geometriai minták visszatérnek a természet esszenciájához, az, ha hitelesen éltek. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy az életeteket igazságosan, becsületesen élitek és nem arról beszélek, hogy becsületesen elvégzitek a napi teend?iteket vagy igazat mondotok másoknak, ez arról szól, hogy igazak mondtok magatoknak, becsületesek vagytok magatokkal szemben, mivel mennél inkább figyelmen kívül hagyjátok magatokban a belülröl feszegetö tényezöket, annál inkább megtagadjátok magatoktól azt az életet, amiért könyörögtetek, hogy élhessétek, és bármennyire egyszerüen hangzik is, a legtöbb ember kínzóan nehéznek találja ezt alkalmazni a negatív érzelmek miatt, melyek uralják a döntéseiket, a gondolataikat és a tetteiket.

Sokatok számára sok minden meg fog változni az életében, néhányan máshová költöztök, mások teljesen megváltoztatják a hivatásuk irányulását, lesz aki nekiáll nagyon eröteljes mély kapcsolatok kiépítésének, megint mások testi értelemben életet adnak a kristály csillag lényeknek, akik érkezése 2011-et követöen várható. Ezek a bizonyos gyermekek, akik meg fognak születni, a DNS-ükben hordozzák a kulcsokat az emberiség magasabb fejlödéséhez és ök hozzák majd magukkal a fény mindenható sugarait és amiröl már korábban meséltem.

(KTLEV:114-120)

2011. Callemann  szerint csúcspontjára jut a 9 alvilág/idövonal a 20 hatványai szerint. (BHC2:139)

2011. – A DRÁMA ÉVE /SAINT GERMAIN

Többet is fogunk majd még err?l beszélni, de 2011 és 2012 nagyon kaotikus id?szak lesz a Földön

Ez az idöszak szerfelett kaotikus lesz, és beszélünk már nektek erröl egy jó  ideje. Azért, mert ez nagyon könnyü – nézzétek csak meg, hogy ti magatok miken mentetek keresztül ebben az életetekben, vagy esetleg az elmúlt pár életeitek során, és most a Föld is ugyanezen fog keresztül menni. Titeket követ. Ti vagytok a tudatosság divat diktátorai. Igen. Ti vagytok azok, akik alapvetöen kikövezitek az utat az utánatok jöv?k számára.

A világ pénzügyi rendszere a határon táncol! És itt most nem összeesküvésröl beszélek. Nem drámáról vagy félelemröl beszélek. Igazából ünnepelnetek kellene! Ez az egész mindössze egy vékonyka szalmaszálon lóg. Csak figyeljétek, mit tesznek a kormányok napról napra, csak hogy valahogy m?ködésben tudják ezt tartani! Ez az egész egy szalmaszálon függeszkedik. Ez a jó hír! És ez akkora káoszt és stresszt okoz azok számára, akik a világ pénzügyeit irányítják, hogy már belefáradnak ebbe az egészbe. Belefáradnak abba, hogy mindössze egy vékony kis szál tartja az egészet. Tudjátok milyen ez? Nektek ezt tudnotok kellene! Tényleg tenni készülnek valamit. És ez nagyon sok embert fel fog bosszantani, akik azt állítják, hogy ez egy összeesküvés, vagy hogy a földönkívüliek vagy a Habsburgok vagy a Rockefellerek vagy akárkik átveszik a hatalmat. De nem erröl van szó. Nem erröl van szó!

Elmondom én nektek! Egyetlen egy kormány, család vagy családi csoport sem irányíthatja többé a világ pénzügyeit! Ez túlságosan is összezavar mindent. Ez túl sokrétü! Túl hatalmas! Ma már az nem lehetséges, hogy egyetlen kis csoport…két-háromszáz évvel ezelött ez lehetséges volt, de ugyan már! Többé már nem az!

Tehát a pénzügyek egészen új módjai kerülnek kialakításra a világban, és a böség teljesen új megértése fog teret hódítani. Egy nap valakinél ez kivilágosodik, majd híres lesz, bekerül a TV-be és azt mondja majd: -„A világ rengeteg, mindenki számára elegendö eröforrással rendelkezik, és még így is tízszer ennyi fog maradni a páncélteremben.” Rengeteg ennivaló van. Minden nap kidobják az ételt. Rengeteg földterület van, ahol meg lehet termelni az élelmet. A mez?gazdaság elképeszt? technológia birtokosa, ami egy fiókban hever. Hogy miért? Mert anyagilag nincs semmi értelme, mert már így is rengeteg az élelmiszer. Ez rossz elosztás és rossz politika.

Apropó, a világ pénzügyi rendszerei kapcsán: – nem a kormányok vagy a bankok fogják ezt helyrehozni. Hanem……(valaki azt mondja: „Mi.”) Igen, mert a tudatosságotok, az életerö energiátok belemegy az üzletbe. Az üzletekbe. Az üzletek azok, akik a legnagyobb beruházást végezték ennek az egésznek az összetartása kapcsán. Ök azok, akik lényegében csinálnak valamit. Egy bizonyos szinten azokkal a potenciálokkal dolgoznak, amiket ti segítettetek behozni, és most elkezdenek ebbe beletapintani. Az üzletek lesznek azok, amik összejönnek egymással.

Az üzlet nem háborúzik. Észrevettétek?

Az üzlet is változni fog. A versengésnek ez az egész elképzelése érdekes volt ugyan, de mi a helyzet az együttmüködés tekintetében? Ez az, ami be fog következni a világban.

Ami nagyon fontos kivétel nélkül mindannyiótok számára, hogy emlékezzetek a biztonságos teretekre, a saját isteniségetekre, és arra, hogyan tudtok életet lehelni az életetekbe. Emlékezzetek miért is vagytok itt – hogy potenciálokat teremtsetek az új világ számára. Hogy potenciálokat teremtsetek az Új Világ számára.

Ez itt most egy sarkalatos pont, különösen az elkövetkezendö hetek során, ahogy az energiák mozognak és változnak. A következö pár hét, egészen január 5-ig egy sarkalatos idöszak. Azt hiszem azt is lehetne mondani, hogy ez egy választási, szavazási id?szak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyszerre csak mindannyian elkezdtek majd eltünedezni, ugyanakkor viszont beállíthatjátok az ehhez szükséges folyamatot. És egy páran már most elmélkedtek a távozásotok módján.

Namost, hogyan is mondhatom most ezt nektek, mikor azt is elmondtam, hogy 2011 és 2012 teljes káosz lesz? Nézzétek csak meg a saját életeteket! Nézzétek csak meg, min is mentetek keresztül. Nézzétek meg, mi mindent le kellett bontanotok, szét kellett szerelnetek és el kellett engednetek!

Akkor hogyan tudjátok kezelni mindezt a káoszt, ami itt történni fog? A Földön beköszönt? káosz fényében az elmúlt pár év pehelysúlyúnak fog tünni, és ez teljesen helyénvaló. Hogyan fogod ezt kezelni? Úgy, hogy magadba lélegzed. Pontosan úgy, ahogy életet lehelsz az életbe, belélegzed azt a káoszt – félelem nélkül, anélkül, hogy azon aggódnál, hogy akkor ez most vajon károsítani fogja-e a rendszereidet, a szellemedet, a TudatTestedet. Megeszed azt. Magadba iszod azt, pontosan úgy, mintha egy üveg mérget innál meg, tudván, hogy az mindössze energia, és egyszer?en át fog alakulni. Belélegzed, és akkor az szolgál téged. Tényleg szolgál.

2011 – a dráma éve lesz. Akkor ezt most rögtön lélegezzük magunkba! Lélegezzük ezt be bátran és félelem nélkül! Az anyagi problémák – a szó szoros értelmében városok, és talán országok is össze fognak omlani, mert csödbe mennek. Ó, nem! Ó, igen! A szó szoros értelmében háborúk robbannak majd ki a lehetö legváratlanabb és legszokatlanabb helyeken jövöre. Lélegezzük ezt be! Ez azt jelenti, hogy ezt neked jóvá kell hagynod? Nem, ez azt jelenti, hogy te ezt megérted. Ez csupáncsak energia. A folyamat természetes része. Ahogy belélegzed mindezt, emlékezz te magad min mentél keresztül, és emlékezz, hogy minden jól alakult. Emlékezz, hogy minden jól alakult. Azért vagy itt, hogy elmondd a történetet. A jó részét is.

Lélegezd be! Lélegezzük most be az elöttünk álló két év káoszát! Próbálj meg nem elfutni elöle! Ne próbáld ezt meggyógyítani! Ne próbálj tanácsadásokkal szolgálni! Ahogy ezt Tóbiás mondaná – Semmi tanácsadás. Lélegezzük ezt be! Emlékezz, miröl is beszéltünk. A káosz csak energia. Tulajdonképpen a káosz csodálatos. Az elme látja ezt káosznak, mert nem követi a régi mintákat, ezért az elme megpróbálja azt elutasítani vagy pedig rendbehozni. Az Új Energiás ember, a Shaumbra megérti, hogy a káosz a szépség. Mozgásban lévö energia. Energia, ami keresi a megfelelö új potenciált. A káosz gyakran beragadt, megrekedt energia, ami lázad, mert többé már nem akar beragadva lenni, és megpróbálja megtalálni a megfelelö új potenciált.

(www.shaumbra.wire.hu)

SG:2010:5

2011. JANUÁR 4 – ÉN – RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS

2011. JANUÁR 4-ÉN, kedden, magyar idö szerint reggel 8 és 11 óra között nagyfokú, közel 80%-os részleges napfogyatkozás látványában gyönyörködhetünk. Európa mellet Észak-Afrika, a Közel-kelet és Közép-Ázsia lakosai láthatnak kisebb-nagyobb fokú részleges napfogyatkozást. A fogyatkozás maximumában a holdárnyék széle a Föld felszíne felett halad el. Remélhetöleg az idöjárás kegyes lesz, hiszen elég régen láthattunk felhöktöl háborítatlanul napfogyatkozást Magyarországról.

A fogyatkozás során a Nap a Nyilas csillagkép közepén tartózkodik, a holdpálya felszálló  csomópontja közelében.

http://saros139.csillagaszat.hu/eclipse/

2011. JANUÁR 23. A JUPITER ÁTLÉP A KOSBA

2011: FEBRUÁR 4. – 10MILLIÓSZOROS NAPOK:

2011. FEBRUÁR 11. – MAJA EGYTEMES/UNIVERZÁLIS CIKLUS 13 MENNYORSZÁGA

2011. FEBRUÁR 11. – 2011. OKTÓBER 28. UNIVERZÁLIS ALVILÁG

260 NAPOS, MINT A Tzolkin. Ebben az alsó világban töltödik le, nap, mint nap, mind a 9 alsó világ energiája a 360/260-as rezonancia révén. A teremtés 9 frekvenciája egyszerre halad felfelé, és hatására 20 szorosára/kitevöjében gyorsul az idö. Egyszerre terjednek ki, nem adódnak össze, összekuszálják a lineáris idö fogalmát. És 2011-ben egyszerre érkeznek meg az evolúció különbözö szegmensei.

A pszichikus képességek elötérbe kerülnek, hasonlóan a regionális alvilághoz (102.000 évvel ezelötti induló idövonal).

KOZMIKUS TUDAT EVOLÚCIÓJA INDUL

IDÖTLENSÉG –  A LINEÁRIS IDÖ ÖSSZEOMLÁSA

NINCSENEK KORLÁTOZÓ  GONDOLATMINTÁK

NINCSENEK SZERVEZÖDÉSI HATÁROK

(BHC2: 64, 70-72, 125)

2011. UNIVERZÁLIS/EGYETEMES ALVILÁG/IDÖVONAL – RÁHANGOLÓDUNK A GALAKTIKÁRA –UNIVERZIÁLIS SZINKRONIZÁCIÓ

A 9. azaz beteljesítö  maja idövonal. 260 napos, 13 részes ciklus.
a Teljes agyat igénylö tudat használatával tér vissza a Földre. (3 ilyen id?vonal van a 9-b?l: sejtes. 16,4 milliárd év, regionális: 102.000 év, és a 260 napos.

De megerösítjük a nemzeti, planetáris alvilágok során megszerzett tudást is, ezeket ekkor integráljuk, egységesítjük.

(BHC2:103)

2011. FEBRUÁR11. – MÁRCIUS 2. – MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

1. NAPPAL – 1. SZÁMÚ MENNYORSZÁG:

Téma: A vetés, magvetés

Irányítója: a tüz  és az idö istene;

2011. MÁRCIUS 3 – MÁRCIUS 22. MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

1. ÉJSZAKA – 2. SZÁMÚ MENNYORSZÁG:

Téma: Az új energia belsö asszimilációja

Irányítója: a Föld istene;

2011. MÁRCIUS 8. –

A valóságban elsöprö jelentöségü bizonyítékaink vannak, hogy a Maya Naptár, a tudatváltások sorrendjét írja le, amit még magasabb gyakorisággal fogunk megtapasztalni 2010. július. 17. után, és még kifejezettebben a tényleges Egyetemes Hullámmozgás 2011. március. 8-i kezdete után. Csak 2011. október. 28-án fejezödnek be a váltások, és az egység tudatosság állandósul, ami egy ezredéves béke alapját fogja szolgáltatni.  Ez a rezgésszám növekedés, történetesen, azt is megmagyarázza, hogy milyen hatalmas nagyjavításon mennek keresztül az összes uralkodási rendszerek és milyen rövid idöszak alatt. Az én ajánlásom, az erkölcsös életen és igazmondáson túl, hogy tanuljunk meg élni a kilencedik szint áramlásával  (http://bit.ly/WWjiG). Maradj a folyó közepén és összpontosíts az új világ megtestesülésére.

Carl Johan Calleman

2011. MÁRCIUS 13. URÁNUSZ BELÉP A KOSBA

2011. MÁRCIUS 13. URÁNUSZ MEGNYÍTJA A 9. MAJA ALVILÁGOT

Március 13-án 2011 Uránusz megy vissza a Kosba hét évre, és március 2011-ben megnyitja a kilencedik és egyben utolsó, az  Univerzális/Egyetemes Alvilágot.

Calleman szerint ez az utolsó  Alvilág nem február 11-én, hanem március 8-án nyílik meg. [See www.Calleman.com for reasons why Calleman has now declared that the opening of the Universal is March 8, not February 11, 2011.]

2011. MÁRCIUS 20-21. – NAPÉJEGYENLÖSÉG 333-as nap

2011. –ES NAPÉJEGYENLÖSÉG 10 Teliholddal felérö erösségü lesz, az év egyik legerösebb energetikai napja, amelyet majd a 111:111 követ

Ezekben a napokban 6. dimenziós frekvenciában fürdik teljesen a Földanya

KRISTÁLYENERGIA LETÖLTÉS 90% MER KA NA

2011. MÁRCIUS 23 – 2011. ÁPRILIS 11. – MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

2. NAPPAL – 3. SZÁMÚ MENNYORSZÁG:

Téma: Csírázás

Irányítója: a víz istene;

2011. ÁPRILIS 4. NEPTUNUSZ HALAKBA LÉP

2011. ÁPRILIS  4. – MEGÜNNEPELJÜK A MEGVILÁGOSODOTTAK MÁTRIXA ERÖSÖDÉSÉT

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen. Ez is része a Földanya bolygója rácsai újrarendez?désének, ezért ha arra kérnek benneteket vagy arra éreztek késztetést, hogy költözzetek egy teljesen más földrajzi helyre, akkor az azért van, mert újjászövitek a szent rácsokat, átalakítjátok azokat a szövedékeket, melyek megalkotják a fény új világának új alapját, ezért ünnepeljük most ezt a mesés idöszakot valamennyiötökkel, köszönjük mindannyiótoknak, hogy összejöttetek ezen a ponton és meghallgatjátok a szavainkat és a következö tíz év minden április 4-éjén megünnepeljük a Megvilágosodottak Mátrixa erösödését és a következö két év minden hónapjának negyedikéjén a Földanya teste energiáinak erösödését. Minden olyan helyszín, amit felkeresnek azok, akik örzik ezeket az energiákat, az felerösíti a fényt és azok szándékát, akik nagy számban gyülnek össze, hogy beindítsák a bukást követö nagy felemelkedést.

(KT:20100404)

2011. ÁPRILIS 12 – MÁJUS 1. – MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

2. ÉJSZAKA – 4. MENNYORSZÁG:

Téma: Ellenállás az új energiával szemben

Irányítója a nap istene és a harcosok istene;

2011.  ÁPRILIS 27. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

(legközelebb a Plejádokhoz)

2011. MÁJUS

Az elsö  valóban lakható bolygót az elörejelzések szerint 2011 elsö  felében, májusban fogják megtalálni.

2011. MÁJUS 2 – MÁJUS 21. – MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

3. NAPPAL – 5. MENNYORSZÁG:

Téma: Szárba szökkenés

Irányítója: a szeretet és gyermekszületés istene;

2011 – MÁJUS 17. WESAK: BUDA TELIHOLD

2011: MÁJUS 17. – 10MILLIÓSZOROS NAPOK:

2011. MÁJUS 22 – JÚNIUS 10. – MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

3. ÉJSZAKA – 6. MENNYORSZÁG:

Téma: Asszimiláció  az új hullámmal

Irányítója: a halál istene;

2011. JÚNIUS 1-ÉN – RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS

2011. JÚNIUS 11. – 2011. JÚNIUS 30. -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

4. NAPPAL – 7. MENNYORSZÁG:

Téma: Kiterjedés, sokszorozódás

Irányítója: a kukorica istene és az életben tartás istene;

2011. JÚNIUS 15. – TELJES HOLDFOGYATKOZÁS

2011. JÚNIUS 20-21 – NAPÉJEGYENLÖSÉG/NYÁRI NAPFORDULÓ

2011. JÚLIUS 1 – JÚLIUS 20. -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

4. ÉJSZAKA – 8. MENNYORSZÁG:

Téma: Az új hullám kiterjedése, terjesztése

Irányítója: az esö és a háború istene;

2011: JÚLIUS 5. – 10MILLIÓSZOROS NAPOK:

2011. JÚLIUS 21 – AUGUSZTUS 9. -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

5. NAPPAL – 9. MENNYORSZÁG:

Téma: Rügyezés

Irányítója: a fény istene;

2011. JÚLIUS 27.

SZIRIUSZI KAPU ÉS A MAJA HAAB ÚJ ÉV

2011. AUGUSZTUS 8. – OROSZLÁNKAPU

2011. AUGUSZTUS 10 – AUGUSZTUS 29. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

5. ÉJSZAKA – 10. MENNYORSZÁG:

Téma: Rombolás

Irányítója: a sötétség istene;

2011. (1987.) AUGUSZTUS 16-17. – HARMONIKUS KONVERGENCIA ÉVFORDULÓJA

2011. AUGUSZTUS 30 – SZEPTEMBER 18. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

6. NAPPAL – 11. MENNYORSZÁG:

Téma: Virágzás

Irányítója: a születés istennöje;

2011. SZEPTEMBER 19 – OKTÓBER 8. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

6. ÉJSZAKA – 12. MENNYORSZÁG:

Téma: Finom behangolódás az új prototípusra, az új energiára

Irányítója: a hajnal istene;

2011. OKTÓBER 9. – OKTÓBER 28. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

7. NAPPAL – 13. MENNYORSZÁG: TÉMA: GYÜMÖLCSÉRÉS

Irányítója: a dualitás istene;

A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ  MAJA NAPJA

2011. OKTÓBER 23-24. 2. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

(legtávolabb a Plejádoktól)

Ilyenkor a Plejádokból  érkezö fény energia sokkal magasabb intenzitású, a Föld egyensúlya miatt, mert október vége és november elején hajlamos az emberiség nagyobb kibillenésre. Lásd írott történelem, magyar vonatkozásokkal)

2011.10.28. – A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ MAJA NAPJA

Egy 16,4 milliárd évet felölelö evolúciós ciklus végét jelenti, amely 2011-ben fog kicsúcsosodni, de valójában 2012-ben fog véget érni.

2011. OKTÓBER 28. – KETTÖSSÉG NÉLKÜLI TUDAT ELÉRÉSE

Calleman majanaptár értelmezése szerint a világ emberi közössége el fogja érni a KETTÖSSÉG NÉLKÜLI TUDATOT. Elkezdödik az új valóság végérvényesen testet ölteni, egyszerüen képtelenség lesz nem megvilágosodásban élni.

(DP:261)

2011. OKTÓBER 28./2012.12.21

A MAJA NAPTÁR BETELJESEDÉSE

AZ IDÖ  ÉS GYORSULÁS BETELJESEDÉSE

A maja naptár: idögenerátor a kilencedik dimenzió által mozgatott evolúciós hajtóerö.

Ezek az információk a Fiastyúkról/Plejádok származnak, honnak a maják is. A naptáruk az evolúciós idögyorsulást követi nyomon. Hússzorosan gyorsul minden ciklus.

A beteljesedés idöpontja: 2011. október 28., de a a hosszú  idöszámítás szerint a befejezödése, kritikus asztrológiai hatások alatt. 2012.12.21.

A 9 alvilág/alsó  világ/alászállás ciklusai egyszerre befejezödnek.

1995., A plejádiak a számunkra hozzáférhetö legmagasabb dimenzióba a 9.-be, helyezték el az idöt, hogy 2011-ig gyorsuló 9 alvilág (idövonal) szerint Mi játsszuk le a Galaktikus Központból kipergö ciklusokat.

AZ IDÖT: TZOLKIN-nak, A NAPOK  KALENDÁRIUMÁNAK NEVEZTÉK  EL.

2011-ben a 9. Dimenziós Tzolkin, a 9. alvilággal, azaz 260 napos ciklussal áll össze.

(BHC2:24-25, 135)

2011. 10.28. – A MAJA NAPTÁR BEFEJEZÖ DÁTUMA

Nem 2012.12.21 az eredeti befejezö  dátuma a maja naptárnak, hanem 2011. 10. 28, amikor is minden fontos és lényeges dolog a helyére kerül.

(Ronna Prince: 2009.01.13: Kuthumi-Pallas Athena)

A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ  MAJA NAPJA

2011.10.28. – A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ MAJA NAPJA

Egy 16,4 milliárd évet felölelö evolúciós ciklus végét jelenti, amely 2011-ben fog kicsúcsosodni, de valójában 2012-ben fog véget érni.

2011. OKTÓBER 28. – KETTÖSSÉG NÉLKÜLI TUDAT ELÉRÉSE

Calleman majanaptár  értelmezése szerint a világ emberi közössége el fogja érni a KETTÖSSÉG NÉLKÜLI TUDATOT. Elkezdödik az új valóság végérvényesen testet ölteni, egyszerüen képtelenség lesz nem megvilágosodásban élni.

(DP:261)

2011. 10.28. – A MAJA NAPTÁR BEFEJEZÖ DÁTUMA

Nem 2012.12.21 az eredeti befejezö  dátuma a maja naptárnak, hanem 2011. 10. 28, amikor is minden fontos és lényeges dolog a helyére kerül.

(Ronna Prince: 2009.01.13: Kuthumi-Pallas Athena)

2011. OKTÓBER 28.

Tudván, hogy az egész naptár a tudat fejlödési folyamatában való részvételröl szól, nagy veszély van abban, hogy az emberek azt hiszik, hogy a Maya Naptár csak egyetlen napról szól, amelyben valamilyen esemény történik, legyen ez a kitaláció a „pólusváltás”, „csillagok együttállása”, „X Bolygó”, „világvége” vagy „tudatváltás”.  Ez egy hihetetlenül gyermeteg, végtelenül babonás természetü elképzelés, amely azt hiszi, hogy az új világ csakúgy lehull az égböl az emberekre, anélkül, hogy tevékenyen és tudatosan részvét vennénk az egység tudatához vezetö folyamatokban.  A valóságban elsöprö jelentöségü bizonyítékaink vannak, hogy a Maya Naptár, a tudatváltások sorrendjét írja le, amit még magasabb gyakorisággal fogunk megtapasztalni 2010. július. 17. után, és még kifejezettebben a tényleges Egyetemes Hullámmozgás 2011. március. 8-i kezdete után.  Csak 2011. október. 28-án fejezödnek be a váltások, és az egység tudatosság állandósul, ami egy ezredéves béke alapját fogja szolgáltatni.  Ez a rezgésszám növekedés, történetesen, azt is megmagyarázza, hogy milyen hatalmas nagyjavításon mennek keresztül az összes uralkodási rendszerek és milyen rövid idöszak alatt. Az én ajánlásom, az erkölcsös életen és igazmondáson túl, hogy tanuljunk meg élni a kilencedik szint áramlásával  (http://bit.ly/WWjiG). Maradj a folyó közepén és összpontosíts az új világ megtestesülésére.

2011. (2003.) NOVEMBER 8. – HARMONIKUS KONKORDANCIA ÉVFORDULÓJA

2011: 11:11 – 111:111 = 666

OKTÓBER 28+13 RENDKÍVÜLI NAP = NOVEMBER 11

KRISTÁLYENERGIA LETÖLTÉS: 94%-OS MER KA NA

A 20 pontos Mer Ka Na fénytest kódolás elérhetö. Icosaéder (20 pontos Krisztusi Avatar fénytest) szent geometria alakzattal. A Metatroni kulcsok tanítása alapján, vagy egyéni fókusz és komoly szándéknyilatkozattal, meditáción keresztül letölthetö. A Mer Ka Na Tri rendszer egy optimális müködésével fenntartja az auramezöben a 13-20-33-as áramkört. A Mer Ka Na-val elérhetö a többdimenziós istenségünk.

(Metatroni Kulcsok)

2011.11.11. –  A FÉNY KOMMUNIKÁCIÓ PLATINA KRISTÁLYÁNAK AKTIVÁLÁSA ARKANSASBAN

2011. 11. 11. A FELEMELKEDÉS RÁCSHÁLÓJÁNAK ÚJABB FÁZISA

A Felemelkedés Rácshálója (más néven Fény-Háló) egy újonnan létrejött energiaháló, amely körülveszi Földünket, visszatükrözi és felerösíti tudatosságunk jelenlegi felemelkedettségi szintjét. Ez egy kristály ”fény” mátrix, amely 1992-ben került lehorgonyzásra, 5 évvel a Harmonikus Konvergenciát követöen. Bár már a helyén van és müködik, teljes aktiváltságát 12 fázisban fogja elérni, teljes vibrációs rezgését pedig a 12-12-12-ben, tehát 2012. december 12-én. Az elkövetkezö 12 évben egyedülálló módon elöforduló tripla dátumok (01-01-01-töl 12-12-12-ig) mindegyike numerikus fénykódokat fog hozni, amelyek megnyitják és aktiválják a fényháló 12 fö felületét.

(Metatron-Tyberron)

2011. 11:11:11 – SZENTHÁROMSÁG HARMONIKUS REZGÉSE

DUALITÁS HÁROMSZINT?  KIEGYENLÍT?DÉSE

2011. 11.11 – EGY ÚJ KOZMIKUS KORSZAK VESZI KEZDETÉT

AZ ELS?  KOZMIKUS PILLANAT

11 ÓRA 11 PERCKOR (A 11:11 EGY MESTERSZÁM),AMELY AZ ÚJ KEZDETET JELÖLI, ÉS amelyet még Atlantisz és Lemuria elött jelölték ki erre a célra) sokakat fel fog ébreszteni tudatosságára.

AZ ELSÖ  KOZMIKUS PILLLANAT EKKOR KEZDÖDIK

(DC:38)

2011 11.11 az új dimenzióba lépés befejezödik Solara szerint:1992.01.11-2011.11.11

A legutóbbi 26000 éves  létciklusa lejár a Földnek.

-Más források:2011.12.21;  2011.12.31,  2012.12.12;  2012.12.21 ,2013 02.19. (de mindenképpen)

2011.11.11. – FELEMLKEDÉSRE ÖSZTÖNZÖ HULLÁMZÁS/CSOPORT

Az emberiség meg fogja lovagolni a felemelkedésre ösztönzö hullámzást, amit maga hozottt létre, ez az ösztönzö hullámzás és a csodavárás hozza létre azt az utat, amely a 101010-töl a 121212-ig vezet el.
Arról szól, hogy magunkban lássuk meg és fedezzük fel az Istent.

(Group:201212)

2011.11.11. – METATRON

A Tripla dátum portál lesz a leghatásosabb és egyedülálló nap az évben. Az emberi faj tömegei alkotják meg az emberiség hálóját és horgonyként vannak jelen a kozmikus energia aktiválásában, amely felhalmozódik majd a 144-es kristályrácsban, A 11-11-11 Atlantiszi mesterkristály tovább aktiválja a Multidimenzionális Kommunikáció kezdeti ébredését a Kristály Örvénybe.

2011: NOVEMBER 17. – 10MILLIÓSZOROS NAPOK:

2011. NOVEMBER 25 – RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS

2011. DECEMBER 10. TELJES HOLDFOGYATKOZÁS

2011. DECEMBER 21. TÉLI NAPFORDULÓ

2012. EL?TT – INKA KOPONYA ÉS A PERUI KAPU

Ekkor fogják felfedezni az úgynevezett Inka Kristálykoponyát, amely gyógyulást fog hozni mindenki számára.

Toth hozta el Atlantiszból Peruba.

2012-ben Peru az inka bölcsesség kapuja meg fog nyílni, hogy felszabadítson és sugározza az inka bölcsességet, amelyet Toth hozott ide Atlantisz bukásakor.

(DC:69, DC: 126)

Az eredeti dokumentum www.fényegység-dragonsystem.hu weboldalon található

Share

Kuthumi : 2011 – Az Egység Éve

Kuthumi : 2011 – Az Egység Éve

Reverend Lynette Leckie-Clark csatornázásában

Kuthumi vagyok, békében, az Atya és Minden Ami Van dicsöséges Fényében köszöntelek benneteketet.

E dicsö Fény kérésére osztom meg veletek az érkezö 2011 évre vonatkozó elörelátásokat. Az elöttünk álló év hatalmas spirituális elöre haladást hoz az emberiség számára. Sok-sok lélek fog felébredni azaz ráébredni magasabb küldetésére és fog emlékezni a lélek tudására. Mert, amint a vibráció emelkedik, vele együtt emelkedik a szellem fátyla is. Amint magasabbra emelkedik vibrációtok a Fényben, a tudatosságban, úgy vékonyodik a fátyol amig eléri azt a végsö pontot, ahol beléptek a Lélek Fényébe és egyként áramlatok mindennel ami van, az Univerzum, a Föld és a lélek társaitok vibrációjával. Együtt áramlatok majd az Atya, a Forrás – minden ami van vibrációjával.
Ez igy van és igy lesz.

A Világ Pénz Rendszere

A 2010 év sok katalizáló eseményt hozott elöre a további ébredés elökészületeiben a külsö átalakulások által. A világ egész pénz rendszere – amilyennek ismeritek – meg fog változni. Ezt a változást a kapzsiság és a hatalom vágy hozta, azomban, mi tudatában vagyunk ennek és forditsátok ezt a helyzetet  a magasabb cél felé, ahol már a békét az anyagi szint felett keresitek, amint lélek emlékezetetek ismét újra ébred.  Rá fogtok ébredni, hogy minden amire szükségetek van az bennetek van. Az nem rajtatok kivül van. Soha nem is volt.

Amint már sokszor elmondtam az erre az idökre való felkészülésekben – egyszerüsitsétek le az életeteket minden szempontból. Amint a korrupció elleni harc a nagy vállalatokban intenzivebbé válik, egyre többen fognak becsületért és békéért kiáltani. Sok ország és faj fog egyesülni. Az emberek a városokban egyesülni fognak. Ebben lesz az erötök. A nagy családok ereje. Ez fog elöre vinni benneteket barátaim a gyözelemre. A korrupció és a Föld változásai feletti gyözelemre. Itt az ideje az együttmüködésnek, hogy megosszátok egymással termékeiteket, kerteiteket és tudásotokat. Segitsétek egymást mint ahogy még soha nem tettétek. Az elkülönülés idejének vége. Az összes erötlen alapitvány össze fog omlani.

Tépjétek szét amit szöttetek

Mi mindent szöttetek az életetekbe eddig? Segitettekek egymáson szabadon, úgy ahogy nyitott szivvel képesek vagytok rá? Avagy irigyeltétek felajállani segitségeteket a legalacsonyabb szinten is? Mit mond a szivetek? Milyen lesz ezután az életetek? Mert egyedül a ti tetteitek határozzák meg a jövötöket. Ez eröteljesen nyilvánvalóvá válik ebben az évben. Emlékeztetlek benneteket, hogy két szintröl van szó: a belsö és a külsö szintröl. A belsö szint a szivetek s kapcsolatotok az Atyával a Forrással. Békébem vagytok önmagatokkal?  Látjátok a teremtés csodáját és szépségét? Megbecsülitek önmagatokat és ezáltal másokat is? Ezek nagyon fontos kérdések, amitket fel kell tennetek magatoknak. Most sürgetlek benneteket, hogy szakitsatok idöt rá, és tegyétek fel a kérdést magatoknak!

Ami bennsötökben van az tükrözödik a külsöben. Hogyan tudnátok becsülni másokat, ha önmagatokat sem becsülitek? Hogyan oszthatnátok meg másokkal amitek van amikor a hiány félelmében éltek? Egyeseknél akkora ez a félelem, hogy az hozzá láncolja öket a negativ képzetekhez. Igen, a képzetek. Mert attól rettegtek ami nem történt meg. Rettegtek a jövötöl. A képzeletetekben megalkotott jövötöl. Miért adtok az elme képzelgésének annyi energiát? Az elvesztegetett energia mind.

Minden amire tanitottalak benneteket átadásaimban az arról szólt, hogy felkészitselek benneteket ezekre az idökre. Hogy felkészitselek benneteket az ébredésre és a feljebb lépésre, amit most mindannyiatoknak meg kell tennie fejlödési folyamatotok sikerének érdekében.

Az Egység

2011 a teljes felébredés éve lesz a szivetekben és az elmétekben. Ez az év szétoszlatja félelmeiteket és képzelgéseiteket arról, hogy mi fog vagy mi nem fog történni. Ez az év a születés ideje lesz. Az új tudatosság születéséé. Az új gondolkodás módé.

Itt az ideje, hogy a boldog jövöre összpontositsatok. Itt az ideje, hogy egyszerüsitsétek le az életeteket. Engedjétek el a tartozásaitokat, a zavaros és idejétmúlt érzelmeket. Igen, az élelmiszereitek többségén szavatossági dátum van, igaz-e? És én azt mondom a fájdalom és az aggodalom régi érzései úgyszintén szavatossági dátummal voltak ellátva, és az a végsö dátum 2010 decembere volt!

A Szavatossági Dátumok

Tehát, most eljött az ideje, hogy eldobjátok a régi, bántó emlékeket, mert azok ma már EMLÉKEK CSUPÁN. Itt az ideje kihajigálni öket. Itt az ideje érzelmi testetek  készleteit kitakaritani. Itt az elengedés ideje, hogy szabadok legyetek, a bántó emlékek szavatossági ideje lejárt.

Barátaim, amikor ezeket a dolgokat megteszitek úgy fogjátok érezni magatokat mintha újjá születtetek volna.  Amikor leültök és megkérditek önmagatoktól: békében vagyok önmagammal? Látom az összes teremtmény Szépségét? Megnyitottam a szivem? És hogyha öszintén önmagatokba néztek és teljesen megtisztitjátok érzelmi “szekrényetek”, akkor újjászülettek.  Újjászülettek a Fénybe és a szabadságba. Sürgetlek benneteket, hogy meditáljatok ezen, az segiteni fog, hogy befejezzétek ezt a folyamatot.

A Végsö Pont

Ez vár rátok. Mindannyiatokra. Szabadságban és az új, békés önbizalommal egyesülhettek, tekintet nélkül a külsö körülményekre.  Látjátok, mind az amiröl beszélek az bennetek van. Ez az amit senki el nem vehet töletek. Senki. Ez az igazság. Ettöl a végsö ponttól kezditek teremteni az újat. Az új Fény tudatosságnak adtok életet lényetekben. A Fény veletek marad a lelketekben.

Amikor eltávoztok fizikai testetek a Föld sikján marad. A lelketek pedig tovább halad a Lelki Sik magasabb dimenzióiba.
Az a belsö Fény segit majd bednneteket az átmenetelben és marad Lélek esszenciátokban veletek. Mind az ami az anyagban volt, az felbomlik. Abból semmit sem vihettek magatokkal amikor átmentek. Az a tapasztalat lélek emlékezete marad. De a Fény, a magasabb tudatosság, minden szeretetete az megy veletek a Lélek Sikjára. És ott részesültök nagy ünneplésben. A sikeres inkarnáció ünneplésében, hogy sikeresen hajtottátok végre az Emberiség új Egységét.

Az Egység Éve

Felhivom figyelmeteket, hogy az egész évben 2011-ben szilárdan álljatok a Fényben. Legyen az a páncélotok minden negativitás ellen. Legyetek erösek tudatosságotokkal a Fényben. Igy tudtok magabiztosan egyesülni a hasonló tudatosságúakkal eröteljesen és kényelmesen

A Föld is sok változáson megy át, és befejezi ciklusait. Földrengések és tüzhányó kitörések lesznek. 2011 a viz éve lesz, sok viz lesz. Külömbözö területeken a tengerfenék jelentösen fel fog emelkedni. A Föld folyadékai elmozdulnak. És mégegyszer mondom, 2011 az emberiség egyesülésének az éve lesz. A végsö fordulat éve az egész jövötökre nézve.

Kuthumi Mester

Készüljetek fel a Maya naptár teljes megnyilvánulására, a spirituális Üdvösség hetedik napjára – Ahogy Fent – Úgy Lent.

Minden jog fenntartva. Kuthumi Bölcsesség Iskola

Az eredeti az alábbi webcimen található:

Copyright 2001 – 2011. All rights reserved. Kuthumi School of Wisdom.

http://www.kuthumischool.com/en/teachings/volume9/year_of_unity.php

Copyright © 2010 Rev, Lynette Leckie-Clark – All rights reserved. You are welcome to share with a friend but Not for sale in any form.

Forditotta: Sári Izabella

Share

11:1:11 AVAGY A PLANETÁRIS EGYSÉG NAPJA

11:1:11

AVAGY A PLANETÁRIS EGYSÉG NAPJA

Gabriel Ark/Shanta Gabriel

(kivonat)

2011. A MAI NAP :ELSÖ ÁTJÁRÓJA AZ ÚJ BIRODALOMBA, A SZERETET EGYSÉGÉNEK VILÁGÁBA, AMELY LEHETÖSÉGET KÍNÁL ENNEK MEGTEREMTÉSÉRE MAGUNKBAN.

Interdimenzionális szintü energiaigazítás lehetösége, amely a nyitott csillagkapukon keresztül árad be fényével a valóságunkba.

A magasabb frekvenciák sürítve egy pillanat alatt állnak rendelkezésünkre.

Ha elfogadjuk öket, akkor összehangolódunk velük, belül, és ezek hatalmas változásokat hoznak létre.

Kérhetjük most magunkban, hogy egy Új Föld jöjjön létre a valóságunkban, melyet támogat majd a Természet megannyi ajándékával.

A Békesség mindenki szívében, az, az erö, amely a Föld felemelkedését el fogja hozni számunkra, és ez találkozik majd a szellem-aspektusunkkal az isteni energia átjáróban.
Az évben az energia átjárok folyamatosan nyitódnak majd, de egyik se fogja annyira szolgálni az Egység tudatosság beáramlását, mint a mai nap.

Jó nap arra, hogy elhagyjuk, elengedjük a régi dogmáinkat, melyek már nem illeszkednek bele ezekbe az energia patakok áramlásába.

Ma az egység tudatosság rezgése eröteljesen beérkezik a bolygóra ebben a szent idöben.

Az új valóság frekvenciája, az új élet modelljeit hozzák létre, ha felemeljük szívünkig ezt az érzést, átölelve Isteni énünket, és kérjük az Arkangyalok segítségét.

Imáinkban velük megláthatjuk a békesség, az öröm, a szeretet, a harmónia ajándékait, saját és a Föld életében.

11:11 órakor, így este is föleg ebben a szent idöben, nyilvánítsuk meg szándékainkat és jelenítsük meg az Isteni Erö csillagkapuiban.

11:1:11 így igazítás erö, amely megnyitja az utat az Egységbe, amely összekapcsol Egységbe a Forrással és mindennel, ami isteni.

Kegyelem és a Hála szent érzése ereszkedik le hozzánk ebben a szent idöben.

Kívánjuk azt, hogy minden lény kapja meg ezt, és az elismerését az Arkangyaloktól, akik a Földön Szent Egységbe tartják az Isteni Tudást.

Gábor Arkangyal/Shanta Gabriel

http://lightworkers.org/channeling/122401/aa-gabriel-11111-gateway-power

AA Gabriel 1.11.11 – The Gateway of Power

A kivonatot forditotta: Nász János

Share

‘2011’ az Átalakulás, a Választás és a SZIV Éve

‘2011’ az Átalakulás, a Választás és a SZIV Éve

Kuthumi Lal Singh © Ascension Explorers

2011 január 3-án

Ascension Explorers azaz a Felemelkedlés Felfedezöi

Lou James csatornázása

Namaste rendkivüli, rendkivüli barátaim, Namaste

Egy ideje már nem irtam nektek ebben a formában, most azomban, azt hiszem, valószinüleg el kellett jönnöm és ily módon osztanom meg veletek a mai napot.  Miért pont a mai napon? Hát, azok számára akik tudatában vannak a számisztikának a (3) háromas az a szám amely intuitive, mágikus, elönyös, elöhozza a sokoldalúságot és a kifejezást. Azonkivül a háromas az háromság is, azaz egység. Szakrális geometria, három pont egyesül egyensúlyt hozva létre, mert a Múltat a Jelent és a Jövöt jelképezi.  Más szóval, úgy is mondhatjuk, hogy a háromas a MOST száma.

Szeretettel köszöntelek benneteket kedveseim, Kuthumi vagyok, és sok napot töltöttem az elmúlt lineáris évben felkészüléssel erre az Átalakulási Idöszakra , amit meg fogtok tapasztalni. Kérdezhetnétek miért kellett felkészülnöm erre? Az nem elöfeltétel volt, hanem választás, és lehetövé tette számomra a további kiterjedést ami által a megvilágosodás egy magasabb megfigyelöi rálátásával láthattam, hogyan segithetem az Emberiséget az átalakulásban.

Mert tudom, hogy a 2011-es év folyamán nagyon sok leleplezés lesz. Miért van az, hogy amikor mi Felemelkedettek a leleplezésröl beszélünk a ti emberi elmétek automatikusan vált hiper sebességgel az elöitéletbe, hogy a kormányok és a „hatalmon lévök”  leplezödnek le mint sarlatánok. Ez nem itélkezés részetekröl kedveseim?  Az átalakulás ezen idejében sokan közületek szembesitve lesztek majd a választással; a változás választásával, az elengedés választásával és a tisztánlátással – igen a tisztánlátás az választás és még sok más terület.  Meg kell értenetek, hogy a legmélyebb tisztelettel, de az Én megecsülésével azt mondom nektek: sokan közületek  –  még a leg “felvilágosultabbak” is valószinüleg beleesnek az áldozat illetve a vádló szerepébe. Fel szeretném erre hivni a figyelmeteket a mai napon, a háromság – az egyensúly napján, emlékezzetek rá, választhatjátok, hogy nem lesztek egyik sem, sem áldozat sem vádló.

Sokan fognak jönni és elmenni linearitásotok ezen szakaszában, feltörnek és erösek lesznek, aztán láthatóan elsodródnak majd, mint a füst a szélben. Az nem a ti dolgotok, hogy itélkezzetek felettük, inkább küldjetek együttérzést és szeretetet feléjük. Ti nem kell, hogy egyetértsetek tanitásaikkal vagy a módszerrel ahogyan bemutassák azt amit kaptak, hogy megosszák az emberiséggel, de arra kérlek benneteket ne pletykáljátok és ne ráncigáljátok le öket energiáitokkal. Inkább küldjetek szeretetet és fényt hozzájuk,  ha tévednek vagy kissé egyensúlyt vesztettek, hogy vissza tudjanak jönni középpontjukba és az igazsághoz. Sokan olyann terheket cipelnek amit ti meg sem értetek, és mivel nem értitek a rájuk bizott dolog mélységét amit meg kell tenniük, úgy érzitek, hogy ”egoisták” illetve nincsennek egyensúlyban. Itt nem annak a kidolgozásáról van szó, hogy hogyan tudnák a kapott üzeneteket a legmegfelelöbben lehozni a társadalom számára amely itéletekkel teli. Értsétek meg, hogy csak azért mert egyeseknek több kapcsolatuk van a Felemelkedettekkel, az Angyalokkal, az Ösökkel stb és nem tökéletesek – bármi is légyen a tökéletesség – attól még ök is emberi testben lévö energia, akik igyekeznek egyensúlyba kerülni és az útjukon haladni.  Ennek következtében amikor látjátok azokat akik a látszólagos egóval törnek fel, hallgassátok meg a szavaikat amikor beszélnek mert a szavak amiket megosztanak nem üres levegö. Nekik az a rendeltetésük, hogy azokat a poziciókat foglalják el egy mehatározott ideig amig ott vannak, és ennyi. Ök nem bomlasztók hanem irány mutatatók, ök a nyilhegyek, a zászlók amelyek bizonyos pontokra vonják a figyelmeteket.

Szeressétek és érezzetek együtt velük szeretteim. Ök a ti  felsöbb javatokért vannak itt.

Kedves emberek, szeretteim, tudnotok kell, hogy én Kuthumi, bár idönként hallgatásba merülök, mindég itt vagyok, figyellek benneteket és kész vagyok támogatni azokat akik segitséget kérnek. Energiáitok kiterjedésében amit tapasztaltok, most azt fogjátok látni, hogy hasonló kiterjedés történik az általatok Gaia-nak nevzett energiájával is.  Én Anyának hivom öt. Gyakran mondtuk, hogy lesz idö amikor egyensúlyban lesztek egymással, vagy elöbb ti terjedtek ki ö meg követ benneteket és forditva, de mindketten elértétek azt a szakaszt kiterjedésetekben, ahol már együtt növekedtek. Ez igy a helyes és igy van jól. Csodálatos Gaiatok leveti régi módjait, némely részei a földnek dideregni és rázkódni fognak, de ennek meg kell történnie. Értsétek meg emberek, hogy a ti kiterjedésetek támogatja Gaia kiterjedését, és mindegy, hogy hol vagytok a bolygón, energiátok kapcsolódik az övéhez.

Néhányan közületek dátumokat kaptatok amelyek a különleges energiájú napokat jelölik. Ezeken a napokon energia áramlik be Gaia testébe és a felébredt emberekhez akik összekapcsolódatak vele. Arra kérlek benneteket, hogy ne válaszoljatok félelemmel az energiának amit éreztek, hanem örvendjetek annak ami jönni fog ezáltal.

Ne hagyjátok, hogy megzavarjon benneteket. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy a jelentéktelen viták csapdájába essetek, hogy kinek van igaza s kinek nincs. Használjátok a sziv és a szeretet nyelvét és akkor képesek lesztek találkozni az elfogadás nem itélkezö szintjén.

Az elkövetkezö év nem a pihenés ideje lesz, ez az átalakulás ideje. Mi is az átalakulás? Az átalakulás az az idö amikor megváltoztok, amikor a leggyönyörübb lényekké alakulhattok át ha a metamorfózist megengeditek. Hogyha az elengedést válasszátok az év folyamán – nevezzük a “báb évének” mint a pillangóknál – akkor azokat a dolgokat gyüjtitek be amelyek benneteket szolgálnak, és elengeditek mindazt energiátokból ami már nem. Lesznek pillanatok amikor látszólagos félreértés vagy fájdalmas dolog történik; de NE  reagáljatok a “fájdakom diktálta” módon, hanem engedjétek meg, hogy a béke rezonáljon veletek és legyetek a megértés szintjén.

Tudnotok kell, hogy szivemböl szól az üzenet hozzátok, mivel én már láttam az emberek változását mindkét a ”pozitiv” és a “negative” irányban is és arra kérlek mindannyiatokat, hogy válasszatok az átalakulás évében bölcsen.
Sokan közületek hatalmas növekedést fognak tapasztalni; mások viszont azt érezhetik, hogy egy helyben álltok és csüggedté váltatatok! Ennek a generalizációnak VÉGET KELL VETNI! Mert mindenki a saját energiáiban halad és változik, a saját egyedi, különleges és gyönyörü módján.
Engedjétek meg magatoknak, hogy a bennetek lévö igazság tudásával felismerjétek, hogy idönként szükséges “megállni”, hogy a növekedés behatoljon energiátok minden területére. Aztán ismét a folyamatos elörehaladás következik.

Az idén ne engedjétek meg mentális egyensúlyotok ellenörzését. Nem örültetek meg! Az ön-kétely ahogy jön, úgy el is megy csak maradjatok hüek a szivetekhez!

Én, Kuthumi megigérem nektek azt, hogy ha képesek lesztek ellenállni az átalakulás zürzavaros idejének vagy a metamorfózis rázkódásainak, akkor erösebbek lesztek mint valaha, mert az Új Energák Legújabbika, elárassza bolygótokat és átárassztja a bolygót 2012 idöszakába.  Elvárásaitok a következö 2012-es évre vonatkozóan már beinditottak bizonyos dolgokat, azomban ezek is változhatnak ahogy haladtok az átalakulás évében. Adjatok engedélyt önmagatoknak, hogy megtapasztaljátok a régi érzelmek amelyek már nem szolgálnak benneteket, az emlékek amelyek visszatartanak benneteket, a család amely megakadályoz benneteket önmagatok teljességébe lépésében, az álmok melyek nem mások csak szertefoszló álmok csupán, elengedési “fájdalmát!” ENGEDJÉTEK EL a múltat kedveseim, gyertek a MOST pillanátba, és engedjétek meg magatoknak, hogy érezzetek, tapintsatok, tudjatok, izleljetek, legyetek a jelen MOSTban. Tapasztaljátok meg a pillanat teljességét és ismerjétek fel, hogy eröteljesek vagytok Istenségetekben, AZ ÉN VAGYOK Lélek tudatosságotokban és minden ami vagytok bennsö esszenciájában. Amint megtanultok kapcsolódni a Szeretet Univerzális Energiájához és Gaia Leföldelö Energiájához eröteljes lényekké váltok akikre szükség van, hogy itt legyenek és behozzák az egyensúlyt erre a bolygóra. Ez már nem az imák és mantrák által fog megtörténni, bár azok segitettek hozzá benneteket, hogy eljussatok a béke országába, már nem támaszkodhattok rájuk, mivel azok hipnotikus mesterkélések csupán, arra valók, hogy egyensúlyba hozzátok a régi szén alapú testeteket – ti már egyre inkább kristály alapú testeüek vagytok.

Engedjétek meg magatoknak az együttrezgést a bennetek és körülöttetek lévö Fény hangjaival és vibrációjával. Érezzétek amint az Univerzum energiái új módon kapcsolódnak hozzátok. Érezzétek a Forrás Szeretetét, Istent, az Egységet, adjatok engedélyt rá, hogy ez a Szeretet kapcsolódjon hozzátok, és akkor érezni fogjátok Gaia, a Forrás, a Teremtö szivének szándékait, és osztozzatok ebben a szeretetben szabad választások által, adjátok hozzá saját egyensúly hányadosotokat és ezt egyesitve hozzátok el a háromságot azaz az egyensúlyt a létezésbe . Ezt jelenti a háromas: TE – FORRÁS – GAIA.

Hogyha meg tudjátok engedni magatoknak, hogy túllússatok az apró külömbségeiteken, kinek ez s kinek van az, avagy hol él ez vagy az a személy és ki honnan jön, hogy rendbehozza bármelyik területet, KÉRLEK BENNETEKET engedjétek ezt el. Lássatok túl ezen, lássátok meg, hogy Gaianak nincs szüksége, hogy csoportok ezrei csatongolják keresztül kassul eltemetve ezt-azt, füstjeleket felküldve ezért vagy azért,   amire mindentöl nagyobb szüksége van az az egyesült föld lakók, akiknek egyesült szivükhöz és energiájukhoz kapcsolódni lehet és lehetöséget adnak Gaianak a szeretetbeli egyensúlyra. Próbáljátok meg! Szervezzetek csoportokat a világ minden táján, és küldjetek szeretetet Gaianak egy megadott napon egy, megadott idöben. Nem szükséges, hogy ez kötelezövé váljon, inkább a választásotok legyen, amit folyamatosan csináltok hetente, havonta vagy évente. Ti válasszatok. Egyszerüen csak hozzátok egyensúlyba önmagatokat és kapcsolódjatok Gaiahoz.

Ti olyan kiváltságos idöben vagytok itt szeretett emberek, amikor láthatjátok az egyik korszak kezdeti kialakulását és a másiki korszak alkonyát. Ne engedjétek, hogy emberi külömbségeitek útját állják ennek élvezését. Teremtsetek magatoknak egy másfajta világot, ahol TI változhattok, s nem csak változhattok, hanem MEG IS VÁLTOZTOK!  Ahol hatással vagytok a körülöttetek lévökre amikor megengeditek magatoknak begyüjteni az energiákat melyek szétbomlasszák szereteteket és annak szülö helyét.  Ne feledjétek, aminek ellenálltok, az kitart mellettetek. Ez érvényes MINDENRE az életben, nem csak a “spirituális” vagy az “energia” világában, hanem a fizikai világotokban is.

Értsétek meg, hogy kormányaitok változni fognak, meg kell változniuk, akár csak a fizikai valóság dolgai is megváltoznak, legyen az a tözsde, a ház és ingatlan piac; NE HAGYJÁTOK kibillenteni magatokat azáltal, hogy látszólag visszatér a “normális” helyzet. NEM AZ TÖRTÉNIK. Igen, házaitok értéke emelkedik majd egy ideig és igen, a tözsde felfelé ivel és ismét népszerü lesz. Ásványaitok és más javaitok értéke árad és apad majd, ahogy az szokott volt lenni rendesen és a dolgok állása úgy tünhet, hogy a nyugati, keleti, északi és déli fronton is a “helyzet változatlan”.  DE, higyjétek el amikor azt mondom, ez a “vihar elötti csend!” Hogy ez a vihar mikor tör ki azt én nem mondhatom meg pontosan, mert én nem vagyok “jós”, azomban készüljetek fel arra, hogy ha az elkövetkezö két évben olyan változások történnek mellyek ellentétben vannal azzal amit most it mondtam, akkor mindennek a szétfolyását fogjátok látni ismét. Ha az emberek nem tanulnak leckéikböl amelyek már egyszer fel lettek adva, akkor a leckék ismétlödnek. Ti teremtök vagytok és bármit módosithattok, ami még egyellöre nem a jelen most, ezért engedjétek meg magatoknak az idén a folyékonyságot, legyetek folyékonyak az energiában és folyékonyak a szeretetben.

Kedves szeretteim, mi, akik itt ülünk a “fátyol ama oldalán” nem szeretnénk egyikötök “szenvedését” sem látni, de az választás. Ti tökéletesen képesek vagytok átalakitani mindazt amit blokkoknak látunk energia mezötökben és erre nincs is jobb idöpont mint a nap, amely a hármast hordozza magában. Mindentöl jobban kérünk benneteket, engedjétek meg, hogy az átalakulás folyélonysága veletek legyen linearitásotok ebben az évében.  Tegyétek magatoknak könnyüvé és kényelnessé amit csináltok ebben az évben. Ez egy nagyszerü év lesz, a növekedés, a kiterjedés éve, de legföképpen az Átalakulás éve. Látni fogjátok önmagatok Átalakulását a régiböl az új, nagyobb energiájú létezési formába, ezáltal több energiát fogtok látni, érezni és tapasztalni a változásokban is.

Ez az az év amikor igazán változtathattok, ha azt választjátok. Lépjetek el a szikla peremétöl és ugorjatok. Engedjétek meg, hogy igazi önvalótok esszenciája elöre lépjen és akkor látni fogjátok azokat a dolgokat amiröl eddig csak álmodtatok csupán.

Kapcsolódjatok össze szivetekben és engedjétek többször hallani a sziv hangját ebben az évben. A sziv vezessen benneteket, legyetek tudatosak mindenben amit csináltok, éljétek tudatosan az életet, engedjétek el a kicsinyességet és engedjétek meg, hogy Felsöbb Énetek kommunikáljon veletek.
Fogjátok meg Gaia kezét mert az elkövetkezö 24-48 órában “remegni” fog, és tudjátok, hogy ö csak elengedi most a ti félelmeiteket is. Ha megálltok egy pillanatra és felismeritek, hogy Gaianak is vannak fenntartásai, ugyanakkor ö is bizonytalan abban, miként fog az emberiség válaszolni a bekövetkezö változásokra, akkor megértitek, hogy nem minden csak rólatok szól, hanem az egész emberiségröl és az egész világmindenségröl.

Élvezzétek  2011-es évet kedveseim, a vidámság éve lesz, ha azt választjátok.

Namaste

Group: Ascension Explorers

Please feel free to share this communication. We ask that you insure this information is included. www.AscensionExplorers.com via Lou James 3 Jan 2011 copyright NZ. Thanks.

Ez a konnunikáció szabadon megosztható, csak arra kérünk benneteket, hogy tüntessétek fel az alábbi adatokat:

www.AscensionExplorers.com via Lou James 3 Jan 2011 szerzsöi jog Új Zéland. Köszönjük.

Forditotta: Sári Izabella

Share

2011 – Elörejelzések Uriel Arkangyal Üzenete

2011 –  Elörejelzések

Jennifer Hoffman által

Újra egy következö év hajnalán vagyunk, ami egy újabb lehetöség számunkra, a leckék beintegrálásának finomabbá hangolására, melyeket több évtizeden, söt több létidön át tanultunk. Amit 2011 hoz, az a mgasabb szintü tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig,  mig a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelitjük meg a történéseket.  Ezek lesznek a nagy leckéink ebben az évben, mert bármilyen téren ahol még ragaszkodunk, ahol még belebonyolódunk, ahol még képtelenek vagyunk a megbocsájtásra, ahol még nincs meg az elfogadás és az elengedés, az a hely az, ahol az újabb leckéket kapjuk amelyek rámutatnak arra, hogy hogyan integráljuk be ezeket a dolgokat az életünkbe. Nem tettetthetjük tovább, hogy nem tudjuk mit csinálunk – önmagunk mesterévé válunk és itt az ideje, hogy felvállaljuk  a vele járó felelöséget is.

2011 Kihivásokkal teli év lesz? Az attól függ, hogy miként határozzuk meg a kihivás jelentését. Kihivásokkal teli év lesz, ha attól rettegünk, hogy mit veszitünk, ahelyett, hogy úgy tekintenénk minden veszteségre mint elengedésre, hogy valami más foglalhassa el a helyét. Amikor szándékainkat az átalakulásra irányitjuk, mindaz ami nem rezonál azzal amivé szeretnénk válni, lekapcsolódik rólunk.  Ez érzelmileg nagyon fájdalmas lehet, de a Szellem szintjén ez összhangban van kérelmeinkkel.  Itt az ideje, hogy teljes egészében szemléljük önmagunkat, összes aszpektusainkkal, testünkkel, elménkkel, érzéseinkkel és Szellemünkkel együtt, hogy minden lépésre mint, az  elengedés és a régi helyébe lépö új,  folyamatára tekinthessünk.  A régi elengedése 2011 legnagyobb témája lesz, akár csak az új beintegrálásának a képessége.

Befogadókká kell válnunk annak érdekében, hogy magunkénak tudjuk jutalmainkat amikor önmagunk mesterévé válunk. Ebben az évben fel kell ismernünk fenségünket, hogy úgy tekintsünk önmagunkra mint csodálatos, eröteljes, áldott, Isteni lényekre akik megérdemlik az összes áldást amelyeket visszautasitottunk, mert eröltennek és érdemtelennek éreztük magunkat. Minden amit kivánunk az lehetöségeink mezejének a része és hozzánk tartozik. Az egyetlen módja, hogy mindazt megkapjuk és beintegráljuk életünkbe, az, hogy tudatában vagyunk annak, hogy megérdemeljük.

2011 egyvelege lesz az áldásoknak azok számára akik eddig még nem fedezték fel gyógyulási lehetöségeiket, mások számára viszont ez az év olyan sokat fog hozni a régen dédelgetett álmok megnyilvánitásában és az eddig zárt kapuk megnyitásában.  Tudni fogjuk ki gyógyitotta meg önmagát és ki nem, azáltal, hogy mi történik az életében. Akiknek még gyógyulniuk kell, az általuk választott  fájdalom és kihivásokon keresztül tanulják meg leckéiket. A mi kihivásaink pedig abban rejlenek majd, hogy segitsük öket anélkül, hogy a szolgáikká váljunk, meg kell tanulnunk adni anélkül, hogy valaki fájdalmának a mártirjává válnánk.  Együttérzö tanitók pédát mutatva lehetünk arról, hogy hogyan engedjük be az áldások áramlását, s nem azáltal, hogy lekorlátozzuk növekedésünket mások fájdalma elött.

És itt van néhány általános téma erre az évre vonatkozóan:

A Szivek Megnyitása

Bár 2010-ben elkezdödött, mégis ebben az évben válunk tudatosabbá arra, hogy miként tört össze az emberek szive a létidök fájdalma alatt. Sok lehetöség nyilik majd az emberek számára, hogy megnyissák szivüket akár az együttérzés energia örvényeiben, egy új kapcsolatokban, hatalmi pozicióban vagy Istenségünk megértésével és önmagunk mesterévé válásunk elfogadásával.  Minden fájdalmas tapasztalat egy lehetöség, hogy mégtöbb szeretetnek  nyissuk meg magunkat. Hogy kinek adjuk szeretetünket az kevésbé fontos kérdés – a kérdés amire igaz, öszinte választ kell adnunk az, az, hogy mit is akarunk és mire van szükségünk másoktól, hol keressük a szeretetet külsöleg ahelyett, hogy kapcsolódnánk a bennünk lévö szeretet forrásához. Maga a szeretetté válás, amit keresünk, a globális méretü lecke és ez kiterjed életünk összes területére.

Az Energia Átjárók és Örvények

Tanúi leszünk sok új energia átjáró megnyilásának, mig néhány régi bezárul majd az elkövetkezö 2 évben. Ez a folyamat 2001-ben kezdödött.  Három ösi energia örvény zárul be az év végéig Közel Keleten,  Ázsiában és Afrikában, ami azt jelenti, hogy még több eröszakot, vérontást, háborút, természeti és ember által kiváltott csapást meg nyugtalanságot látunk majd ezeken a területeken, mivel azok akik az emlitett örvényeket nyitva szeretnék tartani, ellenállnak bezárásuknak. Mi mindannyian az Új Örvények hordozói vagyunk, és ha az átalakulásra irányitjuk fókuszunkat az emlitett területeken, akkor segitséget nyújthatunk az Új Energiák behozatalában, amelyek lehetövé teszik végre, a romboló energiákat behozó örvnyek végleges lezárását.

FöldAnya Változásai

Félünk FöldAnya változásaitól, mert azok sok traumát és széthullást hozhatnak életünkbe.  2011-ben kevesebb lesz a vihar, a földrengés, tüzhányó kitörés  és FöldAnya azon változásai amit mi katasztrófának nevezünk, mint 2010-ben, de kettö a 2011-es mozgások közül veszélyesebb és pusztitóbb lehet mint amilyeneket eddig tapasztaltunk. FöldAnya is a saját felemelkedési folyamatán megy keresztül és 2011-ben “nagytakaritás” lesz, emlékeztetve bennünket, hogy mi társteremtök vagyunk a Földdel és örzöi FöldAnya kincseinek.  FöldAnya érzö lény, akárcsak bármi vagy bárki más a bolygón, és idöröl idöre szükségünk van, hogy emlékeztessen bennünket  erre. Amikor szeretetünket és megbecsülésünket fejezzük ki FöldAnya irányában, akkor erösitjük öt felemelkedése útján.  Ez az év sok tisztitást és energetikai változást hoz a Föld bizonyos részeire, föleg oda, ahol az örvények zárulnak.

A Folyamatos Felemelkedés

A felemelkedés az nem egy misztikus esemény ami 2012-ben és utána fog megtörténni, hanem most TÖRTÉNIK. Minden nap egy új nap felemelkedésünk útján ésv minden pillanat tartalmazza Istenségünkbe való felemelkedésünk áldását, tapasztaljuk ennek örömét és tanuljuk az öröm állapotába létezést.  Amikor a jelen pillanatra összpontositunk, akkor tapasztaljuk felemelkedésünket. Nem teremthetjük a jövöt anélkül, hogy mögöttünk hagynánk a múltat, és 2011-ben sok alkalmunk és választási lehetöségünk nyilik, hogy elengedjük a múltat.  El tudjuk engedni a csalódásokat és mindazt amiröl azt gondoljuk, hogy elveszitettük és eröteljesen a jelenbe legyünk? Ez az amit meg kell tanulnunk, mert az egyetlen hely ahol bármilyen hatalmunk van az a jelen.

Szerelem és Kapcsolatok

Olyan régen volt már, hogy töbségünk romatikius kapcsolatban élt, már azon tünödtünk megtörténik az valaha is?  2011 megnyitja ezt az ajtót, de egy fordulattal.  Választanunk kell majd, és nagyon fontos, hogy szándékunkban legyen a kapcsolatban élés.  Gyógyitó leszel vagy hajlandó vagy egy olyan valakivel élni akinek nincs szüksége a gyógyitásodra? Nyitott vagy befogadni a szerelmet amelyet annyira készen állsz valakinek adni?  Még akkor is, ha nem látod miként jöhet egyáltalán valaki az életedbe, készülj fel azáltal, hogy tudod mit akarsz illetve szándékodat irányits rá, mert ez meg fog történni amikor a legkevésbé várod.  Az év végéig, de jóllehet augusztus végéig sok új, hosszútávú potenciálokkal rendelkezö kapcsolat fog létrejönni.

Energetikailag jelentös Idöszakok

Ezek azok az idöszakok amikor olyan energia hullámok érkeznek a Földre melyek nagyon külömböznek a számunkra ismertektöl.  Ezek gyakran ütköznek a saját energetikai vibrációinkkal miáltal kényelmetlenlenül érezhetjük magunkat, de még fizikailag betegnek is.  Ezt mi felemelkedési tüneteknek nevezzük, és ezek részei a felemelkedés útjának, mert szükségünk van az új energiák behozatalára a Földre, mivel az része a küldetésünknek a Földi Mennyország megteremtésében.  Ezekben az energetikailag jelentös idöszakokban láthatjuk a FöldAnya változásait, erös viharokat, áradásokat, földrengéseket vagy szokatlan idöjárási viszonyokat.  Saját életünkben váratlan befejezödéseket, széthullást, szivbéli és elme béli változásokat de még fizikai betegséget is tapasztalhatunk.

2011-ben hét Energetikailag Jelentös Idöszak lesz:

Január 15 és 20 között: Ebben az idöszakban egy tsunami-szerü energia lezudulást tapasztalunk majd, ami az új ráeszméléseket, megértéseket hozza el mint megennyi “ahá” momentumot. Egyesek számára ez azonnali váltás lesz az 5-ik dimenzióba az érzelmi és az elmebeli szinteken.  Mások dönthetnek úgy, hogy befejezik itteni idejüket és csak utána jönnek át.

Március: A Tavaszi Napéjegyenlöség még több békés energiát fog hozni, amint elkezdjük tapasztalni valóságunk új lehetöségeit.  Az azonnali megnyilvánulást egyre többször fogjuk tapasztalni amikor alkalom nyilik rá, hogy megtapasztaljuk milyen eröteljesen vagyunk képesek az energiákat mozgatni. Bánjatok óvatosan szavaitokkal és gondolataitokkal ebben az idöszakban.

Júniustól augusztus végéig: Ez a három energetikailag jelentös idöszak egybe lett csoportositva, mert az egész idöszakon át folyamatosan fog történni az energia hullámok beáramlása, az átalakulás, a fizikai-érzelmi-tudati felfordulás, mert ezek az új energiákba és a növekedés folyamatába vezetö lépcsö kövek, és minden egyes elöre lépés akkor fog megtörténni, amikor hajlandók vagyunk elengedni az elözöt.  Sok ember fogja elvesziteni a munkáját, sok kapcsolat fog széthullani, sokan költözni fognak egyik helyröl a másikra, de eröteljes változásokat fogtok tapsztalni gondolkodás módotokban is ebben az idöszakban.

Október: Ez már 2012 döntési pontja lesz a Föld és az emberiség számára. “Merre, hová szeretnénk menni erröl a pontról tovább?” –  lesz a kérdés,  amire válaszolnunk kell majd.  Hajlandóak vagyunk-e tartani a változások energiáit függetlenül a mi elképzeléseinktöl, hogy minek kellene történnie?   Ebben az idöszakban fel leszünk kérve, hogy társteremtöi legyünk a Földi Mennyországnak és tartsuk fókuszpontunkat ennek látomásán, tekintet nélkül arra, hogy mi történik az illúzió világában.

November 21 és 30 között: Ez az utolsó energetikailag jelentös idöszak 2011-ben, és csalóka módon könnyünek fog tünni, ám a valóságban az energia áramlását fogjuk megtapasztalni és azt, hogy az valójában mennyire könnyü.  Fel kell dolgoznunk az év folyamán összegyüjtött tapasztalatokat és megértenünk miként müködik az Isteni rend.  Ez kulcs fontosságú idöszak lesz  2012 energiáinak a megállapitásában, illetve, hogy mi történjék ebben az idöszakban, s ez sokak számára egy újabb döntési pont lesz.  Sok halálhirt fogunk hallani, mert sokan fognak úgy dönteni, hogy itteni idejük lejárt.  Azomban szokatlanul nagy lesz a születések száma is, drámai életmód változások lesznek meg hirtelen történö kormány váltások, a politikai és gazdasági körülmények hirtelen megváltozása.

Az Év Kulcs Témája

Az év kulcs témája: a legcsodásabb és legjobb kimenetelt várjuk minden teremtésünkhöz, a reménykedés állapotából a tudás állapotába lépünk,  amikor már tudjátok, hogy amit kivántok az megnyilvánul, illetve valami még jobbat kaptok.  Szándékaitokat úgy irányitsátok, hogy “ez vagy valami még ettöl is jobb” igy felkészülhettek az összes kimenetelre. És legyetek készek a befogadásra, mert az a megnyilvánulás másik fele, amiröl gyakran megfeledkeztek.  Meg kell tanulnunk kérni azt amit szeretnénk, s akkor a befogadás állapotába lennünk, mert az teszi lehetövé, hogy a megnyilvánulás megtörténjék. Tehát, kérjetek és utána tudjátok, hogy vagy az amit kértetek, vagy valami még attól is jobb eljö hozátok.

A Fennség és a Hála éve

Uriel Arkangyal 2011-et az évnek nevezi, amikor felismerjük fennségünket és hálásakká válunk, nem olyan értelemben, hogy külömbnek érezzük magunkat bárki másnál (egyébként is mindannyian össze vagyunk kötve, tehát az lehetetlen), hanem, hogy felismerjük önmagunkat és, hogy kik vagyunk a világban.  Mi Isteni Lények vagyunk, nem kisebbek vagy kevesebbek mint bárki más az Univerzumban. Mi Isten és a Fény Gyermekei vagyunk, hatalmunk messze meghaladja az emberi felfogó képesség határait, valóságunk társteremtöi vagyunk de ugyanakkor a világ és az Univerzum társteremtöi is. Hogy miként fejezzük ki ezt a fennséget az életeinkben, ez teljes mértékben tölünk függ.   Angyalok légiói vannak körülöttünk a támogatásunkra, de ök addig nem segithetnek mig nem kérjük meg öket erre, és nem adhatnak többet mint amennyit hajlandóak vagyunk elfogani és befogadni.  Amikor emlékezünk rá, hogy hatalmasak és valóságunk összes – belsö és külsö – aszpektusának irányitói vagyunk, akkor válunk mesterévé önmagunknak és lépünk a csodák vibrációjába.

Boldog 2011-et, és kivánom mindannyiatoknak szivetek vágyainak az áldását, böséget, örömteli és csodás évet.

Sok-sok Áldást,

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

Szerzöjogi közlemény:

Copyright ©2010 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. Ez a cikk az USA és a nemzetközi szerzöi jog által védett, teljességében szabadon terjeszthetö, de kötelezö feltüntetni a szerzö nevét és web cimét www.urielheals.com

Forditotta: Sári Izabella

Share

A NAGY VÁLTÁS UTÁNI NAP

A NAGY VÁLTÁS UTÁNI NAP

Kirael Mester Vezetö üzenete

Kahu Fred Sterling csatornázásában

KIRAEL:   A Tudatosságbeli Nagy Váltás az új világba, az új dimenzióba való belépésröl szól.  Hogy belépjetek ebbe az új világba vagy dimenzióba, dolgoznotok kell azzal a gyönyörü agyatokkal a fejetekben a meditáció gyakorlása és az agy jobb és bal féltekéjének egyensúlyba hozása által, hogy szereteteteket felemeljétek.  Az Alchemia, a több fény fizikai testbe hozatalának müvészete a gyógyulás másik formája, és a Tudatos Teremtés Tiz Elve pedig már a valóságotokat képezi, mert szükségetek van rá, hogy beléphessetek az új, felemelkedési energiába.

A Fénymunkások lesznek az új dimenzióba való váltás vezetö eröi. Tegyetek meg minden szükségeset, hogy felkészüljetek a Tudatosság Nagy Váltására.  A ti elökészületeitek teszik lehetövé ezt a Váltást.  Hogyha nem vagytok felkészülve a negyedik fénybe való váltásra, akkor át lesztek innen helyezve máshová.  Namost, mit jelent ez?  Noss, durván számolva hat milliárd ember él ezen a bolygón és nem mindegyik fog átmenni a Váltáson.  Azok akik nem készültek fel, hogy átmenjenek a Váltáson, azok vagy hazamennek a Teremtöhöz, vagy másik bolygó rendszerekre kerülnek át.

A legtöbben akik átmennek a Váltáson, a “sötétség három napját” fogják megtapasztalni, amikor ti aludni fogtok és a Föld áthalad a foton övön.  Azt kérdezhetitek “Miért kell átmennem a ‘sötétség három napján’, és mi fog térténni velem az idö alatt?”  A “sötétség három napján” keresztül lesz a legkönnyebb bejutni a negyedik fénybe.  Az idö alatt mig alszatok, több fényt kaptok majd testetekbe.  Amikor felébredtek felfedezitek majd, hogy olyan könnyüek vagytok, ha felugratok a levegöbe, vagy tizenöt másodpercig tart mig lejöttök.  Izgalomban lesztek, mert jól fogjátok érezni magatokat és örülni fogtok, hogy az új dimenzionális folyamatban vagytok.

Szeretnétek majd beszélni az embereknek a Váltásról és a változásokról amit tapasztaltok, de az emberek közül egyesek körülöttetek zavarodottak lesznek.  Nem fogják tudni miröl beszéltek.  Nem fognak tudni a Váltásról, és arról sem, hogy a “sötétség három napján” mentek át.  Ezek az emberek ébren lesznek azon a három napon, és átélik majd a Föld változásait, és nézni fogják az épületek ingását és dülöngélését.  Meg lesznek rémülve, és vonakodnak majd átmenni a portálokon, miután a Föld változásai elcsendesednek.  Azomban, ha tudatában vagytok a Váltásnak, át fogjátok aludni azt a három napot annak érdekében, hogy megkapjátok a fény részecskéiteket, és ébredés után a Földet lecsendesedve és lenyugodva látjátok majd.  Látni fogjátok a fákat, hogy újra fókuszálják energiájukat, és a fü mindenütt a tudatosság egy másik szintjére nö.

Nincs garancia arra, hogy bárki is átmegy a Nagy Váltáson, elsösorban azért, mert ez egy új terve a Teremtönek.  Ez az elsö olyan Váltás lesz, hogy az emberek is a bolygón vannak.  Még azok sem, akik Lemuriai tudatossággal birtak közületek, nem élték át ilyen módon a Váltást.  Át kellett, hogy haladjatok ezen a harmadik dimenziós utazáson és utat kellet törnötök a Lemuriai ötödik dimenziós tudatosságba, és amikor azt megtettétek, egy másik középpontban ébredtetek fel, és újra kezdtétek az egészet.

Én mint a Tudatosság Nagy Váltásának az öre jöttem a Föld sikjára a hetedik fényböl, a hatalmas átmeneti dimenzióból.  Én és az összes mester akik lent vannak most ezen a bolygón, azért vagyunk itt, hogy segitsünk ebben a Váltásban.  Tehát öleljétek magatokhoz az utazást.  Csináljátok az “öt vagy ötven”-et, hogy felkészüljetek erre a monumentális alkalomra.

Külsö és Belsö Portál Munkásai

Kérdés Kiraelhez:   Látni fogjuk aktuálisan is harmadik dimenziós szemeinkkel a portálokat amelyek a negyedik dimenzióba visznek bennünket, vagy a Váltást a szellemben éljük meg majd?

KIRAEL:   A Váltás nem a szellemben fog történni.  Látni fogjátok, érezni, izlelni és szagolni. Részesei lesztek.  Hatodik érzékszervetek müködni fog amint túl vagytok a “sötétség három napján”.  Igen, tudatában lesztek a Váltásnak, látni fogjátok a portálokat amelyek a negyedik fénybe visznek benneteket, és tudni fogjátok, hogy mi a dolgotok.  Tudni fogjátok, hogy mit csináljatok, amikor a világ megindul.

Ti vagy a külsö vagy a belsö portál munkásai lesztek.  A külsö portál munkásai a nagyvárosokba fognak menni, mint New York, Honolulu, Chicago, Denver, hogy kiássák az embereket az omladékok alól.  Mindendenütt, bár nem massziv mennyiségben, de omladék lesz szerte szét.  Az emberek az omladékok alatt ébren mentek át a “sötétség három napján”.  Ök nem fogják megkapni fény részecskéiket és segitségre lesz szükségük a negyedik fénybe való átmenetelhez.

A tanitók, tudósok, filozófusok stb. lesznek a belsö portál munkásai.  A belsö portál munkásai olyan tudással fognak rendelkezni mint soha azelött. Lehet, hogy egy vagy a belsö portál munkásai közül, akinek semmilyen tudása nincs a filozófiáról, mégis a “sötétség három napja”  után, a filozófiai karon találod magad, erröl a témáról beszélve valamelyik autoritással.  Mi vissza fogunk menni másik létidöidbe, és elöhozzuk az információt számodra.

A Nagy Váltás során megváltozott Tudatosság

Kérdés Kiraelhez:   Adnál magyarázatot a Nagy Váltás Tudatosságára?

KIRAEL:   Amint beléptek a Váltásba, tudatosak lesztek a váltó tudatosságra.  Kinéztek majd az ablakon és fákat fogtok látni, és felismeritek majd, hogy ök gyönyörü földönkivüli energiák.  A fák már elkezdték az ö váltásukat és jönnek az új fák a MOSTba utazáson keresztül.  Az új tudatosság arról szól, hogy képesek vagytok látni, hogy azok a fák már most itt vannak.  Az emberek többsége a levelek zöld tömegét látja a fatörzseken, de hogyha közelebbröl megnézitek, egyedi fákat fogtok látni, amilyeneket még soha nem láttatok azelött.  Tudatában lesztek annak, hogy tudatosságotok emelkedett.  Ti a Tudatosság Nagy Váltásának tudatos teremtöi vagytok.

Kérdés Kiraelhez:   Hogyan készüljünk fel erre a tudatosságbeli változásra?

KIRAEL:   Meditáljatok, hogy segitsétek paradigmáitokat az új dimenziós utazásra váltani, és hogy választ kapjatok kérdéseitekre.  A Váltás meg fog történni az élet minden területén ezen a bolygón.  Ha megmaradtok a Tejút Galaxis és a Földi sik idö-tér és tudatosságában, akkor nem lesztek képesek látni az új dimenziót.  Nem lesz új holdatok vagy új napotok vagy valami más, hacsak nem visszafelé haladtok, abban az esetben viszont a bolygót látjátok amelynek két holdja van, s az nem jó jel.  Akkor megrekedtek egy idöben és térben ami nem fejlödik. 

Azomban, hogyha meditáltok, megkapjátok amire szükségetek van, hogy haladjatok elöre, és látni fogjátok a negyedik fényt.  Az érzékeitek emelkedni fognak.  Illatokat fogtok érezni, amiket soha nem szagoltatok azelött, izeket fogtok érezni, amiket soha nem izleltetek azelött, érezni fogtok dolgokat amiket soha nem éreztetek azelött, és látni fogtok dolgokat amiket soha nem láttatok azelött.  Szemeitek olyan erösek lesznek, hogy egyenesen a napba tudtok majd nézni napszemüveg meg mindenféle védö eszköz nélkül.  Szabad szemmel látjátok majd a nap sugarait, a napfoltokat, a napkitöréseket.

Itt van rátok szükség

Kérdés Kiraelhez:   Érzem a húzást és a taszitást az energiámban, a sóvárgást, hogy hazamenjek a Teremtöhöz, ugyanakkor a szükségét annak, hogy itt legyek és tegyem a dolgom.  Itt az idö hazamenni, vagy itt az idö elkezdeni a munkát?

KIRAEL:   A húzás és a taszitás amit érzel az angyalaidtól jön.  Nagyon sok angyal van itt, készenlétben, hogy segitsék utazásotokat a Földi sikon.  Az angyal világ az az erö, amely körülvesz most benneteket.

Azt mondtad haza szeretnél menni és a fátyol másik oldaláról megtenni a Váltást.  Mások eltávoztak a Föld sikjáról annak érdekében, hogy bevezetödjenek, vagy elkezdjék a Tudatosság Nagy Váltásának az utazását.  Ha haza mész a Teremtöhöz, valószinüleg vissza is fogsz jönni, hogy részt vegyél  ebben az utazásban, akár mint az angyali erötér része, akár a Dévák világában, akár mint galaktikus erö stb.  Ezek az erök már elkötelezték magukat, hogy a Földi sikra jönnek a Váltásra.

Ittmaradni a Váltásra, lehet, hogy nem a legkönnyebb utazásnak hangzik, de, hogyha át tudtok menni a “sötétség három napján”, akkor látni, érezni, izlelni és szagolni fogjátok a Váltás igazi tündöklését.  Tetszeni fog amit láttok, amikor felébredtek.  Ránéztek a testetekre és látni fogjátok, hogy az ujjaitok hosszabbak, testetek erösebb és ruháitok nem rátok valóak, nem megfelelöek.  Felnéztek és látni fogjátok a hullámzó energia mintázatot elöttetek.  Hirtelen formát ölt, és egy 9 láb (274 cm, a forditó megjegyzése) magas tündér lehet.  Fel fogtok kiáltani, hogy “Istenem, biztosan kábitószeres gyógyszereken vagyok!”  Nem lesztek kábitószeres gyógyszereken.  Ti tényleg a Tündért látjátok majd.  A Dévák idöutazást tesznek majd, hogy részt vegyenek ebben az utazásban.

Ha lehetséges, rázzátok le magatokról a szsükség érzetét annak, hogy el kell hagynotok a tudatosság e szintjét, hogy megkezdjétek a váltástokat.  Itt maradhattok, össze szedhetitek a darabjaitokat és folytathatjátok a müködéseteket.  Tehát, engedjétek el az érzést, hogy haza akartok menni, itt van rátok szükség, hogy részei legyetek a Váltásnak.  A hét minden napján halnak meg emberek, betegség, szerencsétlenség stb. következtében, nektek nem kell, hogy köztük legyetek.

A Vénusz visszajön

Kérdés Kirealhez:   Miután a Föld átmegy a foton övön, a bolygók a helyükön maradnak?  A fizika tudománya ugyan az marad?  Hogyan teszünk szert a szükséges tudásra, hogy elvégezzük munkánkat mint a külsö és belsö portál munkásai?

KIRAEL:   A Vénusz egykor a Fény Istennöinek a gyönyörü bolygója volt.  A Váltás után ismét visszatér életformájába, tehát kissé megváltozik a helyzete.  Ez meg fog történni, és nektek nem kell semmit sem tennetek ennek érdekében.  A Fény Istennöi a Vénuszra fognak menni és kibontják majd az utazás mátrixáról a hurkot.  Egy másik hurok a holdon van elhelyezve, s oda is elmennek majd megtisztitani a mátrixot.  A hold csúnyán be lett mocskolva.  Minden tisztelettel annak amit ti most fizikának láttok, és anélkül, hogy részletekbe bocsájtkoznánk, a fizika meg fog változni és 100,000 szeresen nagyszerübbé válik mint amilyen most.

És a ti készenlétetekröl a portál munkára, három napotok lesz, hogy felkészüljetek ezekre a változásokra, és minden segitséget megkaptok a láthatatlan eröktöl és a galaktikus világtól.  Az idö alatt a Fény és információ le lesz töltve testetekbe.  Rengeteg tudásotok lesz, amit érezni is fogtok amikor befejezödik a “sötétség három napja”.  Okosabbak lesztek, könnyebbek, képesek lesztek lebegni és sokminden más csodálatos dologra.

Külömbözö szerepek a Váltás alatt

Kérdés Kiraelhez:   Nem találom a helyemet ebben a dimenzióban.  Mi okozza ezt az érzést?

KIRAEL:   A te valóságod jobban megfelel a Váltás utáni energiának.  Fizikai tested már változik , és már látható is ez a változás, ha a testedre nézel most.  Amikor feltetted a kérdést, nehéz volt megérteni beszédedet, mert túl sok energiád jött át a telefonon.  Te galaktikus jelenlét vagy.  Ezalatt nem azt értem, hogy egy másik bolygóról való vagy, hanem azt értem, hogy nem tartozol a Földi sikhoz a Váltás utánig.

Te máris tágitod a tested és az elméd, behozva fókuszod ebbe a fénybe, és megpróbálsz tisztában lenni azzal, hogy mi is történik.  A Földi életedben tudós vagy, és tudományos tisztségviselö egy másik, a Földi sikon kivüli galaktikus energiából.  Ide jöttél, hogy részt vegyél ebben az utazásban, a tudományos energiák elöfeltételeivel, de a világ még nincs készen erre.  Ebben a Nagy Váltásban te egyike leszel a fókuszáltabb energiáknak, vagyis, te már szilárdan behoztad váltási energiádat, összehangolva az utazással.  Te már ott vagy, csak legyél tudatában annak.

Kérdés Kiraelhez:   Mint ennek a Nagy Váltásnak az Öre ülteted a magokat a vátási folyamat alatti pozitiv tapasztalásokok megteremtésére?

KIRAEL:   Mint ennek a Tudatosságbeli Nagy Váltásnak az öre, minden tölem telhetöt megteszek, hogy a lehetö legtöbb informácit elhozzam hozzátok, hogy segitsem a gyógyulásotok meg a félelem elengedését a Váltás elökészületeiben.  Ebben az értelemben mondhatjátok, hogy szórom a magokat a Váltás pozitiv megtapasztalásának a megteremtésére.  Én nem az egyetlen örzö vagyok és ezt jól tudjátok. Sokan voltak ezen a bolygón elöttem, és lesznek is itt, miután az én energiáim már elmentek.

Kérdés Kiraelhez:   A Teremtö a gondolatok gyüjteménye csupán és a Váltás az gondolati minta?

KIRAEL:   Tiszteletem a Teremtönek, és több mint a gondolatok gyüjteménye.  Amit ti Teremtönek neveztek az a tiszta tudatosság, a tudatosság olyan formája amit nem lehet egykönnyen körülirni a ti nyelveteken.  Ugyanigy a Tudatosságbeli Váltás is több mint a gondolatminta csupán.  Az a tudatosság képessé tesz benneteket megérteni, nem csupán azt, hogy négy-testü rendszeretek van – szellemi (spirituális), értelmi (mentális), érzelmi (emocionális) és fizikai – hanem azt is, hogy hogyan dolgozzatok mind a négy testetekkel.

Dolgozzatok az Igazságotokon

Kérdés Kiraelhez:   Mennyire fontos az igazság ebben az utazásban?

KIRAEL:   Az igazság az alapja ennek a Nagy Váltásnak.  Mint az igazság Istennöjének, az a dolgotok, hogy dolgozzatok azokkal az emberekkel akik nem tudják mi az igazság.  Ez azt jelenti, hogy saját igazságotokon kell dolgoznotok.  Ez az igazság Istennöjének az utazása is, mert meg kell tanulnotok, tudnotok kell az igazságot annak érdekében, hogy bánni tudjatok az emberekkel akik nem tudják az igazságot.  Mint a Fény igazság Istennöjének, tudatában kell lennetek, hogy ki hazudik néktek, és akkor jöhettek elö egy új szóhasználattal amikor hozzájuk szóltok.  Nem nevezitek hazugoknak öket, a legtöbb ember aki hazudik, fogalma se nincs róla, hogy hazudik.  Mint az igazság Istennöje nem mondhatjátok nekik, hogy ök hazudnak, mert azon kellet keresztül menniük utazásuk részeként.  Tehát, ne itéljétek öket, és nevezzétek öket hazugoknak.  Akik nem tudják az igazságot a ti segitségetekre vannak, ök kinálják fel a lehetöséget, hogy felismerjétek az igazságot és az igazság hiányát, és hogy minden pillanatban szeretettel válaszoljatok.

Egyre több és több ember fedi fel hazugságait és igazságuk hiányát, amelyek új fókuszba kerülnek és egybeolvadnak körülöttük.  Ha az igazságodban vagy akkor szeretetben/szerelemben kell lenned, és akkor (lelki) egyed-ül/csakis (angol szójáték a soul-y/solely azonos a kiejtés, a forditó megjegyzése) az igazság számit neked.  Ebben a lelki/egyed-üli igazságban minden benne van amit valaha is meg akartál tapasztalni.  Ne nehezteljetek az emberekre akik az igazságukat keresik, ök is túl akarnak jutni ezen az utazáson, akárcsak ti.

Ha azt hiszitek, hogy valaki nem az igazságot mondja nektek, akkor nem eleget tanultatok az igazságról.  Tudjátok, mindenben amit hallatok, minden kimondott dologban benne van az igazság eleme.  Ha valaki azt mondja “Te egy zöldfülü vagy” és semmi zöld/éretlen nincs körülötted, akkor ök olyasvalamit láthatnak, amit nem értenek.  Ti ne ragaszkodjatok a tényhez, hogy nem vagytok “zöldek”.  Ne itéljétek amit ök látnak.  Egyszerüen hagyjátok a hallottakat és haladjatok tovább.  Tudnotok kell, hogy hogyan maradjatok az igazságotokban minden idöben.  Amikor eljuttok arra a pontra, hogy mindent szerettek mindenkinél aki az utatokba kerül, akkor ölelitek igazán magatokhoz az igazság Istennö létetek.  Tudni fogjátok az igaszágot és felismeritek majd, hogy mindenki és minden a tanitótok, mint az igazság Istennöje, saját igazságotok az összes igazságok közül a legfontosabb számotokra, és nektek magatoknak is meg kell tanulnotok azt az igazságot.

A Tervezet újraértelmezése Szignatura Sejtetekben

Kérdés Kiraelhez:   A Váltás után új tervezet lesz szignatúra sejtünkben?

KIRAEL:   A Szignatura Sejt amely mélyen a toboz mirigyben található, nem kell, hogy megváltozzan.   Ahelyett, újra kell értelmezni a tervezeteteket.  Mindenkinek a tudatosság ezen sikján, akár átmegy a váltáson akár nem, testében két aktivan mükö tervezete van.  Ti mindannyian a MOST-ban igénybe vehetö negyedik-dimenziós tervezettel jöttetek a tudatosság erre a sikjára.  Ez a tervezet az omni (szent) elmétekbe van beleszöve, amely most az agyatokhoz is hozzá lett erösitve.  Energia hullámok haladnak át az agyatokon és az ürben is, ahol felsöbb énetek vár rátok.  Tervezetetek ezen hullámai szilárdan bele vetülnek az új paradigmába.  Tudatában lenni és megérteni ezt a tervezetet, hatalmas eröt jelent.

Tegyük fel van egy barátotok, aki nem ugyabban a térben és idöben vibrál mint ti, és ti azt gondoljátok magatokban, hogy “Valami nincs rendben ezzel a személlyel”, noss, ezzel a gondolattal azonnal visszaléptetek harmadik dimenziós agyatokba, és ezel azt mondjátok éneteknek, hogy olyasmit láttok, amit nem tudjátok, hogyan kell kezelni.  Pillanatnyilag gondolhatjátok, hogy egy kicsit kizökkent, de idövel meg fojátok érteni öt.

Ha azt akarjátok sugallni, hogy jobb módja is van a dolgok megtételének, ösztönözzétek azt elöbb magatoknak, s akkor megértitek majd, hogy az a ti utazástokról és nem a másik személyéröl szól.  Mielött bárkinek is azt mondanátok, hogy ti hogyan csináltok jobban bármit, értsétek meg, hogy miért csinálja azt amit csinál.  Talán azért teszi, mert valaki felkérte rá, hogy megtegye azt, és ö lehetövé teszi, hogy a szemály aki sugallta, megtegye azt az utazást.  Nagyon sok dolog történik körülöttetek amit nem értetek.  Lazuljatok el és higgyétek el, hogy minden abszolút tökéletes.

 Élet a Váltás után

Kérdés Kiraelhez:   A belsö portál munkása leszek a gyerekeimmel együtt, akik szintén a belsö portál munkásai, és amikor felébredünk a portálon belül, milyen élelmünk lesz?  Kell majd föznöm?  Hogyan fog a testem kinézni?  Milyen lesz a ruházatom?

KIRAEL:   Te egy külsö portál munkás leszel.  Családtagjaid és barátaid vannak akiknek segiteni akarsz majd átjutni a portálokon az új fénybe, de ök nem fognak közremüködni.  Mint külsö portál munkás, a Váltás kezdö szakaszában fogod segiteni öket. Sürün fogsz a portálokon belülre jönni, amikor átviszed az embereket a negyedik fénybe, és akkor tudsz majd a gyerekeiddel találkozni.

Ami az élelmet illeti, föznöd kell majd, mert a negyedik dimenzionális folyamat elsö szintjén leszel.  Amit fözöl majd, az nem az lesz amit most itt fözöl.  Olyasmiket fogsz fözni amiröl soha nem gondolnád, hogy olyan finom és ehetö.  Az étel izletes lesz és lassan fogod enni, és egy étkezésnyi belefér a tenyeredbe majd.  “Csorogni fog a nyálad”, mert a hatodik érzékszerved tökéletes lesz.  Érezni fogod az ételt a szádban, és érzékeid módosulnak ahogy lassan leereszkedik a nyelöcsön a gyomrodba.

Új testeitek a “sötétség három napja” utáni elsö napon már életre kelnek, mégis ne legyetek sokkolva, ha felébredtek az elsö nap és úgy tünik, hogy semmi sem változott a testetekben.  Nagyon rövid idön belül testetek a változás jeleit fogja mutatni.  Karjaitok, lábaitok és nyakatok hosszabbodik majd.  Törzsetek fog utoljára megnyúlni.  És nem lesz hajatok egy ideig.

És a ruháitok, egy öltözetetek lesz majd, és este amikor levetitek, automatikusan meg fogja tisztitani önmagát.  Az anyag amiböl a ruháitok készülnek földön kivüli lesz számotokra, de nagyon tartyós és hasznos lesz.  És zuhanyozni akartok majd minden nap.

A Környezet egyensúlyba hozása

Kérdeés Kiraelhez:   Azok közülünk akik aludni fognak a “sötétség három napja” alatt érezni fogják a változást a testünkben?  Hogyha szeretetet és gyógyulást küldünk Föld Anyához megkönnyiti az számára a váltást?  Van amivel egyensúlyba tudjuk hozni környezetünket?

KIRAEL:   Csak néhányan közületek – nem sokan – fogjátok érezni a “sötétség három napja” alatt a testi folyamataitok váltását.  A többiek közületek alszanak majd és nem éreznek semmit.  A nem fénymunkások többsége, illetve akik még nem ébredtek fel erre az utazásra, azok testi folyamatai a Váltés után változnak majd.  Ami Föld Anyát illeti a közvetitöm majd belehelyez  dolgokat a Szignatúra Sejt Gyógyitásba, és az segiteni fog benneteket az állatok és a Föld sik gyógyitásában.  Imádkoznotok kell Föld Anyáért.  Ha ö nem tudja megtenni, akkor nektek itt semmi dolgotok nem lesz.  És a környezetetek egyensúlyba hozásához, szükségetek lesz egy-egy eröteljes 12 oldalú-dodekaéder kristályra minden szobában az otthonotokban.

A Külsö Portál Munkásainak a Feladatai

Kérdés Kiraelhez:   Én egy külsö portál munkás leszek.  Megosztanál velünk néhány információt a külsö portál munkásairól?  Kapcsolatban lesznek a belsö portál munkásaival?  Mit fognak csinálni a portálon kivül?  Hogyan viszonyulnak majd amikor visszatérnek a harmadik dimenzióba a Váltás után?  Mit fognak viselni és lesz-e fegyverük?  Milyen munkát fognak a külsö portál munkásai végezni?

KIRAEL:   Mint a külsö portál munkása semmilyen kapcsolatod nem lesz a belsö portál munkájával.  Amikor bemégy, az olyan lesz mintha vakáción lennél a külsö portál munkái közben.  Amikor vissza térsz, ismét kimész a harmadik dimenzióba, akkor a másik tudatossági szintre váltasz.  Emlékezzél arra, hogy a tudatosság hét szintje létezik itt mindenre, tehát az utazástok arról fog szólni, hogy mi történik a MOST-ban.  Ti a tudotosság szintjeit szükség szerint fogjátok váltani, és el kell majd magyaráznotok az embereknek együttérzéssel és pontosan a Szignatúra Sejt Gyógyitás müködését.

Ti nem fogjátok a belsö portál munkásainak a ruházatát viselni.  A ti ruháitoknak védö minösége lesz, és nem fog hasonlitani a harmadik dimenziós öltözködéshez.  Olyan felöltöbe lesztek öltözve ami furcsának tünik majd, és az emberek akiket át kell, hogy vezessetek a portálon nem fogják akarni a ruhákat viselni amiket ti viseltek.

Bizonyos fegyvereket is fogtok viselni, amit most nem értenétek meg, de megértitek majd amikor a Váltáshoz értek.  Bizonyos feladatok amiket tenni fogtok nem lesznek olyan biztonságosak és veszélytelenek, mint azt szeretném, de erröl nem akarok beszélni, mert egyesek közületek megijedhetnek ettöl az utazástól.

A külsö portál munkásai a portálokon kivülröl a harmadik dimenzióból fogják átvezetni az embereket a portálokon a negyedik dimenzióba.  Amikor kimentek a portálokon kivülre a harmadik dimenzióba, és kiszabaditjátok az embereket az omladékok alól, megtalálhatjátok például a nagy tudóst, akirül tudjátok, hogy át kell vinnetek az új dimenzióba, de ö nem hajlandó menni veletek.  Akkor ki kell találnotok a módját, hogy a tudóst új utazása utjára irányitsátok, mert ö fontos része lesz a váltás folyamatának.

A tanárok (tanügyi munkások – a forditó megjegyzése) nagy százaléka a portálokon kivül lesz, mert nem fognak tudni a Nagy Váltásról.  Ök egy egyszerü szinten meg fogják érteni, hogy a tudatosság beli váltás mit jelent, de nem lesznek képesek azt elméjükben feldolgozni egy ideig.  Nektek kell majd három-négy napig foglalkozni velük és elmagyarázni nékik a váltási folyamatot.  Amikor megértették amit magyaráztok, akkor átkiséritek öket a portálokon belülre, ahol majd folytatják utazásukat.

A Vezetök és Aszpektusok Új Távlatai

Kérdés Kiraelhez:   A negyedik dimenzióban nagyobb készültséggel fogom látni és hallani a vezetö csoportomat?

KIRAEL:   Igen, amikor átmész a váltási folyamaton, sokkal több kezelhetö energiád lesz.  Ök veled lesznek, és te képes leszel tisztán látni és hallani öket.  Neked nem kell majd csatornáznod öket, mert ök fagják csatornázni a saját energiájukat, és te fogsz megnyilni a másik energiáknak. 

Hogyha csatorna vagy és közvetitö/médium szeretnél lenni, garantáltan médiummá leszel ebben az új váltási folyamatban – de csak akkor leszel médium amikor kész vagy rá, hogy médium legyél.  Te most csatorna vagy, s az tökéletes, mert azt csatornázod akivel találkozol, üdvözlöd és közremüködsz majd az új dimenzióban.  Amikor a negyedik fénybe érsz a csatornázás sokkal gyümölcsözöbb lesz, már ami az áthozott energiákat illeti.  Neked csak nyugodtan le kell ülnöd majd és áthoznod az energiát vagy az energiákat.  Az energiák az ötödik, hatodik és hetedik fényböl jönnek majd egyidejüleg, és neked tudnod kell, hogy mit fogsz tenni amikor áthozod öket.

Kérdés Kiraelhez:   Mi fog történni az aszpektusainkkal a Váltás alatt?

KIRAEL:   Az átlag személyeknek akik átmennek a Váltáson, már két aszpektusuk van, vagy a Földi sikon, vagy egy másik birodalomban, vagy mindkettöben.  Mondjuk neked két aszpektusod van, az egyik Afrikában, a násik Kinában.  Amikor a Váltás történik az aszpektusaid letöltik az energiáikat a fizikai testedbe.  Igy te szert teszel az ö bölcsességükre és tudásukra.  Te aludni fogsz amikor ez történik, külömben az túl eröteljes lenne számodra.  Ezek az aszpektusok elkezdik adagolni nektek az energiákat már a harmadik dimenzióbeli testi folyamatotokban, de legnagyobb része az energiáknak a “sötétség három napja” alatt lesz letöltve.  Képeseknek kell, hogy legyetek befogadni ezeket az energiákat.  Ezek az aszpektusok letöltik az információt, mert rengeteg van, és máris késésben vagytok a Váltás ütemtervével.  Ki kell adniuk az információt magukból, mert tól sok amit magukban tartanak.  Elég közel van már a Váltás ideje, legyetek tudatában, hogy aszpektusaitok töltik le az információt nektek. 

Kérdés Kiraelhez:   Aszpektusaink gyermekei is a mi aszpektusaink?

KIRAEL:   Aszpektusaitok gyermekeinek saját utazásuk lesz, de ök szintén a ti aszpektusaitok lesznek.  Mondjuk neked van egy Afrikai Királynö aszpektusod, s az ö utazása, hogy gyermekei legyenek, nem unokái, csak gyermekei.  Hogyha ennek az Afrikai Királynönek 12 gyermeke van, akkor mindegyik egy-egy aszpektusod lesz.  Ök nem lesznek teljesen nyilt aszpektusok, de utaznak és hozhatnak vagy nem, információt vissza hozzátok.  Erröl a témáról órákat tudnék beszélni.  Hogyha találsz valakit akit szeretsz, és van néhány gyermeke, azok a gyerekek a te aszpektusaid, de ök nem fogják tudni azt.

Gyógyitás a Váltás után

Kérdés Kiraelhez:   A Váltás után mi lesz a Szignatúra Sejt Gyógyitás szerepe.  Hogyan fogják az orvosok használni a kiképzésüket a Váltás után?

KIRAEL:   A Szignatúra Sejt Gyógyitás a négy teströl szól, és az egyik fö fókusza lesz a Váltás utáni világnak.  Akik megtanulják a Szignatura Sejt Gyógyitást, a Szignatura Sejt Gyógyitás doktorainak fogják hivni öket és olyan megbecsülésban fognak részesülni mint az orvosaitok most.  A Váltás után az orvosoknak új utazásuk lesz, amelyre tudatosak kell, hogy legyenek a MOST-ban.  Meg kell tanulniuk majd a gyógyitás alternativ formáit, és valahogyan belefoglalni a prakszisukba.  Az alternativ medicina összes formájának szerepe lesz a váltási folyamatban.

A Szignatura Sejt Gyógyitásban a medium (Kahu Fred Sterling) azt tanitja, hogyan viszonyul egymáshoz a négy test, az I és a II szinten azt tanitja, hogyan haladni át a Váltás utáni három napon.  Sok sérült ember lesz amikor felébrednek a “sötétség három napja” után, nem annyira fizikailag, mint elméjük félelemben lesz, és meg kell öket gyógyitani majd.  Ti nem félhettek ettöl az utazástól.  Sok ember fog érzelmileg komolyan sérülni.  A Szignatura Sejt Gyógyitás fókuszában a szeretet áll, és nektek kell majd szeretettel átvinni az embereket a gyógyulás utazásán. 

A Szignatúra Sejt gyógyitók a negyedik dimenzióba mennek és a négy testtel fognak dolgozni.  Ti képesek lesztek látni a négy testet, és kiszedni a félelmeket az emberekböl.  Itt a harmadik dimenzióban mindennek van egy ellentéte.  Ha jó napotok van ma, akkor holnapra rossz napot vártok.  A Szignatúra Sejt Gyógyitással félelem nélkül mehettek át ezen az utazáson, jó napotok lesz ma is, holnap is és minden nap.  És ilyen lesz az életetek amikor a negyedik dimenzióba léptek, mert nem lesz ez a yin/yang folyamat.  Kezdjétek el most.  Nem kell, hogy benne legyetek a yin/yang folyamatban a MOST-ban.  Nem kell, hogy holnapra rossz napot várjatok, mert ma jó napotok volt.  Minden nap jó napotok lehet.

Segély Állomások a Gyógyitás szolgálatában

Kérdés Kiraelhez:   Lesznek majd béke és gyógyulás templomai, amit a külsö portálok munkásai állitanak fel, ahová az emberek eljöhetnek, hogy érezzék, tapasztalják és elfogadják a Fényt?

KIRAEL:   Te a segély állomásokról beszélsz.  Közvetitöm egyik munkája az, hogy megszervezze ezeket a segély állomásokat a portálokon kivül.  Olyan sok embernek halvány fogalma sem lesz, hogy a Váltás megtörtént.  A segély állomások segiteni fognak nekik, hogy önmagukra összpontositsonak és a változó energiákra.  Tudatában kell, hogy legyetek a négy testeteknek, hogy lássátok a szellemet, érezzétek az érzelmeiteket, halljátok szent elméteket és érezzétek fizikai testeteket, amikor testeitek felemelik vibrációikat, hogy összhangban legyenek az utazással.  Ezeken a segély állomásokon foglátok ezeket beteljesiteni, és azután egyenesen keresztül mentek a portálokon a negyedik dimenzióba.  A segély állomások ott lesznek nektek, egyedül nektek, hogy testi folyamatotok meggyógyuljon.  Hogyha érzitek magatokat a testeteken keresztül, a mentális, érzelmi és spirituális testeitekben, ha érzitek ezeket a testeiteket összekapcsolva, akkor léptek könnyedén a Váltásba.  Belenéztek a tükörbe és a szellem szemével látjátok majd magatokat.

Kérdés Kiraelhez:   Milyen lesz a sexuális energia csere a Váltás után.

KIRAEL:   A szex fontos része az életeteknek a harmadik dimenzióban, de nem lesz olyan fontos a negyedik dimenzióban.  A hölgyek tudják miröl beszélek.  A negyedik fénybeli szexuális találkozásaitok lesznek.  A szexuális utazásotok arra fog nösszpontosulni, hogy mit éreztek.  Amikor szeretkeztek a negyedik dimenzióban, akkor mind a négy testetekkel szeretkeztek egyszerre, és ezt tudni és érezni fogjátok egyidejüleg.  Az, az életetek orgazmusa lesz.  A Kama Szutra-ban, felemelhetitek a kezeiteket és nem érintitek a másik személyt, és mégis érzitek a szexuális energiát. Ez olyan lesz a Váltás után. 

Záró Szó

Sok külömbözö utazás lesz elérhetö számotokra a Váltás után, de a félelem nem lesz köztük.  A félelemnek nincs helye az én utazásomban.  Itt az ideje, hogy ti is kihagyjátok a félelmet az utazásotokból.  Kezdjétek el most.  Én a Fény oldalára fogok állni, és ti is ott kellene, hogy legyetek.  Járjatok mindenben a Flny felé, és én ott leszek. Majd meglátjátok.

A tudatosság több szintje létezik a negyedik fényben, és ti mindegyiken át fogtok haladni.

Ha több információt szeretnél a tudatosság szintjeiról a negyedik fényben, látogasd meg a www.Kirael.com weboldalon Kirael: A Genézis Mátrixa, Kahu Fred Sterling által.

Kahu Fred Sterling,   Minden jog fenntartva

Forditotta:   Sári Izabella

Share